Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Szerintem ha rendesen megkapná a lehetőséget, akkor nem lenne vele gond. Meg azért Illarra-hoz ne hasonlítsuk már. Ég és föld a kettő...
- Süti
Én egyszerűen nem mernék ekkorát kockáztatni. Egy Sociedad ellen se jön ki belőle ami benne van, mi garantálná hogy ilyen éles szituban kijönne?
Isco meg James stabilan középszar jelenleg, de akkora bukta mégsincs bennük talán, mint Kovában, ha tele lenne a gatya ilyen helyzetben.
Isco meg James stabilan középszar jelenleg, de akkora bukta mégsincs bennük talán, mint Kovában, ha tele lenne a gatya ilyen helyzetben.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig Isco most stabilabb.
Nekem ne mondja senki egy olyan játékosra, hogy stabilitást hoz, aki nem tud átívelni a túloldalra meg a pár méteres passzokat is rendre ember mögé teszi.
Kb annyira van fejben ott, mint Danilo. Vagy annyira se
Nekem ne mondja senki egy olyan játékosra, hogy stabilitást hoz, aki nem tud átívelni a túloldalra meg a pár méteres passzokat is rendre ember mögé teszi.
Kb annyira van fejben ott, mint Danilo. Vagy annyira se
ZIDANE
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Az a vicc, hogy van egy Isco-James pakkunk és mindkettő akkora 0, hogy inkább beraknám én is Kovacicot.
Egyszerűen nincs más értelmes megoldás, muszáj hozni az egyensúlyt a középpályán, ami a brazillal megvolt, Iscóval nem lehet meg, egyszerűen köze nincs ahhoz a stílushoz.
Egyszerűen nincs más értelmes megoldás, muszáj hozni az egyensúlyt a középpályán, ami a brazillal megvolt, Iscóval nem lehet meg, egyszerűen köze nincs ahhoz a stílushoz.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Katalánoknál volt, kapott a gumibogyószörpbőlhehe írta:nem hiszem el, hogy céronaldo 100%-os.
kizárt.
Kovacicot nem raknám be.
Kisebb, ligás meccseken is olyan hibákat nyomott a legutóbbi pár meccsén, hogy valami brutális.
Jelenleg egyáltalán nem megbízható, nincs semmi önbizalma a gyereknek.
Jövőre fel kell építeni,mert amúgy tényleg patent kis játékos, de nem most jött el az ideje.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már majdnem teljesen egyetértettem veled, amikor megláttam ezt.elenleg előbb beraknám Illarramendit a tavalyi szétcsúszott állapotában, mint ő
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Röviden és tömören:hehe írta:mert gyors, robbanékony, erőszakos, hajtósabb és jobban védekezik, minta másik kettő.Süti írta:Kova egyébként a kevés tapasztalatával és eddig nem meggyőző teljesítményével miért kéne hogy helyet kapjon a kezdőben egy ilyen sorsdöntő mérkőzésen?
és ha elhinné magáról, hogy ezt ő bizony tudja, akkor nem kéne kp-ra ember nyáron.
Csak! Nem hiszi el magáról.
Érthetőbben:
Beszari. A te szavaiddal élve: FGY.
Értelmesen:
Nekem eddig az jött le, hogy hiába robbanékony, gyors, jó cselező játékos, de néha viszi-viszi és nem tudja mi van. Megáll, zavarba jön, oldal passz. Támadásainkhoz sokat nem tudott hozzátenni, mert nem igazán csinált bevállalós dolgokat. Védekezésben meg a sebessége és az agresszivitása jól jönne, de valahogy ott sem állt eddig össze a képlet... Arról nem is beszélve, hogy a csapat sem fogadta még be igazán és tök idegenül szokott mozogni.
Jelenleg előbb beraknám Illarramendit a tavalyi szétcsúszott állapotában, mint őt. És szerintem ezzel el is mondtam, hogy a gyerek mennyire szétcsúszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
De a Holdrol is látszik, hogy nem hiszi el magáról. Maradjon csak a padon..hehe írta:mert gyors, robbanékony, erőszakos, hajtósabb és jobban védekezik, minta másik kettő.
és ha elhinné magáról, hogy ezt ő bizony tudja, akkor nem kéne kp-ra ember nyáron.
Ha LVt hoznánk egy sorral lejjebb, még azzal is jobban járnánk szerintem. Ha nem ez, akkor még mindig az Isco-s verziót pártolom.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert gyors, robbanékony, erőszakos, hajtósabb és jobban védekezik, minta másik kettő.Süti írta:Kova egyébként a kevés tapasztalatával és eddig nem meggyőző teljesítményével miért kéne hogy helyet kapjon a kezdőben egy ilyen sorsdöntő mérkőzésen?
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Epp ezert lenne jo egy ilyen jatekos, mert akkor a masik ket kozeppalyasnak nem kell ovatosan jatszaniuk, jobban be tudnak kapcsolodni a tamadasokba, es 90 perces tavlatban kevesebbet is kell futniuk. Plusz Kroos max kielegitoen tudja ellatni a vkp posztot, jol nem. Persze ez nem az o hibaja.Dupla D írta: City kontrára fog beállni, így nem is lenne sok értelme, hogy egy játékosunk csak a védekezéssel foglalkozzon a középpályán.
Mert ha Isco/James kerul a kezdobe akkor felborul a Kroos Modric duo stabilitasa. Ez meg onmagaban nem lenne baj, de a ket lokoto tamadasban nulla mostanaban, vedekezesben es mezonymunkaban meg eleve az.Süti írta: Kova egyébként a kevés tapasztalatával és eddig nem meggyőző teljesítményével miért kéne hogy helyet kapjon a kezdőben egy ilyen sorsdöntő mérkőzésen?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Süti
Kova egyébként a kevés tapasztalatával és eddig nem meggyőző teljesítményével miért kéne hogy helyet kapjon a kezdőben egy ilyen sorsdöntő mérkőzésen?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én is hamarabb raknám be Kovát, mint Iscot, de ez kizárt sajnos.hehe írta:sztem meg kovabiccs kell a kp-ra.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem meg kovabiccs kell a kp-ra.
isco nem ér semmit védekezésben, pláne ha a kpnkon könnyen átfutnak.
ha kapjuk a gólt, kettőt kell lőni.
nem támadhatunk ész nélkül.
isco nem ér semmit védekezésben, pláne ha a kpnkon könnyen átfutnak.
ha kapjuk a gólt, kettőt kell lőni.
nem támadhatunk ész nélkül.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
City kontrára fog beállni, így nem is lenne sok értelme, hogy egy játékosunk csak a védekezéssel foglalkozzon a középpályán. Kroos vissza a brazil helyére, és Isco bekerül a csapatba. Elől meg balon Vasquez, jobbon Bale, középen Ronaldo. Más lehetőség nincs.kelemen.istvan írta:Casemironak mi a baja? Kíváncsi leszek, hogy kit fog oda tenni Zidane. Visszahúzza Kroost? Esetleg Varane?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ödéma, most nyilatkozta Zidane.Casemironak mi a baja?
A Citynél Silva kiválása is elég húzós, nem csak minket sújtanak sérülések. Ez van, nem pótolhatatlan Casemiro hazai pályán. CR visszatérése szerintem fontosabb, mint a két sérült.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Casemironak mi a baja? Kíváncsi leszek, hogy kit fog oda tenni Zidane. Visszahúzza Kroost? Esetleg Varane?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Senki mas a multheti kezdobol.Chris írta:Kár. Silván (és esetleg Yayan) kívül ki lehet a hiányzó a másik oldalon?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kár. Silván (és esetleg Yayan) kívül ki lehet a hiányzó a másik oldalon?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane: "Cristiano 100%-os állapotban van, játszani fog. Benzemával és Casemiróval nem akarunk kockáztatni."
Ha már hírek, legyünk frissek.
Ha már hírek, legyünk frissek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema