Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Vinicius Junior: "I know my opponents are scared when they have to defend me"
Nagypofájú chelseasek
Nagypofájú chelseasek
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
3-1 és győzelmet tippelek, bár nem tudom, hogy a Benzema gólon kívül kitől jön majd az extra.
Hazard.
Lehet, hogy azért vagyok optimista, mert a chelseat nem láttam mostanában jatszani.
Hazard.
Lehet, hogy azért vagyok optimista, mert a chelseat nem láttam mostanában jatszani.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Én annyiban reménykedem, hogy a középpályan megverjük őket és az lesz a kulcs.
Mind a két csapat védelme relative beton, míg a támadósor kis tulzással impotens.
A középpályán viszont Kova hiányában Jorginho gyengepont. Modric féle pressinggel könnyen zavarba lehet hozni, aztán mehet a kontra Vinistől-Benzemástól. Máshol nem látom gyengének őket. Mount konstans veszély lesz, Case remélem jó napot fog ki és nem engedi játszani.
Mind a két csapat védelme relative beton, míg a támadósor kis tulzással impotens.
A középpályán viszont Kova hiányában Jorginho gyengepont. Modric féle pressinggel könnyen zavarba lehet hozni, aztán mehet a kontra Vinistől-Benzemástól. Máshol nem látom gyengének őket. Mount konstans veszély lesz, Case remélem jó napot fog ki és nem engedi játszani.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Egyetértek. Ugyan csak két meccsét láttam a Chelsea-nek a közelmúltban, de szívesebben játszanék a Manchester City ellen mint ellenük.numberone1 írta: Tovabbjutast varok, de nem lesz konnyu. Egy biztos, nekunk is be kell kicsit tolni a buszt es kivarasra jatszani.
Az Atletico Madridnál jobb csapat vagyunk, de olyan szinten nem tudtuk dominálni őket, ahogy a Chelsea tette. Mintha egy fokozattal gyorsabbak és erősebbek lettek volna, szinte már sajnáltam az Atletico-t, mennyire nincs esélyük gólhelyzetet kialakítani.
A Manchester City sem tudott mit kezdeni velük, hiába birtokolták többet a labdát, meddő mezőnyfölénynél nem tudtak többet elérni, közben meg minden előrevágott labdával úgy futottak a Chelsea játékosok, hogy alig bírták követni őket.
Ahogy láttam, a Chelsea-nél olyan Werner, mint nálunk Vinicius, de ott többen felérnek hozzá gyorsaságban.
Szóval, nem lesz könnyű meccs. A legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt, a magam részéről egy 0-0 esetén sem bánkódnék, és bármilyen győzelem nagy fegyvertény lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Végig tud egyáltalán tolni egy félidőt? bár ja... Inkább ő mint Ase.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kövezzetek meg, de bedobnám Hazardot Inkább ő mint Asensio.
Amúgy iszonyat el vannak szállva maguktól a Chelsea játékosai, a nyilatkozatok alapján. Nem tudom észrevették-e, hogy most nem a Porto az ellenfél.
Amúgy iszonyat el vannak szállva maguktól a Chelsea játékosai, a nyilatkozatok alapján. Nem tudom észrevették-e, hogy most nem a Porto az ellenfél.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Hahaha kösziköszi na legalább akkor nem érzem magam egyedül a belassult gondolkozással.h3x0r írta:Te jo eg En egesz nap azt hittem, hogy ma kedd van. Tegnap eredmenyek.com-on nezegettem miket jatszott a chelsea mostanaban, a keddi nap volt megnyitva. Reggel csak raneztem, kiraly legalabb ma jatszunk, nem holnap. A Leicesteres kommentnel csak neztem, hogy oke, akkor ok is ma jatszanak. Este rapillantottam a forumra, Pad'em beirta a kezdoket is Majd 9 utan 2 percig szidtam a digit, hogy kit erdekel az eibar - sociedad meg a lazio - roma, mikozben mi a chelseavel jatszunk ma. Akkor pillantottam ra a jobb felso sarokban, hogy holnap lesz a meccs.Steve írta:
Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tovabbjutast varok, de nem lesz konnyu. Egy biztos, nekunk is be kell kicsit tolni a buszt es kivarasra jatszani.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- h3x0r
Te jo eg En egesz nap azt hittem, hogy ma kedd van. Tegnap eredmenyek.com-on nezegettem miket jatszott a chelsea mostanaban, a keddi nap volt megnyitva. Reggel csak raneztem, kiraly legalabb ma jatszunk, nem holnap. A Leicesteres kommentnel csak neztem, hogy oke, akkor ok is ma jatszanak. Este rapillantottam a forumra, Pad'em beirta a kezdoket is Majd 9 utan 2 percig szidtam a digit, hogy kit erdekel az eibar - sociedad meg a lazio - roma, mikozben mi a chelseavel jatszunk ma. Akkor pillantottam ra a jobb felso sarokban, hogy holnap lesz a meccs.Steve írta:Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.Halfkey írta: Leicester gyozelmet
- Pad'em
Nem azt írtam amit szeretnénk, hanem ami lesz Rajtunk múlna Marco már egy potencianövelő cég tesztalanya lenne másfél éveGalacticos írta:A jo isten mentsen asensiotol. Akkor inkabb egy ifi azok legalabb kuzdenek, vagy a tulsulyos isco v marcelo. Barki.Pad'em írta: TBO, Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Case, Kroos, Modric, Asensio, Benz, Vini (433)
Esku meg egy higuainra is elcserelnem 1 1 be.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
A jo isten mentsen asensiotol. Akkor inkabb egy ifi azok legalabb kuzdenek, vagy a tulsulyos isco v marcelo. Barki.Pad'em írta: TBO, Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Case, Kroos, Modric, Asensio, Benz, Vini (433)
Esku meg egy higuainra is elcserelnem 1 1 be.
- Steve
Realista24 írta:Na, az az egy vagy kettő aki bejutott volna, megsérül/eltiltott lesz. Köszi Remy. Nagy vagy.Remy írta: Fun fact: Mendy fixen ott lesz a BL döntőn.
Menjetek már. Ha lesérül és tovább szenvedjük magunkat, akkor Remyt kitenni a BL döntő utánik, kikapcsoltatni a tv-t náluk otthon és kiköttetni az internetet, mobilinternetet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, az az egy vagy kettő aki bejutott volna, megsérül/eltiltott lesz. Köszi Remy. Nagy vagy.Remy írta: Fun fact: Mendy fixen ott lesz a BL döntőn.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fun fact: Mendy fixen ott lesz a BL döntőn.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mármint Benzema+öngól. Vini bepattintja egy védőről a labdát !
- ikarus93
Di Stefanoba 2-0 ide. Karim, Vini góllal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Steve
Hallod hosszú munkanap. Az egyébként is korlátolt agyi kapacitásom a nullán. Tartott vagy 2percig míg feldolgozásra kerüljön a bevitt információt és értelmezésre kerüljön.Halfkey írta: Leicester gyozelmet
- Pad'em
TBO, Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Case, Kroos, Modric, Asensio, Benz, Vini (433)
v
Mendy, Azpi, Silva, Rüdiger, James, Kanté, Jorginho, Chilwell, Mount, Werner, Havertz (343)
A mi kezdőnk az sztem fix ez lesz, Chelsea is kb ez. Nem fosok be azért ettől a nevektől, szervezettek lesznek az tuti, de mi is azok vagyunk. 0-0 vagy 1-0 ide, a Di Stefano meg Vini összezavarja őket is
v
Mendy, Azpi, Silva, Rüdiger, James, Kanté, Jorginho, Chilwell, Mount, Werner, Havertz (343)
A mi kezdőnk az sztem fix ez lesz, Chelsea is kb ez. Nem fosok be azért ettől a nevektől, szervezettek lesznek az tuti, de mi is azok vagyunk. 0-0 vagy 1-0 ide, a Di Stefano meg Vini összezavarja őket is
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Halfkey írta: Leicester gyozelmet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Leicester gyozelmet