Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

PEEtör

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. október 18., vasárnap 13:08

M1Ö írta:
Csabi írta:azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.
Nézőpont kérdése. Szerintem az első két évében nem volt annyira terhelve, mint mikor már befutott, húzó embere lett a MU-nak. De lényegtelen amúgy, mert tudom, hogy folyamatosan terhelve volt, meg van is. Csak nem 17 éves korától kezdődött, meg "csak" 31 lesz és nem 36-37. Még bőven több kéne legyen benne mezőnyben, mert nem az utolsó éve ez. Más típus más poszt, de ott van Modric. Végig kapar minden egyes meccset. Nem azt kérem tőle, hogy fel-le szaladgáljon a szélen, nyomjon le meccsenként 14 km-t, osszon ki egy szezonban 30 gólpasszt, meg verjen 60 gólt. De szerintem Te is beláthatod, hogy ennél sokkal több kéne tőle mezőnyben.
Komolyan nem fogod fel, mennyire nonszensz amit írsz? Mi az, hogy nem volt annyit terhelve, mint amikor már befutott??? Teljesen értelmetlen ez.
A meccs, az meccs, ott kell lenned, játszanod kell, teljesítened. Szerda-szombat. "Kopik", használódik a test. Elárulom neked, hogy már a Sportingban is nyomott Európa Liga meccset, illetve 19 évesen stabil kezdő volt nem csak a MU-ban, hanem a válogatottban is. Tehát nem csak a MU-ról beszélünk. És nem, nem vagyok Cé fanboy (Realista :-* :sziv: ), csak ha állítok valamit, akkor annak utánanézek, ha van annyi eszem. Főleg a mai világban, ahol a google jó esetben egy kattintás.

És akkor felhozod Modricot, hát eszem megáll. Modricot, aki kis túlzással fele annyi ideje focizik a nagy ligákban, mint Cé. Alapból nem egy poszt, Cé alapból szélsőként kezdte, melyik a megterhelőbb fizikailag szerinted?

És akkor leállok veled vitatkozni ilyen előzmények után.
realista írta: A flegma stílust meg hagyd meg a jegyszedoknek a moziban.
:taps:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 18., vasárnap 11:35

Csabi írta:
Steve írta:Amúgy azt nem tudom a filmjével mit csináljak.. :lol:
vedd meg blu-rayen. CR > Hollywood :mrgreen:
:lol:
Hát Csabikám nem rajtam fog meggazdagodni sem holivúd sem cé. :Đ

Személyeskedni ne személyeskedjünk lányok, az felesleges. Ráadásul most szerintem viszonylag értelmes érvelések voltak. Legalábbis amit ziroval és R24-el folytattam, szerintem voltak érvek mindkét oldalon. Max nem100%-ig azonosan látjuk a dolgokat.

Csabi is érvekkel írta a véleményét. Ő egy másik nézőpontból. Amivel lehet egyetérteni, vagy nem de ő így látja CR-t.

Szóval szerintem egész kultúrált mederben evezgettünk.

De az tény, hogy CR megosztó ember. Mind a személyisége, mind a pályán mutatott dolgok. Ha menni fog neki és a csapatnak akkor ok, ha nem akkor kevesebb tolerancia lesz vele szemben. De ez ilyen dolog, ha ilyen stílusa van. Ő hangoztatja mindig, hogy motiválja ha utálják.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 11:32

Nincs ebbe semmi személyes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 18., vasárnap 11:21

Múltkor ki is kezdte a személyeskedést? Ti, mikor a kulturált vita nem ment. De a mártír szerep meg a másik oldal véleményének torzítása az megy.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 11:17

Realista24 írta: Ezzel egyetértek nagyjabol. De amig hameszek meg Remyk, stb. "érvelnek" ha kell ha nem, addig itt bizony ez lesz.
Ez az, menjen a személyeskedés, mert azt lehet. Leírtam Kerlonnak is, azzal mi a gond? Persze bele lehet abba is kötni, mint igazából az összes érvelésbe, ami itt megy a topicba. Kérdés az, hogy ki honnan próbálja meg megközelíteni az egészet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 18., vasárnap 11:15

Mert látszik rajta, hogy komoly FELFOGÁSBELI gondok vannak nála. Semmi problémám nem lenne a világ legjobbjával, ha nem azt csinálná, hogy összeesik, ha kicsit hozzá is érnek vagy, ha nem hisztizne minden egyes olyan labda után, amivel nem őt célozták meg a 16-oson belül. Egyszerűen folyamatos erőlködés látszik rajta, hogy gólt szerezzen és ezzel elég sokszor károsítja a csapatot is. Tegnap is volt, hogy lepecázta Isco elől a labdát, amit persze ő sem ért el úgy, hogy jól átvegye, vagy az állandó szabadrúgások, amik manapság azzal érnek fel, hogy bátran fel lehet rúgni a játékosunk, mert C odaáll és szépen kilövi a lelátóra vagy bele a sorfalba, de 70+ szabadrúgás után sem látja be, hogy ez már nem megy neki. Meg ilyen testalkattal legalább úgy kéne mozognia a védők között, mint egy tanknak, akiről lepattognak, de ezt sem csinálja. Kicsit hozzáérnek aztán összeesik. Ez már nem az a példakép, akire szívesen felnézek és ez van közel egy éve... Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
Még annyit tennék hozzá, hogy a posztja miatt az egész csapat felállása amorf, mások végeznek többletmunkát helyette. Ez így túl sok.

Eddig is ugyanez volt a helyzet CR-rel, csak egy bizonyos pontig megérte, mert tett le annyit az asztalra, hogy bőséggel kompenzálta az érte hozott áldozatokat. De a csapat most is áldozatokat hoz érte, csak már ezt nem képes úgy meghálálni.
De várjuk már meg, hogy 100%-os legyen a csapat, mert lehetne itt Zidane, Messi vagy Maradona... ha a fél csapat sérült, akkor azért **** nehéz jól teljesíteni.
A szezon legelején, amikor relative 100%-os volt a csapat, akkor sem játszott jól. De ő CR. Nem James, vagy nem Benzema, ő CR. Állítólag a világ 2. legjobb labdarúgója. Egy ilyen futballistának nehogy már kelljen egy 100%-os, csupa klasszisokból álló csapat, hogy teljesíteni tudjon egy alsóházi csapattal szemben. De egy jó csele nincs általában, kulcspasszokat sem igen látni tőle, és a góljai is többnyire befejelés/5-ösről üres kapuba passzolás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 11:14

Csabi írta:amit én írtam, az nem az idei meccsekre vonatkozik, hanem en bloc. a kettős mércéhez meg annyit, hogy senki nem írta, hogy durranjon el mindenki, csak ha valaki örül, mert jól játszik, gólt lő, gólpasszt ad, és ezt beírja, akkor egyből jön a másik és elkezdi a geciskedést. az egy dolog, hogy van aki leszarja ha jól játszik vagy görcsbe rándul a gyomra tőle, de akkor minek írja be megint azt ami már be lett írva száz alkalommal egy olyan meccs után amikor inkább örülni kéne? megmondom én, azért hogy feszültséget generáljon. ha nem örül neki valaki hogy gól lő, akkor ne írjon be ide. ennyi.
Ezzel egyetértek nagyjabol. De amig hameszek meg Remyk, stb. "érvelnek" ha kell ha nem, addig itt bizony ez lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 18., vasárnap 11:08

Remy írta:
Kerlon írta:Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
Van igazság abban, amit írsz. Szabadok, felfogás megváltozása, stb. Ezt aláírom. Tényleg. De várjuk már meg, hogy 100%-os legyen a csapat, mert lehetne itt Zidane, Messi vagy Maradona... ha a fél csapat sérült, akkor azért **** nehéz jól teljesíteni. Lehet, de nyilván visszaveti XY teljesítményét, amikor nem a legjobbak vannak mellette/mögötte. Tavasszal is ez volt, ráadásul ott már a fáradtság is kijött az embereknél, illetve most is az van, hogy nincs ott a teljes csapat. Így nehéz nyerni, és teljesíteni. Mind csapat, mind egyéni szinten.
De neki pont ilyenkor kéne húznia a csapatot még, ha nem is megy neki a játék. Szóval összességében sokkal kevesebbet tesz le és a az említett hisztijei morálisan a társaknak sem kedveznek. Lehet ott remeg a fele a beadás előtt, hogy mi lesz, ha nem lesz jó... vagy akármi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 11:06

Kerlon írta:Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
Van igazság abban, amit írsz. Szabadok, felfogás megváltozása, stb. Ezt aláírom. Tényleg. De várjuk már meg, hogy 100%-os legyen a csapat, mert lehetne itt Zidane, Messi vagy Maradona... ha a fél csapat sérült, akkor azért **** nehéz jól teljesíteni. Lehet, de nyilván visszaveti XY teljesítményét, amikor nem a legjobbak vannak mellette/mögötte. Tavasszal is ez volt, ráadásul ott már a fáradtság is kijött az embereknél, illetve most is az van, hogy nincs ott a teljes csapat. Így nehéz nyerni, és teljesíteni. Mind csapat, mind egyéni szinten.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 11:00

amit én írtam, az nem az idei meccsekre vonatkozik, hanem en bloc. a kettős mércéhez meg annyit, hogy senki nem írta, hogy durranjon el mindenki, csak ha valaki örül, mert jól játszik, gólt lő, gólpasszt ad, és ezt beírja, akkor egyből jön a másik és elkezdi a geciskedést. az egy dolog, hogy van aki leszarja ha jól játszik vagy görcsbe rándul a gyomra tőle, de akkor minek írja be megint azt ami már be lett írva száz alkalommal egy olyan meccs után amikor inkább örülni kéne? megmondom én, azért hogy feszültséget generáljon. ha nem örül neki valaki hogy gól lő, akkor ne írjon be ide. ennyi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:48

Nem tudok mast kiemelni Csabi, mert iden láttad talan egy vagy ket meccsen.

Kettős mérce:
Ha golt lő, akkor egy idiota aki nem durran el.
Ha nem lő golt, akkor a többiek a gyökerek, Cr mar rugott 300 golt, 30+ éves, nem varhato el tole mar komoly dolog.

Es en nem a tegnapról beszeltem, mivel ugy nem alkotok véleményt hogy nem lattam a meccset. Csak reagáltam egy ket túlzásba eso user kommentjere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 18., vasárnap 10:42

Remy írta:
Realista24 írta: Remy te meg továbbra sem erted.
.
Persze, hogy nem értem... sosem értem. :-(

Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar. :roll:
Mert látszik rajta, hogy komoly FELFOGÁSBELI gondok vannak nála. Semmi problémám nem lenne a világ legjobbjával, ha nem azt csinálná, hogy összeesik, ha kicsit hozzá is érnek vagy, ha nem hisztizne minden egyes olyan labda után, amivel nem őt célozták meg a 16-oson belül. Egyszerűen folyamatos erőlködés látszik rajta, hogy gólt szerezzen és ezzel elég sokszor károsítja a csapatot is. Tegnap is volt, hogy lepecázta Isco elől a labdát, amit persze ő sem ért el úgy, hogy jól átvegye, vagy az állandó szabadrúgások, amik manapság azzal érnek fel, hogy bátran fel lehet rúgni a játékosunk, mert C odaáll és szépen kilövi a lelátóra vagy bele a sorfalba, de 70+ szabadrúgás után sem látja be, hogy ez már nem megy neki. Meg ilyen testalkattal legalább úgy kéne mozognia a védők között, mint egy tanknak, akiről lepattognak, de ezt sem csinálja. Kicsit hozzáérnek aztán összeesik. Ez már nem az a példakép, akire szívesen felnézek és ez van közel egy éve... Ráadásul a helyzetek kihasználásában is elég jól visszaesett. Nem lett volna az Espanyol elleni meccs, akkor sehol sem lenne...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 10:42

Nem forog senkinek vérben a szeme. Az enyém biztosan nem, de a többi kritizáló hsz-en sem érzem, hogy dühből jönne. Csak kritikát kap, azt csak szabad.
a tegnapi meccsére kapja a kritikát? mert ha nem a többi már százszor át lett beszélve. de kicsit unalmas már, hogy ha gólt lő, akkor egyből jön, "hogy majd tavasszal is csinálja". ha nem lő gólt, vagy eltűnik, akkor meg jön hogy hátráltatja a csapatot. mindegy mi, csak lehessen kelten a feszültséget.
Majd beszélgetünk errol meg a kettős mercerol, ha meccseket is fogsz nezni, addig nincs ertelme.
nyilván ez az idei 10 meccs felül fogja írni az egész 5+ évet. lol. a kettős mércéről az is sokat beszél, hogy az 5 soros véleményemből pont a lényeget emelted ki.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:35

Csabi írta: abban bízz, ameddig egy gól-gólpassz utáni meccs utána is itt van 300 oldal, hogy cé jó - cé szar, addig minden gól után be lesz rakva, hogy mekkora király.
Majd beszélgetünk errol meg a kettős mercerol, ha meccseket is fogsz nezni, addig nincs ertelme.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:33

Remy írta:
.

Unalmas hát... tegnap 2 gólt lőttünk, mind a kettőben benne volt, erre megint oldalak mentek arról, hogy idén szar. :roll:
Mondom en hogy nem erted. A flegma stílust meg hagyd meg a jegyszedoknek a moziban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 18., vasárnap 10:33

Realista24 írta:
minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel. :lol:
Ti meg minden gol utan :lol:
abban bízz, ameddig egy gól-gólpassz utáni meccs utána is itt van 300 oldal, hogy cé jó - cé szar, addig minden gól után be lesz rakva, hogy mekkora király.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 18., vasárnap 10:30

Csabi írta:azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.
Nézőpont kérdése. Szerintem az első két évében nem volt annyira terhelve, mint mikor már befutott, húzó embere lett a MU-nak. De lényegtelen amúgy, mert tudom, hogy folyamatosan terhelve volt, meg van is. Csak nem 17 éves korától kezdődött, meg "csak" 31 lesz és nem 36-37. Még bőven több kéne legyen benne mezőnyben, mert nem az utolsó éve ez. Más típus más poszt, de ott van Modric. Végig kapar minden egyes meccset. Nem azt kérem tőle, hogy fel-le szaladgáljon a szélen, nyomjon le meccsenként 14 km-t, osszon ki egy szezonban 30 gólpasszt, meg verjen 60 gólt. De szerintem Te is beláthatod, hogy ennél sokkal több kéne tőle mezőnyben.
Csabi írta:minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel.
Nem forog senkinek vérben a szeme. Az enyém biztosan nem, de a többi kritizáló hsz-en sem érzem, hogy dühből jönne. Csak kritikát kap, azt csak szabad.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 10:28

.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 18., vasárnap 10:26

minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel. :lol:
Ti meg minden gol utan :lol:

Remy te meg továbbra sem erted.

Unalmas az egesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 18., vasárnap 10:23

Csabi írta:majd megnézzük a csapattársak tudnak-e dominálni. akik 20+ évesek, és szintén kemény pénzekért jöttek. de mindegy mert el van már sarkítva a dolog. minden meccs után ugyanazt csináljátok vérben forgó szemekkel. :lol:
Ha meg gólt is lő, de kikapunk, akkor megint az lesz, hogy még több kellett volna tőle.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: