Komolyan nem fogod fel, mennyire nonszensz amit írsz? Mi az, hogy nem volt annyit terhelve, mint amikor már befutott??? Teljesen értelmetlen ez.M1Ö írta:Nézőpont kérdése. Szerintem az első két évében nem volt annyira terhelve, mint mikor már befutott, húzó embere lett a MU-nak. De lényegtelen amúgy, mert tudom, hogy folyamatosan terhelve volt, meg van is. Csak nem 17 éves korától kezdődött, meg "csak" 31 lesz és nem 36-37. Még bőven több kéne legyen benne mezőnyben, mert nem az utolsó éve ez. Más típus más poszt, de ott van Modric. Végig kapar minden egyes meccset. Nem azt kérem tőle, hogy fel-le szaladgáljon a szélen, nyomjon le meccsenként 14 km-t, osszon ki egy szezonban 30 gólpasszt, meg verjen 60 gólt. De szerintem Te is beláthatod, hogy ennél sokkal több kéne tőle mezőnyben.Csabi írta:azért csak pályára lépett 18/19 évesen 50 meccsen a szezonban. de az nem számít. mert nem pörgött maxon a te értékrended szerint.
A meccs, az meccs, ott kell lenned, játszanod kell, teljesítened. Szerda-szombat. "Kopik", használódik a test. Elárulom neked, hogy már a Sportingban is nyomott Európa Liga meccset, illetve 19 évesen stabil kezdő volt nem csak a MU-ban, hanem a válogatottban is. Tehát nem csak a MU-ról beszélünk. És nem, nem vagyok Cé fanboy (Realista ), csak ha állítok valamit, akkor annak utánanézek, ha van annyi eszem. Főleg a mai világban, ahol a google jó esetben egy kattintás.
És akkor felhozod Modricot, hát eszem megáll. Modricot, aki kis túlzással fele annyi ideje focizik a nagy ligákban, mint Cé. Alapból nem egy poszt, Cé alapból szélsőként kezdte, melyik a megterhelőbb fizikailag szerinted?
És akkor leállok veled vitatkozni ilyen előzmények után.
realista írta: A flegma stílust meg hagyd meg a jegyszedoknek a moziban.