Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ot sem tudom mi lelte, egy magas munkabirasu, stabil, intelligens kozeppalyas, biztos voltam benne, hogy nalunk is hasznos lesz, de szinte mindig gyengen vagy közepesen jatszott es meg a besiktasban sem nagyon villogott.
azert eleg nepes mar a jatekostemetonk.
azert eleg nepes mar a jatekostemetonk.
[AS | Javi Miguel] Xavi would have chosen Pjanic as his Busquets backup for the upcoming season. The player reportedly accepted a salary reduction in order to stay at Barça. Nico might leave on loan.
hat persze itt mindenki onkent dalolva elfogadja a kevesebb fizut hogy megmentsek ezt a dicso klubot
hat persze itt mindenki onkent dalolva elfogadja a kevesebb fizut hogy megmentsek ezt a dicso klubot
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bazzeg, az a Pjanic még mindig barca játékos?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ugyan, mindig lesznek kiskapuk, megkent vezetők, okos könyvelők, megoldják ez látszik.illgner írta: Hogy mi lesz két év múlva a Barcával, az jelenleg erősen kérdéses. Lassan az életben maradásért fognak harcolni.
A szomorú, hogy a sok hülye ígyis odamegy csereszabatos kirakatembernek, aztán 1 év múlva már ki is basszák mert jön egy csinosabb és fiatalabb, fizetni meg elfelejt az öreg kujon gazda.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
9 év alatt nyertünk 5blt meg tökömtudja mennyi trófeát. A világ legstabilabb és egyik legazdagabb klubja vagyunk mégis megráncigál minket a covid a válság meg a jumurdzsákék okozta inflácio. Ezek meg csődközelben kölcsönökből vagy a klub jövőjének kiárusításával csinálnak egy ilyen gyengébb kiadásu galaktikus nyarat rövidtávú sikerek reményében feladva már lassan mindent aminek hitték magukat.ANDS írta:Az előző szezonban sikerült kiesnie a Barcanak az El- ből is. Nem csoda, hogy meg akarják erősíteni a keretet.illgner írta:
Hogy mi lesz két év múlva a Barcával, az jelenleg erősen kérdéses. Lassan az életben maradásért fognak harcolni.
Megtették. Majd összerakják a csapatot és jönnek eredmények meg bevételek, nem kell miattuk aggódni.
"If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nyugi nyugi, Valencia már így járt.dzsi91 írta:Jahjah nemlehet meg sociok aztán 10 forintért eladják a 49%ot semmit nem érnek majd ezek a dolgok amikor ég a ház.4Rv írta:
ennek azért még nézz utána
Szóval barcas kollegák gyomra is be fogja venni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jahjah nemlehet meg sociok aztán 10 forintért eladják a 49%ot semmit nem érnek majd ezek a dolgok amikor ég a ház.4Rv írta:ennek azért még nézz utánadzsi91 írta: Simán ők lesznek az első klub akik valami milliárdos kézére jutnak majd spanyolban amihez majd gratulálni is fogok nekik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
ennek azért még nézz utánadzsi91 írta: Simán ők lesznek az első klub akik valami milliárdos kézére jutnak majd spanyolban amihez majd gratulálni is fogok nekik.
Hogy mi lesz két év múlva a Barcával, az jelenleg erősen kérdéses. Lassan az életben maradásért fognak harcolni.4Rv írta: nem állítom, hogy minden oké, nekem sem szimpatikus minden lépése a klubnak, de depay sem feltétlenül tervezett hosszú távra, amikor tavaly nyáron aláírta a 2 éves szerződést.
- dzsi91
Anthony írta:Ezt mind hallom, hogy ha nem nyernek valamit. Miért, ha nyernek akkor mivel lesz jobb a pénzügyi helyzet? Mert kb. a BL győzelem az ami hoz valamivel több pénzt, a többi eléggé smafu, vagy nem?R. Carlos írta: Nem tudom, hogy ezek után van-e esze annak, aki odaigazol? Mi lesz jövőre a játékosoknak a sorsa, ha nem nyernek semmit? Átgondolta ezt valamelyik?
Ezt mondom már mióta. Ha hoznak egy 6 kupás évet amit nyilván nem hoznak se lesz sokkal jobb a pénzügyi helyzetük. A szponzorokat most lefixalták évekre. Kb ha minden klappol bejönne 200 milla… ha az én klubom lenne ilyen helyzetben és így költekezne ráadásul nem is olyan hűdenagy nevekért hát nem lennék nyugodt. 21re húztak lapot. Csődbe menni nem fognak mert azt valaki nemhagyja majd. Simán ők lesznek az első klub akik valami milliárdos kézére jutnak majd spanyolban amihez majd gratulálni is fogok nekik.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Xavi lehet számítana rá, a vezetőség viszont szerintem nem. De Jongra pedig még Xavi sem, mert Kessié érkezett.4Rv írta: az hogy braithwaite-el nem számolnak régóta köztudott. lewandowski érkezésével inkább depay vált létszámfelettivé, aubameyangra ezzel szemben számítana xavi.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
az hogy braithwaite-el nem számolnak régóta köztudott. lewandowski érkezésével inkább depay vált létszámfelettivé, aubameyangra ezzel szemben számítana xavi.R. Carlos írta:Ahogy mondtam korábban cikkeznek folyamatosan arról, hogy ki az a pár nem kívánatos játékos ott, mivel újakat igazoltak és feleslegessé váltak, mert az újakat nem tudják miattuk regisztrálni.(Aubameyang, De Jong, Depay, Braithwaite)4Rv írta: a chelsea vinné aubameyangot = ki akarják tenni?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Aube mondjuk itt is elferne.
De gondolom nem akar 12. Ember lenni.
De gondolom nem akar 12. Ember lenni.
ZIDANE
- R. Carlos
Ahogy mondtam korábban cikkeznek folyamatosan arról, hogy ki az a pár nem kívánatos játékos ott, mivel újakat igazoltak és feleslegessé váltak, mert az újakat nem tudják miattuk regisztrálni.(Aubameyang, De Jong, Depay, Braithwaite)4Rv írta: a chelsea vinné aubameyangot = ki akarják tenni?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ha valóban nem lehet regisztrálni új játékosokat akkor valakiknek menni kell. Elég nagy luxus lenne Lewa cseréjének megtartani Aubat.
Mondjuk nem tudom, lehet o is olyan szerződést írt alá hogy még ő fizet érte hogy pályára léphessen a Barcaban
Mondjuk nem tudom, lehet o is olyan szerződést írt alá hogy még ő fizet érte hogy pályára léphessen a Barcaban
a chelsea vinné aubameyangot = ki akarják tenni?
- R. Carlos
A pénzügyi helyzetük nem lesz jobb, de ezek a játékosok, akiket hoztak talán maradhatnak. Persze amilyen nagyképű és etikátlan a vezetés, kinézem azt is, hogy nem lenne elég a spanyol bajnoki cím se nekik.Anthony írta: Ezt mind hallom, hogy ha nem nyernek valamit. Miért, ha nyernek akkor mivel lesz jobb a pénzügyi helyzet? Mert kb. a BL győzelem az ami hoz valamivel több pénzt, a többi eléggé smafu, vagy nem?
De ki akarják tenni Aubát, tele van cikkekkel a net, hogy a Chelsea vinné Lukaku helyére. De Jonggal is ugyanez a helyzet, ő is gonosz lett a vezetés szemében.4Rv írta: depay megsérült december elején, hónapokat kellett kihagynia, ezért is volt szükség egy egészséges támadóra tavaszra. persze az általad költött sztori sokkal jobban hangzik. aubát pedig nem hiszem, hogy ki akarnák baszni.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ja, csak annyi a különbség, hogy Depay adott értéket a Barcának, a Barca meg nem. Inkább finoman megalázza.4Rv írta:nem állítom, hogy minden oké, nekem sem szimpatikus minden lépése a klubnak, de depay sem feltétlenül tervezett hosszú távra, amikor tavaly nyáron aláírta a 2 éves szerződést.Galacticos írta:
Tehat szerinted tok oke a depay sztori. Es amiret megserult x honapra, egybol kell ket uj ember a helyere meg a mezszamat is lekell venni.
De tavaly nyaron amikor senki nem allt veletek szoba, akkor jo volt a depay aproert.
Gyere dolgozz nalunk, egy evig szar a fizu utana visszakapod meg itt a 9es mez. Aztan 1 ev mulva elvan adva. Korrekt.
- Galacticos
Az o helyeben akkor amikor o odament tervezett volna barki 2 evnel hosszabbra? Nem.4Rv írta: nem állítom, hogy minden oké, nekem sem szimpatikus minden lépése a klubnak, de depay sem feltétlenül tervezett hosszú távra, amikor tavaly nyáron aláírta a 2 éves szerződést.
Na csak pontlevonast ne. Foleg ha behuzzuk a bajnoki cimet, akkor majd jon a duma hogy csak ezert.Toti írta: Kurvara remelem, h beszopja valamilyen uton modon a barca, legyen az akar csak mondjuk 2 jatekos akit nem tudnak regisztralni az ujak kozul.. vagy pontlevonas
Majd mindjart jon Faust aztan leugat, h mi vagyunk a nagykepuek.. mikor bo 1 hete kifakadtam es errol az undorrol meg fertorol beszeltem ami a barcelonanal van es korulveszi azt, csak ennyit kaptam.
Tessek, megint milyen szep sztorik kerekednek azota, pedig csak egy het telt el. Ugyh, ha ok nagykepuen (laporta) kijelentheti, h visszatertek az elitbe (mert 1 mrd adossag mellett igazoltak orrba szajba remegve, csak h elmondhassak..), illetve olyan boszmesegeket bufoghet, mint a las vegasos story, addig nem fogok nagykepuseget erezni az ilyen kommentjeimben en sem, azthiszem.
Kurvara remelem, h beszopja valamilyen uton modon a barca, legyen az akar csak mondjuk 2 jatekos akit nem tudnak regisztralni az ujak kozul.. vagy pontlevonas, vagy akarmi.. egyszeruen ezt a nyari ciganykodast amit lemuveltek, nem letezik, h barmifele hatrany v szankcio nelkul letudjak hozni.
Tessek, megint milyen szep sztorik kerekednek azota, pedig csak egy het telt el. Ugyh, ha ok nagykepuen (laporta) kijelentheti, h visszatertek az elitbe (mert 1 mrd adossag mellett igazoltak orrba szajba remegve, csak h elmondhassak..), illetve olyan boszmesegeket bufoghet, mint a las vegasos story, addig nem fogok nagykepuseget erezni az ilyen kommentjeimben en sem, azthiszem.
Kurvara remelem, h beszopja valamilyen uton modon a barca, legyen az akar csak mondjuk 2 jatekos akit nem tudnak regisztralni az ujak kozul.. vagy pontlevonas, vagy akarmi.. egyszeruen ezt a nyari ciganykodast amit lemuveltek, nem letezik, h barmifele hatrany v szankcio nelkul letudjak hozni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91