nem állítom, hogy minden oké, nekem sem szimpatikus minden lépése a klubnak, de depay sem feltétlenül tervezett hosszú távra, amikor tavaly nyáron aláírta a 2 éves szerződést.Galacticos írta:Tehat szerinted tok oke a depay sztori. Es amiret megserult x honapra, egybol kell ket uj ember a helyere meg a mezszamat is lekell venni.4Rv írta: depay megsérült december elején, hónapokat kellett kihagynia, ezért is volt szükség egy egészséges támadóra tavaszra. persze az általad költött sztori sokkal jobban hangzik. aubát pedig nem hiszem, hogy ki akarnák baszni.
De tavaly nyaron amikor senki nem allt veletek szoba, akkor jo volt a depay aproert.
Gyere dolgozz nalunk, egy evig szar a fizu utana visszakapod meg itt a 9es mez. Aztan 1 ev mulva elvan adva. Korrekt.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
Tehat szerinted tok oke a depay sztori. Es amiret megserult x honapra, egybol kell ket uj ember a helyere meg a mezszamat is lekell venni.4Rv írta: depay megsérült december elején, hónapokat kellett kihagynia, ezért is volt szükség egy egészséges támadóra tavaszra. persze az általad költött sztori sokkal jobban hangzik. aubát pedig nem hiszem, hogy ki akarnák baszni.
De tavaly nyaron amikor senki nem allt veletek szoba, akkor jo volt a depay aproert.
Gyere dolgozz nalunk, egy evig szar a fizu utana visszakapod meg itt a 9es mez. Aztan 1 ev mulva elvan adva. Korrekt.
depay megsérült december elején, hónapokat kellett kihagynia, ezért is volt szükség egy egészséges támadóra tavaszra. persze az általad költött sztori sokkal jobban hangzik. aubát pedig nem hiszem, hogy ki akarnák baszni.cart írta:Inkább az a durva hogy hozott egy viszonylag erős szezont az első fél évben, utána kirakták a csapatból télen Auba miatt, most meg már Aubat is kibasznák a csapatából Lewa miatt, aki szintén nem hozott rossz statokat fél év alattGalacticos írta: Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor.
Gondolom Christensen meg Kessiet is azért hozták el ingyen hogy majd profittal tovább adják őket 1 év múlva
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt most a jatekosokat allitjak be rossznak, akiket csak a penz erdekel, a szomoru higy a legtobb barcas majd elhiszi, hogy a klub az aldozat. Amit jelenleg csinalnak az a real life fifazas es a moder emberkereskedelem kevereke. Imadnam ha iden s3m nyernenek semmit es azok vernek le oket akiket eluldoznek majd
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ritka gusztustalan egy társaság.
Aubanak is kezet csókolhatnának, mert elég sokat tett hozzá, hogy odaérjenek a BL helyekre, erre fél év után kiakarják baszni. Szimpatikus.
Aki ezek után odaigazol meg is érdemli.
Aubanak is kezet csókolhatnának, mert elég sokat tett hozzá, hogy odaérjenek a BL helyekre, erre fél év után kiakarják baszni. Szimpatikus.
Aki ezek után odaigazol meg is érdemli.
Laporta sokat FIFAzikcart írta:Inkább az a durva hogy hozott egy viszonylag erős szezont az első fél évben, utána kirakták a csapatból télen Auba miatt, most meg már Aubat is kibasznák a csapatából Lewa miatt, aki szintén nem hozott rossz statokat fél év alattGalacticos írta: Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor.
Gondolom Christensen meg Kessiet is azért hozták el ingyen hogy majd profittal tovább adják őket 1 év múlva
Inkább az a durva hogy hozott egy viszonylag erős szezont az első fél évben, utána kirakták a csapatból télen Auba miatt, most meg már Aubat is kibasznák a csapatából Lewa miatt, aki szintén nem hozott rossz statokat fél év alattGalacticos írta: Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekik nagyjából tarolniuk kellene, hogy kényelmesen tudjanak fizetni mindent. 3-4-5 kupás szezonok. Elég neccesAnthony írta:Ezt mind hallom, hogy ha nem nyernek valamit. Miért, ha nyernek akkor mivel lesz jobb a pénzügyi helyzet? Mert kb. a BL győzelem az ami hoz valamivel több pénzt, a többi eléggé smafu, vagy nem?R. Carlos írta: Nem tudom, hogy ezek után van-e esze annak, aki odaigazol? Mi lesz jövőre a játékosoknak a sorsa, ha nem nyernek semmit? Átgondolta ezt valamelyik?
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Benitez
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt mind hallom, hogy ha nem nyernek valamit. Miért, ha nyernek akkor mivel lesz jobb a pénzügyi helyzet? Mert kb. a BL győzelem az ami hoz valamivel több pénzt, a többi eléggé smafu, vagy nem?R. Carlos írta: Nem tudom, hogy ezek után van-e esze annak, aki odaigazol? Mi lesz jövőre a játékosoknak a sorsa, ha nem nyernek semmit? Átgondolta ezt valamelyik?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
És meg is fogja kapni. 33 éves, szerintem elücsörög a padon is, hogy megkapja azt a pénzt, amit megígértek neki, és máshol játékkal sem kapná meg.Dupla D írta:Úgy emlékszem, hogy Adama Traoré is jelentősen csökkentett a fizuján, Auba is valami jelentéktelen fizut kapott még tavaly. Most kapná a rendeset.Galacticos írta: Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor. raadtak a 9est, megkapta a bizalmat. Majd ra 1 evre leszedik rola a mezszamat mert jott egy nagyobb hal, es alig varjak h elmenjen valahova.
Ha meg igaz az a hir amit mar nem tudom hol olvastam hogy ezek a jatekosok pl tavaly ugy irtak ala h elso evben kevesebbet keresnek es a masodikban kapnak rendes vagy pluszfizut azert hogy az elso evert kompenzaljak oket, na ugyeg kemenyebb hogy a masodik eve elott amikor penzenel lenne akkor akarjak eladni.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
Benitez
Benitez
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Úgy emlékszem, hogy Adama Traoré is jelentősen csökkentett a fizuján, Auba is valami jelentéktelen fizut kapott még tavaly. Most kapná a rendeset.Galacticos írta: Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor. raadtak a 9est, megkapta a bizalmat. Majd ra 1 evre leszedik rola a mezszamat mert jott egy nagyobb hal, es alig varjak h elmenjen valahova.
Ha meg igaz az a hir amit mar nem tudom hol olvastam hogy ezek a jatekosok pl tavaly ugy irtak ala h elso evben kevesebbet keresnek es a masodikban kapnak rendes vagy pluszfizut azert hogy az elso evert kompenzaljak oket, na ugyeg kemenyebb hogy a masodik eve elott amikor penzenel lenne akkor akarjak eladni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Remélem ezek a "felesleges" emberek bemutatnak nekik, mint itt Bale, Mariano, Isco, stb., a nyakukon ragadnak és az 5 újból 1et se regisztrálhatnak. Megérdemlik.Galacticos írta: Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor. raadtak a 9est, megkapta a bizalmat. Majd ra 1 evre leszedik rola a mezszamat mert jott egy nagyobb hal, es alig varjak h elmenjen valahova.
- Galacticos
Inkabb depay sztori a kemeny, odament messi utan amikor az eg vilagon senki nem ment raadasul az elozo edzo volt meg akkor. raadtak a 9est, megkapta a bizalmat. Majd ra 1 evre leszedik rola a mezszamat mert jott egy nagyobb hal, es alig varjak h elmenjen valahova.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Tegnap azt olvastam, hogy Aubameyang, Depay és Braithwaite is nem kívánatos lett nekik. Mindenkit ki akarnak tenni, el akarják őket adni. A gáz az. hogy pl a dánra nincs vevő. Ő azt mondta megy is, de csak ha kifizetik nekik a szerződéséből hátralévő 2 évet.
Eléggé etikus csapat ez a Barca. Télen kellettek a játékosok, hogy befussanak BL-t érő helyre, sikerült ezt elérni, majd ezek után akikkel ezt sikerült elérni, azokat mind ki akarják tenni azonnal.
Nem tudom, hogy ezek után van-e esze annak, aki odaigazol? Mi lesz jövőre a játékosoknak a sorsa, ha nem nyernek semmit? Átgondolta ezt valamelyik?
Lassan már nem csak a rivális csapatok utálják őket, hanem a saját játékosaik is.
Eléggé etikus csapat ez a Barca. Télen kellettek a játékosok, hogy befussanak BL-t érő helyre, sikerült ezt elérni, majd ezek után akikkel ezt sikerült elérni, azokat mind ki akarják tenni azonnal.
Nem tudom, hogy ezek után van-e esze annak, aki odaigazol? Mi lesz jövőre a játékosoknak a sorsa, ha nem nyernek semmit? Átgondolta ezt valamelyik?
Lassan már nem csak a rivális csapatok utálják őket, hanem a saját játékosaik is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- h3x0r
A spanyol salary cap lenyege, hogyha minuszban vagy es jon egy 100 millios bevetel, abbol csak 25-ot hasznalhatsz jatekos vasarlasra/ a fizetesere, a maradek 75-bol az adossagot kell rendezd. Ez vedi meg a csapatokat, hogy ne csak halmozzak az adossagot, hanem torlesszenek is belole. Na most ti startbol 160 millioert jatekosokat vasaroltatok a nyaron.4Rv írta: azért azt az eshetőséget se zárjuk ki, hogy tebas szándékosan szopatja a klubot.. persze ez a teória gondolom, hogy nem lesz népszerű itt.
az hogy ilyen szintű bevétel se legyen elég új játékosok regisztrálásához, úgy hogy az igazán nagy lóvét keresők is szinte mind leléptek nem tűnik életszerűnek
Laporta azt keri, hogy rajuk ne vonatkozzanak a szabalyok, Tebas meg azt feleli, hogy a szabaly az szabaly. Ez a szandekos szivatas?
Covid alatt Pique (es azt hiszem De Jong is, de az elobbi biztos) bele ment, hogy a fizetese egy reszet csak kesobb kapja meg, most pedig o az egyik legnagyobb ellenseg.wZoLee7 írta: Mindenki tudja, hogy majd papir9n fizeteseket csokkentenek es fu alatt fizetik a tobbit a jatekosoknak meg aki nem eladhato azzal "kozos" megegyezessel szerzodest bontanak es eppen a hatarido elott mikdenkit regisztralnak majd, de ez akkor is gaz. Ugye ha a liga nem lazitott volna a covid alatt azon, hogy a bevetelek hogy szazalekat kell adossag torlesztesre forditani akkor meg nagyobb lenne a szar, bar igy is nyakig er mar.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindenki tudja, hogy majd papir9n fizeteseket csokkentenek es fu alatt fizetik a tobbit a jatekosoknak meg aki nem eladhato azzal "kozos" megegyezessel szerzodest bontanak es eppen a hatarido elott mikdenkit regisztralnak majd, de ez akkor is gaz. Ugye ha a liga nem lazitott volna a covid alatt azon, hogy a bevetelek hogy szazalekat kell adossag torlesztesre forditani akkor meg nagyobb lenne a szar, bar igy is nyakig er mar.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Milyen nagy bevételekről beszélsz? 1 Mrd euro adósság mellett nincs bevétele a klubnak (függetlenül attól hogy eladtak a lelküket pár száz millióért). Pár éve volt olyan cikk, hogy abból a sok pénzből jo pár száz millió hitel gyorsabban lejáró, tehát hamar vissza kell fizetni. Nem volt bl, bajnokság, nincs messi, akkor honnan lenne bevétele?4Rv írta: azért azt az eshetőséget se zárjuk ki, hogy tebas szándékosan szopatja a klubot.. persze ez a teória gondolom, hogy nem lesz népszerű itt.
az hogy ilyen szintű bevétel se legyen elég új játékosok regisztrálásához, úgy hogy az igazán nagy lóvét keresők is szinte mind leléptek nem tűnik életszerűnek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legujabb igazolás: Cannot Registerinho.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az nso a katalán Sport-ra hivatkozik. Mi az, ami valótlan ebben?DinhoL írta: 2-3-szor már minimum ki lett vesezve ez a regisztrálós téma de még mindig vannak akik bedőlnek az NSO-féle okafogyottá vált cikkeknek. Nem értem..
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
2-3-szor már minimum ki lett vesezve ez a regisztrálós téma de még mindig vannak akik bedőlnek az NSO-féle okafogyottá vált cikkeknek. Nem értem..
Som i Serem!
6oat
6oat