OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 3., szombat 22:22

Ez a túl nagy telefon dolog is olyan, hogy max 2 hét alatt megszokod, majd amikor a kezedbe veszel egy kis képernyős telefont, egyszerűen zavar, hogy miért olyan kicsi minden.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. augusztus 3., szombat 17:24

6 éves iPhone 8-cal gondolom itt nem ér megszólalni már és nem is a témához kapcsolódik, de hozzá akarok szólni. :mrgreen: Tudtam rá vigyázni és összesen annyi volt a baja, hogy 3 éve akksit kellett cserélni. Most megint időszerű az akksi cseréje, de mivel szeretem és nekem nem adódott vele problémám, ezt a pénzt még rászánom. Nekem nem kell újabb telefon most.

Én se szeretem amúgy ezeket a tégla méretű telefonokat, és ha abból indulok ki, hogy nekem milyen jó volt - mind méretben, mind minőségileg - a 8-as és kellene következő telefon, simán megvenném a 13 Minit.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 3., szombat 11:42

tudjuk mit jelent, ha valakinek kicsi a keze :kalapos:

iphone 13, 14 amugy fasza, csak konkrétan a minire jött a kérdés, a többi jó telefon, csak az a baj, hogy ios meg apple.
thereisonly1ronaldo

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 3., szombat 11:41

miro. írta:
hehetheoriginal írta:
Hagyd a picsaba a minit, ha nem akarod 4-5 orankent tolteni.
Vegyel rendes telefont
Igen? Ennyire szar? Az xr-em birja reggeltol delutan cirka 15-16 oraig.

Iphone 13 nekem, mini haveromnak van/volt. Az üzemidő sokkal jobb volt a sima 13-mason, mint most a samsung 22 ultrámon.

A 13-mal másfél napot kibírtam töltés nélkül, 0 akadás, semmi lassulás. Én ajánlom.
Na ez jol hangzik. Koszi!
Nekem XS Maxom van. Tavaly nyáron cseréltem a törött üveg hátlapot és kapott egy új akksit 45ezerből. Patika. Csak, mert egyébként ez is opció lehet.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 3., szombat 11:33

Én imádom a minit, mondjuk nem nyomkodom sokat. De az egyetlen normális méretű telefon, nem akarok tabletet hordani a zsebemben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 3., szombat 10:36

Ez attól függ ki mennyit és mire használja.

Első egy évben, egy nap, egy töltés, aktív használattal.
Utána erős, majd másfél év után drasztikus csökkenés a teljesítményben.

El is adtam. 13 jó, 14 meg jobb aksi szempontból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 3., szombat 10:33

hehetheoriginal írta:
miro. írta: Sracok 5 es fel eve van egy iphone xr,mostmar szanaszet van torve,be van repedve,tenyleg olyan,hogy egyszer a kezembe fog porra valni. :lol:
Iphone 13 mini-t nezegetem.
Elhetok ezek a telefonok? Van esetleg valakinek?
Nem lassulnak be 1-2 ev mulva? Tudok ezzel is tervezni tovabb?
Messenger,youtube,netezesre lenne hasznalva.
( Ezek a 13-14-15 meg pro meg max nem erdekel,ennyit nem adok telefonert,mert nem hasznalom ugysem ki,plusz ezt az xr-t is utalom,hogy ekkora.)
Vegyel rendes telefont
Igen? Ennyire szar? Az xr-em birja reggeltol delutan cirka 15-16 oraig.

Iphone 13 nekem, mini haveromnak van/volt. Az üzemidő sokkal jobb volt a sima 13-mason, mint most a samsung 22 ultrámon.

A 13-mal másfél napot kibírtam töltés nélkül, 0 akadás, semmi lassulás. Én ajánlom.
Na ez jol hangzik. Koszi!
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 3., szombat 10:16

wZoLee7 írta: Nalunk ez a palack meg doboz visszavaltas mar megy egy ideje. Ugyan ilyen felhaborodassal indult, ma meg mar minden faluban van legalabb egy de lehet tobb visszavalto pont is. Olyan szinten megszoktuk, hogy nekem mar az lenne a fura ha csak elkene dobni. Egyszeruen megszoktuk, hogy haza kell vinni, vagy ha nem vagy hajlando a valahol vett palackot magaddal vinni ott hagyod valakinek aki hajlando, nem is latok olyant h eldobalnak az emberek mint regen. Meg ugye van olyan ember csoport kb mindenhol akik osszeszedik ha latjak, mert penz... Szoval a dolog mukodik, csak az azonnali lazadas helyett a jo reszet kell meglatni. Az elejen itt sem ment konnyen, aztan a szomszedban vagyunk, meg csak nem is a nyugatrol van szo
Csak azt kell mellé tenni, hogy nálatok (ha jól rémlik Szlovákia) több automata van fele annyi emberre. Itt ezekkel van a legnagyobb baj: kevés az átvevőpont és rosszak az automaták.

A lényeg, hogy van egy jó dolog, amit sikerült ismét olyan magyarosan megcsinálni vagy inkább megtákolni.

Ide vág az Átlátszó kis filmje: https://youtu.be/NVr8XR2TDCY?si=n61li5K9Ln8_KNxD Főként nem azzal van a baj, hogy a NER mennyi pénzt lop el, hanem azzal, hogy az egész országban értelmetlen, nem működő beruházásokra megy el a rengeteg pénz. 40cm-es kilátó, lomb nélküli koronasétány, turisztikai lakóház, nem üzemelő üzemek, stb, stb, stb, hogy a különböző értelmetlen programokról ne is beszéljünk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. augusztus 3., szombat 10:04

hehetheoriginal írta:
miro. írta: Sracok 5 es fel eve van egy iphone xr,mostmar szanaszet van torve,be van repedve,tenyleg olyan,hogy egyszer a kezembe fog porra valni. :lol:
( Ezek a 13-14-15 meg pro meg max nem erdekel,ennyit nem adok telefonert,mert nem hasznalom ugysem ki,plusz ezt az xr-t is utalom,hogy ekkora.)
Vegyel rendes telefont

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 3., szombat 9:42

Vegyel rendes telefont
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. augusztus 3., szombat 9:40

Nalunk ez a palack meg doboz visszavaltas mar megy egy ideje. Ugyan ilyen felhaborodassal indult, ma meg mar minden faluban van legalabb egy de lehet tobb visszavalto pont is. Olyan szinten megszoktuk, hogy nekem mar az lenne a fura ha csak elkene dobni. Egyszeruen megszoktuk, hogy haza kell vinni, vagy ha nem vagy hajlando a valahol vett palackot magaddal vinni ott hagyod valakinek aki hajlando, nem is latok olyant h eldobalnak az emberek mint regen. Meg ugye van olyan ember csoport kb mindenhol akik osszeszedik ha latjak, mert penz... Szoval a dolog mukodik, csak az azonnali lazadas helyett a jo reszet kell meglatni. Az elejen itt sem ment konnyen, aztan a szomszedban vagyunk, meg csak nem is a nyugatrol van szo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 3., szombat 9:16

Sracok 5 es fel eve van egy iphone xr,mostmar szanaszet van torve,be van repedve,tenyleg olyan,hogy egyszer a kezembe fog porra valni. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. augusztus 2., péntek 22:05

Santi írta: Annyit tennék hozzá, hogy ne az üzletet, üzletláncot szidjuk, ha gebasz van az automatával, hanem a drágalátos mohut ill. az automata üzemeltető céget (pl. Envipco).
Boltos annyit tud csinálni ha szar, hogy ráragasztja, hogy szar és leragasztja a nyílást, hogy addig se dobjanak bele, amíg ki nem jön szerelő, amit egyébként törvényileg tiltanak, hogy leragaszd a nyílást, meg is büntethetnek érte, szóval ja. :lol:
A hibaüzenetek ezer félék és ezer oka lehet, persze előfordulhat, hogy üríteni kell, nyilván nem áll a gép mellett egy munkatárs minden percben, ha pont nálad telt be, szólj és mennek kiürítik 2 perc.
Egy nagyobb probléma, amit egyszerű vásárló nem lát, hogy a Mohu milyen gyakorisággal szállítja el szemetet. Vannak boltok, hogy nem tudják már hova tenni, van ahol a muslica járja a szemetet, mert 2 hetente jár a Mohu és a legtöbb boltban nincs erre egy külön helyiség, ahol 10+ zsák drs szemetet el tudnak tárolni, jobb híján rakják a raktárba a vegyiáru vagy éppen az ásványvizek mellé, te meg majd azt fogod megvenni legközelebb.
Másik probléma, hogy kvótarendszer van, ha nem teljesül x mennyiség elveszik az automatát (kivéve a törvényileg kötelezett helyeket), így pl adódhat település hogy a legközelebbi automata mondjuk 20km-re van, ahova mehetsz. Ilyen helyet konkrétan ismerek, ahol három kisebb falu van egy rakáson (3-4km-re egymás mellett) és a legközelebbi automata 25 perc kocsival.
Nagyon nem volt átgondolva ez az egész szar, ahogy indult is egy szar volt és továbbra is szar.

Ja és a gépekről annyit, hogy ezek kábeles nettel mennek. Ki kellett oda húzni külön egy utp kábelt, szóval annyira vegyük komolyan ezeket mennyire pro cuccok, hogy egy wifit nem voltak képesek belerakni 2024-ben.
Nagy plusz 1.

Egyebkent nem eleg, hogy ezek a gepek nem tudnak wifirol mukodni, de meg a kabeles tavoli erelesuk is botranyos. Van a cegnel egy jo par uzlet, ahol ezzel szenved tobbek kozott a Mohu. Pedig a kiepites tokeletes, le lett tesztelve.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 2., péntek 20:04

Realista24 írta:
tibi18 írta:

Ez tiszta sor, csak lapocka helyett tudok venni csirkemellet, vagy ami van.

A lényeg igazából, hogy egyik esetben sem szaladgálok egy rakás szeméttel.
A szemetert már korábban mész, allsz sorba es fizetsz :)
Erre fűzném fel következő videómat. Hosszú, de lehet podcastként is hallgatni. Jó szórakozást: https://youtu.be/rs5-60Z-DPM?si=Dh1Crtkh6sN8q8Lx
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 19:55

tibi18 írta:
Realista24 írta:

Kiállod a sort a húspultnál és elfogy amit venni akarsz. Egy példa, ami sokszor megtortent már.

Elmész a bankba pénzt kivenni, sorry, az ATM beszart, pénztár már zárva, menj máshova.
Leáll a net vagy telefonszolgáltatás.
Stb.
Ezer ilyen példa van ami elvileg 7/24ben szolgáltatást ígér, és mégsem.

A szemetert már korábban mész, allsz sorba es fizetsz :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 2., péntek 19:51

Realista24 írta:
tibi18 írta:

Nincs összefüggés a példád és a visszaváltás között sztem. A húspult egész nap nyitva van, simán beállok 5.-nek is a sorba. A pénztárnál teli kosárnál, magam elé engedem, aki egy-két dolgot vesz. De, ha elmegyek egy zsákkal visszaváltani üvegeket, amire azt mondják nekem, hogy bármikor megtehetem, akkor ne járassanak 3 különböző helyre még aznap, mert nem tudják azt a szolgálatást nyújtani, amit vállaltak.
Kiállod a sort a húspultnál és elfogy amit venni akarsz. Egy példa, ami sokszor megtortent már.

Elmész a bankba pénzt kivenni, sorry, az ATM beszart, pénztár már zárva, menj máshova.
Stb.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 19:48

tibi18 írta:
Realista24 írta:

Van, ezért írtam a példám. És ebből gondolom ti az a kategória vagytok, akik háborognak ha nem nyitnak új pénztart nekik, ha már két ember van elottetek.

Meg úgy általában mindenért, ami nem a ti donteseteken alapuló idő elveresnek minősül.
Nincs összefüggés a példád és a visszaváltás között sztem. A húspult egész nap nyitva van, simán beállok 5.-nek is a sorba. A pénztárnál teli kosárnál, magam elé engedem, aki egy-két dolgot vesz. De, ha elmegyek egy zsákkal visszaváltani üvegeket, amire azt mondják nekem, hogy bármikor megtehetem, akkor ne járassanak 3 különböző helyre még aznap, mert nem tudják azt a szolgálatást nyújtani, amit vállaltak.

Stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. augusztus 2., péntek 19:44

Realista24 írta:
tibi18 írta:

Szerintem alapvetően azért van különbség, hogy én verem el a saját időmet baromságra, vagy más veri el az én időmet baromsággal.
Van, ezért írtam a példám. És ebből gondolom ti az a kategória vagytok, akik háborognak ha nem nyitnak új pénztart nekik, ha már két ember van elottetek.

Meg úgy általában mindenért, ami nem a ti donteseteken alapuló idő elveresnek minősül.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 19:32

poronty írta:
Mondom hogy lehet így élni? Szombat reggel nyolckor totál felhuzva?
Még nem volt olyan, hogy reggel felnéztél a fórumra és Remy zsanklódvandam összes értékelése fogadott, vagy, hogy ott promózza 20-adjára is azt a szaros FF szériát? Tök érthető, ha valakinek már reggel el van baszva a napja az ilyenek miatt :D
Touche :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 19:32

tibi18 írta:
Realista24 írta: Ember idejével…jó eg szakadj le.
Hat mennyi időt elver az ember minden baromsagra?
Szerintem alapvetően azért van különbség, hogy én verem el a saját időmet baromságra, vagy más veri el az én időmet baromsággal.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: