Gareth Bale - 18
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
Ismét távozott 10 perccel a meccs vége előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Szabadulni kell tőle, ha tényleg úgy adja a helyzet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane on Bale: “Many things are said but we have a good relationship. He tries and trains but when he’s not available, then he’s not. When he’s at 100%, you know the kind of player he is. He’s in London because he has the club’s permission but he never talks about leaving.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mekkora troll
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagy tag ez a Bale, csak a golf erdekli es azt se tudja ki a miniszter
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jezusom milyen osszegeket irtok vele kapcsolatban.h3x0r írta: Jol hangzik ez a 40-50, 60-70 meg 100 millio. Tavasszal is ezeket az osszegeket irogattuk, majd kiderult, hogy a magas fizetese miatt 20 milliot se nagyon adnanak erte.
Szerintem a realitas az, hogy ingyen elmegy, es nem kell tobbet fizetni a “jatekaert”. Szepen megkoszonjuk neki a jot, a tobbit meg elfelejtjuk. Hosszu tavon tokmindegy, hogy ki jatszik a helyen, ezt a szinvonalat barki lehozza.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát mikor az edződ okosan kijelenti hogy minél hamarabb taka van annál jobb lesz mindenkinek, olyankor nem is kell várni a százmillákat.h3x0r írta: Jol hangzik ez a 40-50, 60-70 meg 100 millio. Tavasszal is ezeket az osszegeket irogattuk, majd kiderult, hogy a magas fizetese miatt 20 milliot se nagyon adnanak erte.
Azonban azt hiszem egyértelmű hogy változott a helyzet.
Egy ötvenesért eladni most elcseszett nagy hiba lenne - kivéve ha pótoljuk. De akkor hasonló szintű futballistával kell pótolni, nem tinédzser kisfiúkkal.
- h3x0r
Jol hangzik ez a 40-50, 60-70 meg 100 millio. Tavasszal is ezeket az osszegeket irogattuk, majd kiderult, hogy a magas fizetese miatt 20 milliot se nagyon adnanak erte.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ViniciusRemy írta: 5-6 meccsekre jó a tag, es akkor még mindig ott a kérdés, h arra az 5-6 meccsre JÓe a tag... essünk túl rajta. Menjen.
Rodry mehet is a helyére, de még Vini is.
Nyárra fel kel készülni, kell a hely es penz a Tini Nindzsamra.
És így akkor Mbappé is kuka, köszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
5-6 meccsekre jó a tag, es akkor még mindig ott a kérdés, h arra az 5-6 meccsre JÓe a tag... essünk túl rajta. Menjen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
A mai sajtókonferencia kérdéseinek a háromnegyede Balellel kapcsolatos volt.
ZZ szerint sérült és személyes dolgok miatt engedélyt kért az elutazásra. Boldogok vagyunk mikor játszani tud és továbbra is Real Madrid játékos.
Sorokközt olvasva szerintem menni fog a télen, de nyáron mindenképp.
ZZ szerint sérült és személyes dolgok miatt engedélyt kért az elutazásra. Boldogok vagyunk mikor játszani tud és továbbra is Real Madrid játékos.
Sorokközt olvasva szerintem menni fog a télen, de nyáron mindenképp.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem Bale mar regen nem er 100 milliot, Mar az is jo ha valamelyik angol klub a felet kockaztatja a leigazolasaval. 30 korul van, serulekeny, motivaciojat vesztett jatekos magas fizetessel. A kerok tudjak hogy a real eladna, es o is menne. Alkupozicionk nem sok van...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Torquemada írta: Ennek a szezonnak úgyis mindegy szvsz.
Az az 1 pont behozhatatlan. A kupából válószínüleg a következő körben kiesünk és a BL-ben is pengeélen van a csoportból kikerülés.
Mi az istennek temeted a csapatot, mikor minden porondon esélyes? Bármikor elég lehet 2 hét arra, hogy belerázódjanak és megkukizzanak bárkit.
Vicc
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ahogy lehet, szabadulni kell tőle. Már rég el kellett volna felejteni. Egyre kevesebbet fog érni, a fizetését pedig álljuk folyamatosan. Nem lehet rá tartósan számítani, sosem lehetett, és nem ő a Real jövője. Mindig, mire megszoktuk nélküle a játékot, előkerült újra, és borult megint minden.
Vigyék, amint lehet (Marca szerint január esélyes lehet), legalább kénytelen lesz ZZ valakit beépíteni helyette. Amúgy mindig számolni fog vele. Ennek a szezonnak úgyis mindegy szvsz.
40-50 körül én is adnám, olyan hülye csapat sajnos a mesében sincs, aki a százast leteszi érte.
Vigyék, amint lehet (Marca szerint január esélyes lehet), legalább kénytelen lesz ZZ valakit beépíteni helyette. Amúgy mindig számolni fog vele. Ennek a szezonnak úgyis mindegy szvsz.
40-50 körül én is adnám, olyan hülye csapat sajnos a mesében sincs, aki a százast leteszi érte.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Ha normális pénzt kínálnak érte (30 kicsit karcsú, bár felszabadulna a kövér fizuja is, 40-50 már egész jó), akkor menjen, vagy a nyakunkon marad örökre. Láttuk nyáron, hogy mennyire kapós a piacon. Emellett azért ott vannak a fiatalok ( Brahim, Rodrygo). Nekik se és a csapatnak se tesz jót, hogy nem lehet Balelel tervezni.Realista24 írta:5-6 meccs, ahol jól játszott. Inkább ez, mint hogy kapjunk érte 30 milliót. Szerintem.kiserik írta:
Na pont ez a baj: nem tudja végig tolni a szezont. 5-6 meccs után jön legalább ennyi pihenő. Ok, hogy szükségünk lenne rá, de az örök kérdés, hogy lehet e rá számítani. Sok éve már bizonyítja, hogy nem. Mehet, amint kapunk érte valamit.
100 körül adnám el egyedül.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Én 60-70ért is eladnám már. 30 éves, sérülékeny, a csúcsjától már messze áll, rengeteg fizetési keret szabadulna fel stb.Realista24 írta:5-6 meccs, ahol jól játszott. Inkább ez, mint hogy kapjunk érte 30 milliót. Szerintem.kiserik írta:
Na pont ez a baj: nem tudja végig tolni a szezont. 5-6 meccs után jön legalább ennyi pihenő. Ok, hogy szükségünk lenne rá, de az örök kérdés, hogy lehet e rá számítani. Sok éve már bizonyítja, hogy nem. Mehet, amint kapunk érte valamit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
5-6 meccs, ahol jól játszott. Inkább ez, mint hogy kapjunk érte 30 milliót. Szerintem.kiserik írta:Na pont ez a baj: nem tudja végig tolni a szezont. 5-6 meccs után jön legalább ennyi pihenő. Ok, hogy szükségünk lenne rá, de az örök kérdés, hogy lehet e rá számítani. Sok éve már bizonyítja, hogy nem. Mehet, amint kapunk érte valamit.Realista24 írta:
Nyáron is menni akart.
Amúgy meg tolja végig a szezont.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na pont ez a baj: nem tudja végig tolni a szezont. 5-6 meccs után jön legalább ennyi pihenő. Ok, hogy szükségünk lenne rá, de az örök kérdés, hogy lehet e rá számítani. Sok éve már bizonyítja, hogy nem. Mehet, amint kapunk érte valamit.Realista24 írta:Nyáron is menni akart.wZoLee7 írta: Végra már ő is menni akar. Tény, hogy idén nagy szükség lenne rá, de úgy vagyok vele, ha egy jó bolt keretein belül tudunk tőle megszabadulni, akkor már felőlem télen is mehet
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyáron is menni akart.wZoLee7 írta: Végra már ő is menni akar. Tény, hogy idén nagy szükség lenne rá, de úgy vagyok vele, ha egy jó bolt keretein belül tudunk tőle megszabadulni, akkor már felőlem télen is mehet
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nyáron mehetett volna, én ezt a szezont már megadnám neki mert ő a két legjobb támadónk (illetve a két értékelhető teljesítményt nyújtó támadónk) egyike. Egy Real Madridból nem kellene elküldeni a top 2 játékos egyikét. Szerintem butaság lenne télen eladni, hacsak nincs a zsebben egy vagy két gólképes játékos.