Iker Casillas
Re: Iker Casillas - 1
A sérülése előtt is rengeteg hibával játszott, emlékszem hogy meccsek mentek el rajta.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egy hosszú sérülés után, ha valaki csak havonta játszik egy meccset, az életbe nem nyeri vissza a formáját. Mezőnyjátékosoknak könnyebb, több lehetőség van játékperchez jutni, kapusnak semmi. És ha ez így folytatódik egyre csak lejjebb süllyedsz
a kapusoknak a legnehezebb ilyen szempontból, főleg ha a másik jól teljesít
fura hogy ezt magyarázni kell egy focis fórumon
a padra a sérülés miatt került, és a meccshiány, illetve Lopez jó formája miatt maradt ott. Nem az volt h felépült, visszakerült a kapuba, kapott 4-5 meccset, és olyan szar volt h inkább lecserélték
a kapusoknak a legnehezebb ilyen szempontból, főleg ha a másik jól teljesít
fura hogy ezt magyarázni kell egy focis fórumon
a padra a sérülés miatt került, és a meccshiány, illetve Lopez jó formája miatt maradt ott. Nem az volt h felépült, visszakerült a kapuba, kapott 4-5 meccset, és olyan szar volt h inkább lecserélték
nem állítom h fénykorát élte, de azér egyáltalán nem volt kapusgondunk. Márpedig itt páran túlzásba estek az elmúlt pár évbenA sérülése előtt is rengeteg hibával játszott, emlékszem hogy meccsek mentek el rajta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2014. november 22., szombat 23:52-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Részben, de nem csak annak. Egy tényező volt az csak.Mike írta: Nade az egész onnan indult h megsérült, a rossz teljesítmény meg a meccshiánynak tudható be
Nem illik.
- Mike
de a teljesítmény meg azért romlik mert nincs játékban...
megsérült, Lopez jól védett, hülyeség lett volna padra tenni, Iker alig játszott, elveszett a forma, a magabiztosság, és mivel Lopez élt a lehetőséggel, maradt csere, jogosan.
Nade az egész onnan indult h megsérült, a rossz teljesítmény meg a meccshiánynak tudható be
megsérült, Lopez jól védett, hülyeség lett volna padra tenni, Iker alig játszott, elveszett a forma, a magabiztosság, és mivel Lopez élt a lehetőséggel, maradt csere, jogosan.
Nade az egész onnan indult h megsérült, a rossz teljesítmény meg a meccshiánynak tudható be
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
Tehát a teljesítménye nem volt szerinted döntő tényező abban, hogy a padra került?Mike írta:nem hát, megsérült...
Nem illik.
- Mike
nem hát, megsérült...
Nem véletlenül került padra.Mike írta:persze hogy magabiztosabb, mikor folyamatosan játszik. Mikor volt ilyen az utóbbi két évben? Kapusoknál ez kétszer olyan fontos. Aztán csodálkoznak hogy nincs formában.
Én mondtam h csak játszatni kell és bele lendül. Lehet hogy a top Casillas már a múlté, de azér még így is top10es kapus.
- ziro4vr
Felhozta magát az utóbbi időben, jár a pacsi. Ez nem csak a saját szempontjából fontos, hanem a csapat érdekeit is szolgálja, nem csak az eredményt tekintve, hanem hogy a kapitányunk ismét magabiztos, jó teljesítményt nyújt, lehet rá alapozni és felnézni.
Ettől függetlenül lecsapnék De Gea-ra amint lehet, most nyáron vagy 16-ban.
Ettől függetlenül lecsapnék De Gea-ra amint lehet, most nyáron vagy 16-ban.
Nem illik.
- Mike
persze hogy magabiztosabb, mikor folyamatosan játszik. Mikor volt ilyen az utóbbi két évben? Kapusoknál ez kétszer olyan fontos. Aztán csodálkoznak hogy nincs formában.
Én mondtam h csak játszatni kell és bele lendül. Lehet hogy a top Casillas már a múlté, de azér még így is top10es kapus.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam ő volt az aranyember, az a védés 0-1-nél életbevágó volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
azert ot is erdemes megemliteni.
bar nincs sok dolga altalaban, de amikor kell, sokkal magabiztosabb az utobbi idoben.
bar nincs sok dolga altalaban, de amikor kell, sokkal magabiztosabb az utobbi idoben.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én először azt hittem ő az.hehe írta:el is hiszem, hogy a nagyállkapcsú kockafejű spicli nőjéből elege lett
De legalább van magyarázat rá, hogy miért nem mozog úgy ahogy régebben. Szorítania kell a kilazult izmokat farból.
Khm
erre szerintem nincsenRealista24 írta:Magyarázatot várok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pipita írta:Pörgött, Ancelottit is leb*szta.
először a 83., aztán a 88. percben ordibált neki:
"Cseréljél már, bazmeg!"
http://www.bernabeudigital.com/primer-p ... oder-20257
aztán jött volna a keylor-casillas csere...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pörgött, Ancelottit is leb*szta.
"Cseréljél már, bazmeg!"
"Cseréljél már, bazmeg!"
- Fuentealbilla
A kapitánytól is szinte tökéletes meccs volt a Barca elleni. Minden elismerés neki. Csak, h legyen még 1 pozitiv komment is bár azzal a megállapítással is egyet értek, hogy mivel szinte csak Dani Alves rakétái húzták a 16-os teljes területe felett távol a kaputól így a fő gyengesége semmiképp nem jöhetett ki.
Viszont a tűz megvolt benne illetve mintha a magabiztossága is visszatért volna valamelyest... el ne kiabáljam..
Viszont a tűz megvolt benne illetve mintha a magabiztossága is visszatért volna valamelyest... el ne kiabáljam..
Senki sem írta azt, hogy csúcsformában fog védeni ezentúl, meg rehab és ilyenek, hanem meg lett említve, hogy tegnap egy elég korrekt meccset hozott le. Amit védenie kellett, azt kivédte(sőt, amennyiben a Messi lövés is miatta nem lett gól sokat köszönhetünk neki), tartotta a tüzet a társakban, jól játszott, a gondok ugyanazok, senki nem vitatta, elismerni attól még el lehet. Ennyi.istimester írta:Nem igazán emlékszem, hogy bármelyik Barcelona elleni meccs után komoly kritikákat kapott volna. A katalánok ellen nem fognak kijönni azok a dolgok, amiért oly sokszor idegrohamot kapunk tőle, ugyanis a Barca nagyrészt 1.40-es törpékből áll. Majd ha Godinék ismét szándékosan arra játszanak, hogy az összes labdát Ikerre ivelik és nem kapunk gyömorgörcsot, akkor beszélhetünk a rehabról.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem bőven eleg hogy magabiztos volt, 2-3 bravúrt bemutatott. Irányította a védőket, tüzelte oket.
10 eve szar a beadasoknal, ez sosem fog változni.
De ha marad a magabiztosság, akkor lassan megnyugszom.
10 eve szar a beadasoknal, ez sosem fog változni.
De ha marad a magabiztosság, akkor lassan megnyugszom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema