Raphael Varane

Archívum
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Raphael Varane - 2

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 10., kedd 21:35

Prométheusz írta:remélem akad még csapat, aki adná érte azt a huszonegynéhánymilliót. ha igen, hajrá

:lol: :lol: :lol:
Nem mondod komolyan.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 10., kedd 21:33

remélem akad még csapat, aki adná érte azt a huszonegynéhánymilliót. ha igen, hajrá
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 8., vasárnap 13:58

Toti írta:írtam múltkor is, de megint.
borzasztó, h mennyire nem tud fejelni az ellenfél kapuja előtt.
azt gondolom, h ez azért gyakorolható lenne..
De legalább már hátul látható a fejlődés. Legalább is az előző jó pár meccséhez képest.
Tegnap jó meccset hozott le, stabil volt, nem emlékszek komolyabb hibára tőle.
Elől viszont tényleg gyenge, pedig nem volt ilyen. Ha nem is Ramos szinten, de nagyon jó volt rögzített szituációknál az ellen kapujánál. Biztos vissza fog javulni ott is idővel.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 8., vasárnap 10:40

szerintem nem vészes annyira
Ramos, na ő igen, veszélyes elől is, de ha megnézed általában minden csapatnál csak az egyik védő ilyen, ha kettő az már luxus.
Amugy fiatal, biztos hogy fejlődni fog ebben.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 8., vasárnap 10:35

írtam múltkor is, de megint.
borzasztó, h mennyire nem tud fejelni az ellenfél kapuja előtt.
azt gondolom, h ez azért gyakorolható lenne..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 3., kedd 17:49

___Samy___ írta:ha igazak a hírek, akkor fantasztikus...
régen meg kellett volna műteni, aztán nem lenne még mindig szarakodás a térdével
Ha igazak a hírek, akkor meg kellene műteni. Egy védő simán lehet még top akkor is, ha veszít a robbanékonyságából. Jövőre még Pepe megoldja, Varanenak lesz egy éve a felépülésre és a top formába lendülésre. Utána meg úgyis ő lesz a kezdő.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 3., kedd 17:22

ha igazak a hírek, akkor fantasztikus...
régen meg kellett volna műteni, aztán nem lenne még mindig szarakodás a térdével
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 2., hétfő 14:15

De még mindig volt 2-3 olyan mélységi passza, hogy magam alá hugyoztam. Ezen kívül tanári belépők, nem igazán tudták megtolni mellette a labdát. Az az elengedett labda volt az egyetlen hibája (a gól sem varrható a nyakába), de Pepe figyelt szerencsére és hát... korrigált. Mindenesetre nem tudom hogy sikerült most megtalálni őt :lol:
De amúgy ezt mondtam én is, Nachosszal nem jó. Mondjuk a kis spanyol sem jó egyáltalán hosszútávon, 1-1 meccsre beugorni okés, de többet nem igazán szeretném a hátsó alakzatban látni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 2., hétfő 14:11

Tegnap, ha lett volna lehetőség arra, hogy meccs legjobbját válasszak, akkor rá voksoltam volna. Rengeteg tiszta szerelése volt tegnap. Meccs közben ki is irták, hogy valami 14-nél járt és 0 szabálytalanságnál. Nem esett ő annyira vissza, csak annyira feltette a lécet 2 éve, hogy azt hittük, hogy azt konstans hozni fogja, de még így is magasan kimagaslik az összes védő közül. Nálam már top5 a gyerek. Tegnap az volt a fő probléma, hogy Pepe valami hihetetlen szar napot fogott ki mellette...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 2., hétfő 11:41

___Samy___ írta:Tisztan latszik, hogy kell melle egy rutinosabb ember, mert o meg nem kepes osszefogni a vedelmet, egyszeruen nincs annyi meccse meg. Nem veletlen nem mukodott egyutt jol Nachoval, Pepevel sokkal jobban muzsikal.
Igen ez látható. Főként Ramos mellett él, ők ketten szinte tökéletesen kiegészítik egymást. De társtól függetlenül is visszaesett mostanában. Kicsit odalett az átjátszhatatlan imidzse.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 2., hétfő 11:17

Tisztan latszik, hogy kell melle egy rutinosabb ember, mert o meg nem kepes osszefogni a vedelmet, egyszeruen nincs annyi meccse meg. Nem veletlen nem mukodott egyutt jol Nachoval, Pepevel sokkal jobban muzsikal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 2., hétfő 10:38

A helyezkedést néha elrontja, de a szerelései, a gyorsasága, a tiszta játéka továbbra is elit. Ezt a helyezkedést pedig lehet orvosolni, szerintem rutin kérdése az egész. A tegnapi gól sem akkora kapitális hiba, egyrészt a villarealos gyerek nagyon jól találta el, másrészt Kroosék is ügyetlenkedtek előtte.

Egyébként sokkal nyugodtabb lennék az el clasicon is a Pepe-Varane kettőssel.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 2., hétfő 10:18

először is, imádom a tagot, de.
nyílván látja mindenki, h azért zuhant a teljesítménye idén, ami mondjuk engem nem aggaszt egyelőre, fiatal még nagyon.

ami felbasz vele kapcsolatban azok a szögletek utáni fejesei. hát, általában már imádkozom, h ne az ő fejére jöjjön a labda, elképesztő, h mindent 15 méterrel föléfejel. mint vmi villanykaró, amit eltalál a labda aztán oda pattan ki ahova. nála ez az ahova általában a kapu fölé x méterrel. annyira zavaró. :(
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 14:00

Toti írta:bocs, csak a címet olvastam. :|
Nem neked szólt, hanem az újságoknak :mrgreen:
Egyébként ettől függetlenül még érdekes, csak hogy ez is pont most kap visszhangot.. :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 13:59

bocs, csak a címet olvastam. :|

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 13:56

Elővettek egy novemberi nyilatkozatot, február közepén...GG :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 13:52

"La competencia con Pepe no me conviene ni ahora ni en el futuro"

ez így fura.. :hmmm: :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. január 31., szombat 14:08

Stabil kezdő lesz ő, ettől nem félek...Pepe sokadik sérülése ez a mostani, nem lesz fiatalabb...Ramos szerződés hosszabbítása sem úgy alakul ahogy azt tervezték...Jelenleg 4 olyan védőnk van, hogy bármelyik kettős játszhat is elégedettek lehetünk.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. január 31., szombat 14:05

morientes írta:
Csabi írta:az a probléma, hogy elhitette magával sok ember, hoyg ő nem tud hibázni. maldini is hibázott, mindenki hibázik. ettől függetlenül top10-es védő a világon már most, mi lesz ha ő lesz az alapember.
És akkor még nem beszélve arról,hogy még mindig nagyon fiatal,és a fiatalabb játékosoknál a formaingadozás gyakoribb,akár egy meccsen belül is.
És ez hatványozottan meglátszik egy olyan kulcsposztnál mint a belső védő...
Ezért azt mondom,ha majd kapja sorozatban a meccseket,és nő a rutin,(nem mintha nem lenne neki már),akkor beáll majd mint a rolex.
De ettől független néha hibázni akkor is fog.Mert ember,nem gép.
Az viszont biztos, hogy olyan kezdés után, ahogy berobbant, az emberek nem nagyon fogják tolerálni a vezetőség felé, ha hosszútávon elcsesszük Varane-t. Előbb-utóbb (de inkább előbb) stabil kezdővé kell tenni, különben nem fogja tudni kifutni azt, ami benne van.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 30., péntek 14:34

Csabi írta:az a probléma, hogy elhitette magával sok ember, hoyg ő nem tud hibázni. maldini is hibázott, mindenki hibázik. ettől függetlenül top10-es védő a világon már most, mi lesz ha ő lesz az alapember.
És akkor még nem beszélve arról,hogy még mindig nagyon fiatal,és a fiatalabb játékosoknál a formaingadozás gyakoribb,akár egy meccsen belül is.
És ez hatványozottan meglátszik egy olyan kulcsposztnál mint a belső védő...
Ezért azt mondom,ha majd kapja sorozatban a meccseket,és nő a rutin,(nem mintha nem lenne neki már),akkor beáll majd mint a rolex.
De ettől független néha hibázni akkor is fog.Mert ember,nem gép.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: