Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 30., péntek 23:48

Visszamenni angliába végzetes hiba volt. Egyrészt a tempó sem egy 38 évesnek való ennek ellenére azért tudta hozni magát sokszor de abba a pundit szánalom közegbe elmenni abban a korban amikor várható azért egy kis visszaesés kb felért egy öngyilkossággal. Arról a közegrőp beszélünk akik képesek voltak elhitetni lampardról meg gerrardról, hogy alltime best középpályások közt vannak, meg grealish meg megvajerek szintnek számítanak. A cityben is ugyanez a bánásmód várt volna rá max egy kicsit jobban takarták volna a gólok.

Annyiból grat neki, hogy képes volt kiszakadbi ebből a fertőböl én azért még visszaköpködnék a helyében a sonk nímandra akik az ő hátán vitték egyedül valamire mint rooney meg hasonló faszparasztok.

A united ezek után nálam kb barsza atleti szint 1000 év szendedést kívánok nekik az elmúlt 10 év mellé.

Manchester is blue. :D

Cének meg nyugis éveket kívánok aztán hátha az ő szerződésében is van egy apróbetűs rész egy könnyített vb címről mint ami messinek volt :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 30., péntek 23:47

petiamadridista írta:
Zubkov írta:

Pont nem az az embernek tűnt aki szarik bele az ilyesmibe... lényegtelen. Eldőlt. Számomra visszavonult. Inkább ment volna a Fradiba vagy a slavia prahaba vagy tököm tudja hova ahol BL meccset még legalább játszhat.
Mindenki mástól érthető lett volna ez a lépés. Tőle nem. Ezt az ükunokás sztorit még hagyjuk meg Thiago Silvanak.... a csávó évtizedek óta 100 millió euró fölött keres évente.... nehogy már itt a megélhetésről beszéljünk

De egyszerűen nem kellett sehova.
Ez így nem 100% h nem igaz. Mindegy nem is érdekel már. Az is egy gigantikus csalódás volt, hogy innen eligazolt. Sikerült még nagyobb ostobaságot csinálnia. Gratula neki innen orbánisztánból.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 30., péntek 23:19

ELSiete írta:
Babinho írta: Ott cseszte el végleg hogy nem a citybe ment. Ott még dobta volna neki a gép.

Sajnos a szíve vitte. Hibázott. Sok jót nem kívánok a MUnak.
Hát mikor a felcsúti kisvasút behazudja hogy ő a tgv.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 30., péntek 23:19

Zubkov írta:
Gascoigne írta: Ennyi penzert milliardoskent is 100-bol 100-an ugyanazt csinaltatok volna, mint o. Csak nem most, hanem mar 3-4 evvel ezelott. Teljesen megertem, szarik bele, miert ne biztosithatna az uk-ukunokai megelheteset, ameddig teheti.
Pont nem az az embernek tűnt aki szarik bele az ilyesmibe... lényegtelen. Eldőlt. Számomra visszavonult. Inkább ment volna a Fradiba vagy a slavia prahaba vagy tököm tudja hova ahol BL meccset még legalább játszhat.
Mindenki mástól érthető lett volna ez a lépés. Tőle nem. Ezt az ükunokás sztorit még hagyjuk meg Thiago Silvanak.... a csávó évtizedek óta 100 millió euró fölött keres évente.... nehogy már itt a megélhetésről beszéljünk

De egyszerűen nem kellett sehova.

Zubkov

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 30., péntek 23:16

Gascoigne írta: Ennyi penzert milliardoskent is 100-bol 100-an ugyanazt csinaltatok volna, mint o. Csak nem most, hanem mar 3-4 evvel ezelott. Teljesen megertem, szarik bele, miert ne biztosithatna az uk-ukunokai megelheteset, ameddig teheti.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 30., péntek 23:15

Babinho írta: Ott cseszte el végleg hogy nem a citybe ment. Ott még dobta volna neki a gép.

Sajnos a szíve vitte. Hibázott. Sok jót nem kívánok a MUnak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 30., péntek 23:15

Sierra írta:
DinhoL írta: Nagyon fura, hogy elengedte a BL-t..nem vall rá. Mindenesetre meg tudom érteni, Ázsiában istenként fogják kezelni és az ázsiai BL még hiányzik a gyűjteményből. Válogatottban meg még simán termelhet. brutál karrier volt :agree:
Valószínűleg nem ő engedte el, szimplán nem kellett senkinek. :-( Nem hiszem hogy a fizu lenne az oka, leadta volna valószínűleg, de egy lassan 38 éves játékos, ekkora egoval nem kellett egyik BL csapatnak sem.
Dehogynem... Ha akarta volna lett volna bl klub, csak neki az sem mind1 mennyit keres. Ez van, elkell engedni. Kivancsi leszek ha majd bajnok lesz kap e akkora hirverest mint Xavi amikor edzozsenive valt az araboknal

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 30., péntek 23:11

Ott cseszte el végleg hogy nem a citybe ment. Ott még dobta volna neki a gép.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 30., péntek 23:00

Realista24 írta: Én értem hogy ez a bajod, de ez nem jelenti azt hogy elkurta a karrierje végét.

Majdnem tökéletesen kerek a karrierje, amit már lezárt.
En is igy latom. Emberek.. 38 eves, mirol beszelunk?
Nezzuk meg, hogy kik mikor vonultak vissza…
Ronaldinho 36 evesen, ugy, hogy mar elotte ket evvel mexikoban levezetett(miben jobb, mint az arab liga?)
Iniesta 34 evesen , Forlan 35 evesen mar japanban jatszott.
Raul (35) Trezeguet(34), Xavi (36), Etoo(37) evesen mar az arab ligaban focizott.
Del Piero 38 evesen ausztral bajnoksagba igazolt.
Zz (36), Ballack (36), evesen visszavonult.

Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy miert irja mindenki mashol, hogy eldolt a goat kerdes. Kivancsi leszek, hogy Messi 38 evesen mit fog alkotni, akinek amugy hatamas szerencseje volt a psgvel.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. december 30., péntek 22:59

Ennyi penzert milliardoskent is 100-bol 100-an ugyanazt csinaltatok volna, mint o. Csak nem most, hanem mar 3-4 evvel ezelott. Teljesen megertem, szarik bele, miert ne biztosithatna az uk-ukunokai megelheteset, ameddig teheti.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. december 30., péntek 22:47

Zubkov írta: Azt hiszem véglegest kapnék, ha leírnám most mit gondolok erről az igazolásról... szóval inkább csak lélekben elmorzsolok egy könnycseppet. Én barom hittem egy fél éves netán másfél éves Madridi szerződésben akár csak cserepadosként. Fuuuuuccccccckkkkkk :-@
Szerencsere megusztuk. Pereznek joval tobb esze van annal.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 30., péntek 22:41

Bocs sracok, de en ezt nem tudom bevenni. :kalapos: szerintem ez gaz. Pedig imadom, orokke halas leszek, hogy lathattam ot, eloben is. De ez az egesz, amit lenyomott iden, ezzel az igazolassal feltette az i-re a pontot.

Csak arra tudok gondolni, hogy a gyermeke elvesztese teljesen betett neki. Ha innen nezem, megertem ezt a lejtmenetet, de hogy senki nem tudta palyan tartani, az csod.
:goat:

Zubkov

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 30., péntek 22:40

Azt hiszem véglegest kapnék, ha leírnám most mit gondolok erről az igazolásról... szóval inkább csak lélekben elmorzsolok egy könnycseppet. Én barom hittem egy fél éves netán másfél éves Madridi szerződésben akár csak cserepadosként. Fuuuuuccccccckkkkkk :-@

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 30., péntek 22:33

Realista24 írta: Cristiano Ronaldo in 2015: “In my mind, I want to finish at the top level. I want to finish with dignity, a good club.”

Nem jöhet minden össze, ha nem teszel érte.
Basszameg előbb írtam egy hosszú monológot ide hogy mennyire teljes a karrierje, de nézegetem most ebben az arab nulla csapat mezében a baromi nem őszinte mosolyával és elfog a sírhatnék. Hiszen ő a mi fiúnk. A mi legendánk. Én szerintem adtam volna neki
nálunk is egy utolsó esélyt... Biztosan megkerdezte Perezt... Mi ez az év.... Messi vilagbajnok, ő meg gyakorlatilag visszavonul. Bár ez még lehet annál is rosszabb.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 30., péntek 22:31

DinhoL írta: Nagyon fura, hogy elengedte a BL-t..nem vall rá. Mindenesetre meg tudom érteni, Ázsiában istenként fogják kezelni és az ázsiai BL még hiányzik a gyűjteményből. Válogatottban meg még simán termelhet. brutál karrier volt :agree:
Valószínűleg nem ő engedte el, szimplán nem kellett senkinek. :-( Nem hiszem hogy a fizu lenne az oka, leadta volna valószínűleg, de egy lassan 38 éves játékos, ekkora egoval nem kellett egyik BL csapatnak sem.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. december 30., péntek 22:29

Nagyon fura, hogy elengedte a BL-t..nem vall rá. Mindenesetre meg tudom érteni, Ázsiában istenként fogják kezelni és az ázsiai BL még hiányzik a gyűjteményből. Válogatottban meg még simán termelhet. brutál karrier volt :agree:
Som i Serem!
6oat

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 30., péntek 22:28

Realista24 írta: Cristiano Ronaldo in 2015: “In my mind, I want to finish at the top level. I want to finish with dignity, a good club.”

“…except if I not earn more than Messi.” :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 30., péntek 22:23

Cristiano Ronaldo in 2015: “In my mind, I want to finish at the top level. I want to finish with dignity, a good club.”

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 30., péntek 22:14

Hivatalos.. :-(

https://twitter.com/FabrizioRomano/stat ... qYdFA&s=19

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 30., péntek 22:12

Hivatalos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: