Hisz elmondják a filmben mikor és kik álltak be a project mögé. Én az elejétől követem őket, bár egy idő után annyi lett a kontent, hogy én már csak a videókat néztem meg, a stream részét nem. Kettő dolog példa értékű és megsüvegelendő bennük. Végig mindig transzparensek voltak és őszintén elmondtak mindent a követőiknek, legyen az jó vagy rossz. Mikor milyen szponzor álltal jöttek össze dolgok mik voltak saját zsebből stb.. A másik a befektetett munka és áldozat. Pisti el is mondta, ha egyedül csinálja most sehol nincs, neki nem lett volna ennyi akarata mindig menni tovább. Ami áldozatokat meghoztak és a befektett meló, ha másból nem, ebből pár fiatal tanulhatna ezt azt.cart írta: Remélem azt senki nem hiszi el hogy 2 kocka gyerek a kisszobából teljesen maguktól uralták le a magyar online média felületeket. Valószínű komoly management csapat áll a háttérben akik minimum tanácsokkal látják el őket.
Nyilván minden sikeres vállalkozásnak legalább annyi "rajongója" van mint ahány utálója, ez most itt is látszik. Az értelmes kritikával nincs baj, de sokan csak azért utálnak valamit mert nem Ők csinálták meg.
Rég eljutottam oda, hogy nem nézek tv-t, csak sportot de azt is sokszor inkább streamekről, én megfizetem az eurosport playert minden évben csak a bringa sportok miatt és nézem reklámok nélkül. Amikor időm van leülni nézni valamit akkor felcsapom a YT-ot és van annyi magyar kontent ami érdekes is és lehet nézni, teszem mindezt anélkül, hogy azt keresném hol tudok belekötni egy ingyen nézhető tartalomba amit nem basznak teli reklámokkal meg politikai agymosással. És ami már ez elejétől egy örök igazság, akinek valami nem tetszik, az megteheti, hogy nem nézi, nem kell fikázni, beleállni azokba akik szeretik és nézik, egyszerűen bezárod és tovább mész arra ami érdekel.