Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem kaphatunk ki, már csak azért sem, mert akkor a Frankfurt végig veri a La Liga élcsapatait. Másik témánál már kifejtettem az aggodalmaimat.
Azért csak egy kupáról van szó, ami megnyitja az utat egy következő felé.Yazid írta:ő? three in oneRealista24 írta: LA Galaxy reach verbal agreement with Riqui Puig.
Ő ki volt? Új Xavi? Új Iniesta vagy új Messi?
ezekből a hakni meccsekből nem vonnék le sok következtetést, úgyanúgy a mi oldalunkat tekintve se. még a szuperkupa is vicc meccs. szerintem. úgyhogy ha kikapunk mint a szar a frankfurtól se erdekel senkit majd a hatereken kívül.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet akármennyi bevételük de most megint nyomasztják Frenkie -t hogy menjen bele a fizetés csökkentésbe, mert másképp nem tudják regisztrálni az új igazolásokat
ő? three in oneRealista24 írta: LA Galaxy reach verbal agreement with Riqui Puig.
ezekből a hakni meccsekből nem vonnék le sok következtetést, úgyanúgy a mi oldalunkat tekintve se. még a szuperkupa is vicc meccs. szerintem. úgyhogy ha kikapunk mint a szar a frankfurtól se erdekel senkit majd a hatereken kívül.
Barcas ismerősnek vele pont ez volt a baja hogy egyik sem Más stílus = kuka.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
LA Galaxy reach verbal agreement with Riqui Puig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Azert ez meg csak preseason, nyilvan jo a gyerek, de azert varjuk meg, hogy igy evek utan elesben is produkal e valamit, vagy heteken belul kidol e fel evre.tubatibi írta: Dembele kb Mbappé szinten tolja egyébként, sajnos...
Brutál támadósoruk lett.
Mondjuk az teny, hogy a keretet szepen osszeraktak, Xavi ha osszekapja oket lesz harc a bajnoksagert.
Dembele kb Mbappé szinten tolja egyébként, sajnos...
Brutál támadósoruk lett.
Brutál támadósoruk lett.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A klub hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint az üzlet célja, hogy felpörgessék az audivizuális, valamint a blockchain, az NFT (non-fungible token) technológiákon alapuló termékek, valamint a Web3 stratégia fejlesztését. Mint írják, a hétfői megállapodás összhangban áll a klub közgyűlése által tavaly október 23-án hozott döntéssel.sonic írta:Lehet en vagyok tudatlan, de mi az a Barca Studios? Ez valami filmstudio?Realista24 írta: A Barca újabb 100m-os bevételt könyvelhet el.
A Barca Studios 24,5%-át adták el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Lehet en vagyok tudatlan, de mi az a Barca Studios? Ez valami filmstudio?Realista24 írta: A Barca újabb 100m-os bevételt könyvelhet el.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én megvenném a takarítónőjüket jóárúsítva, ha már mindent eladnak, csak hogy “neveket” vegyenek.
Egy kis cserek és egy újszülött csecsemő mellett kevesebb az időm a takarításra úgyis.
Egy kis cserek és egy újszülött csecsemő mellett kevesebb az időm a takarításra úgyis.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca újabb 100m-os bevételt könyvelhet el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem mingueza 3 millerert boven jo deal a celta vigonak.
persze nem fogja megvaltani a vilagot, de az o szintjukon, egy spanyol kozepcsapat szintjen boven hasznalhato jatekos.
meg csak 23 eves es tobb jateklehetoseget kapva meg eppen fejlodhet is.
annyi biztos lesz benne, mint fontásban.
puig meglepne az usaval, a schoolboy fizikumtol eltekintve azert van benne tehetseg, alacsonyabb polcon, rendszeresen jatszatva azert megneznem egy-ket szezonon keresztul.
braitwaithe szinten, az eb-n sem volt rossz.
szerintem jol jarnak, akik elkapkodjak olcsoert a peremembereinket.
persze nem fogja megvaltani a vilagot, de az o szintjukon, egy spanyol kozepcsapat szintjen boven hasznalhato jatekos.
meg csak 23 eves es tobb jateklehetoseget kapva meg eppen fejlodhet is.
annyi biztos lesz benne, mint fontásban.
puig meglepne az usaval, a schoolboy fizikumtol eltekintve azert van benne tehetseg, alacsonyabb polcon, rendszeresen jatszatva azert megneznem egy-ket szezonon keresztul.
braitwaithe szinten, az eb-n sem volt rossz.
szerintem jol jarnak, akik elkapkodjak olcsoert a peremembereinket.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ejj, remenykedtem Mingueza maradasaban. Vallejo egy Maldini hozza kepest.
Puig, a nuevo Xavi amerikaba igazolna 22 evesen? Puig nev eleg balszerencses, Yasiel Puig baseballos is egy hatalmas bust lett a hypehoz kepest.
Puig, a nuevo Xavi amerikaba igazolna 22 evesen? Puig nev eleg balszerencses, Yasiel Puig baseballos is egy hatalmas bust lett a hypehoz kepest.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem kell oket fizetni...raul 4 ever írta: Elkezdték kirakni a ballasztot is: Mingi -celta deal done (3m), Braithw..stb-vel szerződést bontanának, Puddzs meg maybe menni usa. (ha vkit érdekelt)
Ha csak ilyen aprópénzek csepegnek, az nem lesz sok..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Elkezdték kirakni a ballasztot is: Mingi -celta deal done (3m), Braithw..stb-vel szerződést bontanának, Puddzs meg maybe menni usa. (ha vkit érdekelt)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Di Maria? A jobbost csak járni használta... Dembele kb saját maga nem tudja, hogy melyik az erősebb lába.oroszisti írta:Valoban jo jatekos. Viszont van ket dolog, ami nagyon bekorlatozza. Az egyik az utolso passzok, dontes hozatalok, illetve a serulekenysege. Kiderul, egyelore egy serulekeny di maria.realistahuni írta:
Nézegettem én is az utóbbi időben, brutál ahogy könnyedén megy keresztül 2-3 védőn. És nem nagyon van gyengébbik láb.
Szerintem szoros lesz.gutihaz14 írta:bármennyire is csipázom remélem felsül, nem akarok csatát a bajnoki címért, simán be kell húznunkKerlon írta: Lewanmissky is on the board Pali miket csinalt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jobban jártok, ha Christ + Garcia a padon, Dest meg a jh szvsz.. Én legalábbis sokkal többre tartom Destet, mint az ingyendánt..'shutterisland írta: nem tudom, de mivel kounde es araujo alapkezdok lesznek, igy a garcia,christensen,dest harmasbol ketto kiesik es van egy erzesem, hogy az amcsi kozte lesz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy