Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Komoly eredmény nélkül elköltöttek 1 egész akárhány millió eurót, miközben okosan építkeztek évekig. Értem.
Rengeteg túlárazott noname játékost vettek, akik ha nem váltak be, vettek helyettük más noname túlárazott játékost. Ez a City. Néha erőből jött egy PL, európában meg komoly ellenfélnek sem számítottak.
Rengeteg túlárazott noname játékost vettek, akik ha nem váltak be, vettek helyettük más noname túlárazott játékost. Ez a City. Néha erőből jött egy PL, európában meg komoly ellenfélnek sem számítottak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most komolyan mi a gond pl a city sejkjével? Költi a pénzt a csapatra? A szemétláda. Bárcsak olyanok lennének mint kroenke.
A citynél tudatos építkezés folyik évek óta. Hol jól, hol rosszul. Ha csak belegondol bárki is elég sokáig húzta a Hart, Clichy, Kompany, Zabaleta, Silva, Yaya, Aguero csomag. Hiányposztokra meg egy kis vérfrissítésekre érkeztek szezononként játékosok.
Aztán az utóbbi két évben a teljesen kiöregedett keretet felfrissítették. Szemetek. Hagyták volna még rohangálni az átlag 30as életkort a pályán?
Ráadásul az edzőknek is adnak esélyt nem pedig rúgják ki őket fél vagy egy év után.
Azt meg nem értem hogy miért ne szimpatizálhat egy Sterlingel? Gyors, technikás már csak agyra kell gyúrnia. 22 évesen még nem ált be. Szerintem sokunk szeret olyan játékosokat akik nem világszint de még csak nem is egy agysebész.
Tudom, itt divat utálni a másikat és közösségi szinten poénkodni mással de azért nah.
Miért nem lehet elmenni a kommentjei mellett mikor még csak nem is inzultál senkit? Esetleg miért nem lehet normálisan vitázni? Miért nem lehet személyeskedés mentes vitát lefolytatni?
A citynél tudatos építkezés folyik évek óta. Hol jól, hol rosszul. Ha csak belegondol bárki is elég sokáig húzta a Hart, Clichy, Kompany, Zabaleta, Silva, Yaya, Aguero csomag. Hiányposztokra meg egy kis vérfrissítésekre érkeztek szezononként játékosok.
Aztán az utóbbi két évben a teljesen kiöregedett keretet felfrissítették. Szemetek. Hagyták volna még rohangálni az átlag 30as életkort a pályán?
Ráadásul az edzőknek is adnak esélyt nem pedig rúgják ki őket fél vagy egy év után.
Azt meg nem értem hogy miért ne szimpatizálhat egy Sterlingel? Gyors, technikás már csak agyra kell gyúrnia. 22 évesen még nem ált be. Szerintem sokunk szeret olyan játékosokat akik nem világszint de még csak nem is egy agysebész.
Tudom, itt divat utálni a másikat és közösségi szinten poénkodni mással de azért nah.
Miért nem lehet elmenni a kommentjei mellett mikor még csak nem is inzultál senkit? Esetleg miért nem lehet normálisan vitázni? Miért nem lehet személyeskedés mentes vitát lefolytatni?
BBeno írta:hogy lehet ilyet mondani egy/tobb emberre?
sor mellett elmegy haverok kozt de azert itt csak nem kene szerintem.
A kicsi Sterling meg Depay fiad féle emberekről meg ne is beszéljünk. Tipikus agyhalott kirakat emberek. Vagy José, aki segget csinált már milliószor a szájából és a legnagyobb bálványod. Elég szomorú, hogy manapság ilyen emberek a legendák pár ember számára.Realista24 írta:Bezzeg a sejk, az profi. egy milliárdból majd kijön talan egy Kiraly kupa.BBeno írta:ha a 45 millioban nincs benne a kotelezo jatekperc akkor eleg amator munka folyik ott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hogy lehet ilyet mondani egy/tobb emberre?
Te tényleg a legnagyobb hulladékokkal tudsz azonosulni..BBeno írta:tehat manszur sejk betette a labat a spanyol bajnoksagba is? na ez kezd erdekes lenni.
K
K
tehat manszur sejk betette a labat a spanyol bajnoksagba is? na ez kezd erdekes lenni.
-
Guardiola és a Man. City lett az első osztályú Girona tulajdonosa!
Órákon belül hivatalosan is bejelentik, hogy a TVSE Fútbol, azaz a Girona többségi tualjdonosa által birtokolt 85,5%-os tulajdonrészt a Manchester City (pontosabban a City Football Group) és Pere Guardiola (Pep testvére) egyenlő arányban megosztva felvásárolják.
Az ügyletnek voltak előzményei, Pere (Pedro katalán megnevezése, ejtsd Pera) érkezésével a klub élete az elmúlt években felpezsdült, s a feljutás után a ManCity 5 játékost is kölcsön adott a Primera-debütánsnak: Douglas Luiz, Aleix García, Marlos Moreno, Pablo Maffeo és Larry Kayode is így került a katalán pirosakhoz.
Órákon belül hivatalosan is bejelentik, hogy a TVSE Fútbol, azaz a Girona többségi tualjdonosa által birtokolt 85,5%-os tulajdonrészt a Manchester City (pontosabban a City Football Group) és Pere Guardiola (Pep testvére) egyenlő arányban megosztva felvásárolják.
Az ügyletnek voltak előzményei, Pere (Pedro katalán megnevezése, ejtsd Pera) érkezésével a klub élete az elmúlt években felpezsdült, s a feljutás után a ManCity 5 játékost is kölcsön adott a Primera-debütánsnak: Douglas Luiz, Aleix García, Marlos Moreno, Pablo Maffeo és Larry Kayode is így került a katalán pirosakhoz.
Ebbe beletrafáltam keményenkrisz24 írta:Yazid írta:Nem tudom ez a depor milyen erôt képvisel jelenleg, félek a meccstôl, lehet a drukk. Case, bale kezdeni fog és utóbbi megint hátráltatni fogja a csapatot. Nem örülök neki, de zizu ma is ragaszkodni fog hozzájuk
Mármint a Deport fogják hátráltatni a lőtt goljaikkal?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Yazid írta:Nem tudom ez a depor milyen erôt képvisel jelenleg, félek a meccstôl, lehet a drukk. Case, bale kezdeni fog és utóbbi megint hátráltatni fogja a csapatot. Nem örülök neki, de zizu ma is ragaszkodni fog hozzájuk
Mármint a Deport fogják hátráltatni a lőtt goljaikkal?
A Valencia behúzza Kondogbiát (lencsevégre kapták mikor ment orvosira) meg a PSGből elvileg Guedes is hozzájuk tart. Jó lenne, ha összekapnák őket.
K
K
riazorban sosem egyszeru meg ha mostanaban megy ott nekunk akkor sem.
Nem tudom ez a depor milyen erôt képvisel jelenleg, félek a meccstôl, lehet a drukk. Case, bale kezdeni fog és utóbbi megint hátráltatni fogja a csapatot. Nem örülök neki, de zizu ma is ragaszkodni fog hozzájuk
ez a laliga. nemet mondanak a szinvonalra. fejlodesre. majd a focistak megoldjak helyettuk.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Már az első fordulóban 2??? (csak 2 meccset láttam ) meccsen is volt olyan szituáció, amikor a gólvonal technológiát használni lehetett volna.
Érzésem szerint a Sevilla-Espanyol meccsen jó, míg a Bilbao-Getafe meccsen rossz döntés született az eset után.
Érzésem szerint a Sevilla-Espanyol meccsen jó, míg a Bilbao-Getafe meccsen rossz döntés született az eset után.
13
-
tavaly is 2 újonc csapattal kezdték és döntetlent játszottak.Remy írta:Girona az első élvonalbeli bajnokiján oktatja a matracot.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Sevilla jól kezd.
4.!!! percben kapuscserére kényszerülnek.
4.!!! percben kapuscserére kényszerülnek.
és hála a pirosnak egalizálnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ki is egyenlítettek...
- h3x0r
kozben Griezmann pirosRemy írta:Girona az első élvonalbeli bajnokiján oktatja a matracot.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Girona az első élvonalbeli bajnokiján oktatja a matracot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots