h3x0r írta:
Nem tamadasbol, de nem tudom te milyen hsz-eket olvastal, mert egy csomoan leirtuk, hogy nem azert tamogattuk Carlot, mert egy szimpatikus figura, hanem mert elkezdett felepiteni egy csapatot, belevagtunk egy projektbe, amit 2 ev utan szepen kidobtunk a kukaba. Ha valami nem mukodik, valtani kell, ez egyertelmu. Igaz, hogy iden nem jottek ossze a dolgok, az okokat mindenki ismeri, viszont rengetegen ugy gondoltuk, hogy egyaltalan nem vagyunk akkora kakaban, mint azt az idei kupak szama tukrozi.
Benitezt nem kedvelem, ennek ellenere nalam tiszta lappal indul. Ugy erzem, meg fog bukni Madridban, ennek ellene szamomra a csapat az elso, ezert remelem ramcafol majd.[/quote]
Lehet hogy voltak akik ezt is leírták,de a többség azon nem ment túl,hogy megszerette,bírja,kedveli.....ez látható volt. Ebből indultam ki,amikor megfogalmaztam,hogy alapvetően mellette ezt tudtuk (én is) erős indoknak felhozni.
Elkezdett felépíteni valamit? Nem tudom,én semmi különlegeset nem láttam. Nem rossz ő,szó se róla,de azért dunába ugrani sem kellene,főleg úgy hogy komolyabb okot a maradása mellett nem nagyon tudtunk felhozni.
Toti írta:
tudod, h csipázlak, de azért az kicsit túlzás, ilyen költői kérdést feltenni, h "ez ok?", v h "ez elég?" (ez majdnem olyan, mint a cr-es vita, h lőtt 60 gólt, és akkor? mivan?... )
azért nem úgy működött carlo, h 2 évig kártyázott a padon a cserejátékosokkal meg a tökét vakarta, csak lehozott 4 trófeát, ami nem kevés. ez a trófea nélküli évünk pedig rengeteg összetevős úgygondolom, az egyik legnagyobb pedig az a sérüléshullám, amit én még nem láttam 15 év alatt, mióta a csapatot követem. és nem szimpla egy vagy két meccset kihagyok sérülések voltak.. brutális volt ez, vagy a 31 kapufa csak a bajnokságban, stb..stb.. nem akarom újrakezdeni, csak ez a kérdés, "h ez ok?" "ez elég?" megütötte a szememet.[/quote]
Nem azt akartam mondani,hogy semmit sem csinált,hanem hogy nem igazán tudunk erős érvet a maradása mellett,inkább csak azt nagy tömegben, hogy bírtuk......
Csinált ő jó dolgokat,meg ugye rosszakat is.....én sem ellene akartam feszengeni,csak boncolgatom a témát,mert még nem értem egyelőre.
Ne hogy félreértés legyen,nem vagyok CA ellen,én is bírtam
...öööö...
..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.