Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
még mindig hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na remélem alana fog először meghalni. Amúgy a kövi rész után ugye jön egy 3 éves ugrás, és aztán a vörös sárkány sztori. Mondjuk ezt így ellőni nem volt túl bölcs dolog, elég egyértelmű így, mi lesz a következő részben.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ziro4vr írta:Hannibal 3x6
A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem Alana és Margot is elég nagy WTF. Persze ma már lassan kötelező minden filmbe, sorozatba 1-2 homi Apropó, Alana...kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá, amikor Hannibal mellett Willt is lógni látja...
- ziro4vr
Egyetértek. Semmi extra, közepes cucc, főleg azóta.torjack írta:Nekem az 5. rész óta az az érzésem.tucsoki írta:Wayward Pines 1x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.
A következő részt amúgy Antal Nimród rendezte.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nekem az 5. rész óta az az érzésem.tucsoki írta:Wayward Pines 1x08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Ne várjatok sokat, tartalékolunk az évadzáróra" érzésem volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Addig volt ez tényleg érdekes, míg a nagy titkot le nem leplezték. Azóta a szódával elmegy kategória.
- ziro4vr
Hannibal 3x6
A végéig fasza volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először azt hittem Jack feje lesz feltárva, erre Will, mondom fasza...erre timejump és ott lógnak. Komolyan ebben a sorozatban mindenki hallhatatlan amúgy?
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vegita
Amúgy Bulma rajzolása egy kicsit fura...
Amúgy Bulma rajzolása egy kicsit fura...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nekem még a 3. évad is tetszett, főleg úgy, hogy a negyedikat csak most fogom kezdenih3x0r írta:Az eredeti sorozat is addig mukodott, amig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sylar gonosz volt. Az uj sorozatban raadasul nem is fog szerepelni, szoval nem varom kulonosebben. Ennek ellenere par reszt mindenkepp meg fogok nezni a Heroes Reborn-bol is.gólvonal írta:Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?
Én a régit nagyon szerettem, remélem még egy jó évadot össze tudnak rakni. Már nagyon várom...
Új szereplőkkel lesz, tehát várható új Sylar (aki a kedvencem), de at már nem lesz olyan mint Quinto (aki szintén az egyik kedvenc színészem).
Állítólag Peter lesz...
Wayward Pines 1x08
- h3x0r
Az eredeti sorozat is addig mukodott, amig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sylar gonosz volt. Az uj sorozatban raadasul nem is fog szerepelni, szoval nem varom kulonosebben. Ennek ellenere par reszt mindenkepp meg fogok nezni a Heroes Reborn-bol is.gólvonal írta:Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?
Én a régit nagyon szerettem, remélem még egy jó évadot össze tudnak rakni. Már nagyon várom...
- P. Krisz
Olivér Királynő új ruhája .
Hát hogy nézel ki te szerencsétlen .
Hát hogy nézel ki te szerencsétlen .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem tudom, volt-e már róla szó, de Ti mit gondoltok az új Heroes-ról?
- ateeemadrid
Haters gonna hate. Szerintem még egy évadnyi esélyt adj neki egyébként, hidd el nem véletlen ez az értékelés és a hájp.
Az első évad azért még lassabb, elvégre még csak felvezeti a sorozatot, bemutatja a karaktereket stbstb, ennél azért érdekesebb lesz nyilván. Persze sosem lesz az a nagyon pörgős valami, ha valami kikapcsolódást és akciót akarsz akkor nem ez lesz a te sorozatod.
Az első évad azért még lassabb, elvégre még csak felvezeti a sorozatot, bemutatja a karaktereket stbstb, ennél azért érdekesebb lesz nyilván. Persze sosem lesz az a nagyon pörgős valami, ha valami kikapcsolódást és akciót akarsz akkor nem ez lesz a te sorozatod.
Ezen röhögtem amikot először láttam, kicsit magamra ismertem, de nálam is ez a 2 sorozat az abszolút kedvenc. Mondjuk a Drót az hibátlan, az a csúcs talán.Tudat alatt befolyásolják a nézőket . :Đ
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Nagyon sok minden múlik azon is, hogy hogyan állsz egy adott sorozathoz. Mennyire befolyásol mások véleménye. Te kezdted el nézni magadtól, vagy valaki rábeszélt hogy adj neki egy esélyt unalmasabb napjaidon. Mennyire a te világod az adott téma, amit feldolgoz a sorozat. Milyen sorozatokon szocializálódtál, miket néztél szívesen előtte. Mennyire tudsz elvonatkoztatni a hypetól.
A Breaking Badre tényleg mondható, hogy nehezen indul be, vannak elég lassú részek, de engem anno annyira megfogott az egész helyszíntől, témán át a szereplőkig minden hogy még a legvontatottabb részt is simán élveztem. (pedig volt ott az a legyes rész. ). Viszont valóban ha eddig nem jött át ne erőltesd. Magam részéről az első résztől kezdve odaszegezett a monitor elé, aztán azt vettem észre, hogy lement 4 évad és fél év van még az ötödikig. Akkor áll leejtős igazán ha az elején megfog, anélkül nem igazi.
A Breaking Badre tényleg mondható, hogy nehezen indul be, vannak elég lassú részek, de engem anno annyira megfogott az egész helyszíntől, témán át a szereplőkig minden hogy még a legvontatottabb részt is simán élveztem. (pedig volt ott az a legyes rész. ). Viszont valóban ha eddig nem jött át ne erőltesd. Magam részéről az első résztől kezdve odaszegezett a monitor elé, aztán azt vettem észre, hogy lement 4 évad és fél év van még az ötödikig. Akkor áll leejtős igazán ha az elején megfog, anélkül nem igazi.
- P. Krisz
Tudat alatt befolyásolják a nézőket . :Đnmate írta:Mert az az univerzum legtúlhájpoltabb sorozata.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mert az az univerzum legtúlhájpoltabb sorozata.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valami van a levegőben, mert itt is egyetértek mocsokkal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
El kell keserítselek, de nem igazán fog beindulni. Legalábbis nekem az is uncsi volt eléggé. A harmadik évad már pár fokkal jobb és a 4-5. évad az ami nálam is abszolút 10/10.Drake írta:Lepörgettem a BrBa 1. évadát,de eddig semmi extra.Amekkora hypeja van azthittem,hogy az 1.résztől fogva áll leejtős cucc lesz,de most egy kissé csalódtam.Remélem a kövi évadra már beindul.
- mocsok
egyre pörgősebb lesz, de szerintem ha eddig nem fogott meg, utána se fog annyira beszippantani.Drake írta:Lepörgettem a BrBa 1. évadát,de eddig semmi extra.Amekkora hypeja van azthittem,hogy az 1.résztől fogva áll leejtős cucc lesz,de most egy kissé csalódtam.Remélem a kövi évadra már beindul.
legalább én így jártam. elkezdtem nézni, három rész után kaszáltam. aztán annyira szopkodták hogy egy idő múlva adtam neki még egy esélyt. aztán a negyedik évadnál végleg abbahagytam. egyszerűen nem tudott annyira lekötni, hogy tovább nézzem.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Lepörgettem a BrBa 1. évadát,de eddig semmi extra.Amekkora hypeja van azthittem,hogy az 1.résztől fogva áll leejtős cucc lesz,de most egy kissé csalódtam.Remélem a kövi évadra már beindul.