Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
En a barcas kollegaktol kerdeznem (ha feszultsegkelto, ha nem..) h nem hanyingerkelto a klubjuk? A klubjuk politikaja? Hogy szembekopik magukat? Hogy picsat csinalnak a szajukbol? Hogy evekig hallgattuk (mert leginkabb nekunk celoztak mindig..) h nem kellenek az igazolasok.. az elkoltott milliok, mert ott a nagy utanpotlasuk? Undorito az egesz klub. Felkoptek es aláálltak. Felsobbrendunek tuntették fel magukat ezzel a nagy la masiaval, amibol mi valosult meg? Az hogy milliardos adossagal, lehoznak egy olyan atigazolasi szezont, h az ember pofaja leszakad? Hogy a sajat anyjukat eladnak, csak azert hogy vhogy igazolni tudjanak? Hogy majus-junius ota remegnek szo szerint, csak hogy minden heten uj nevet igazolhassanak es bebizonyithassak, h back to the elit? Amellett, h kibaszott bicskanyitotato az egesz amit most az atigazolasi szezonban csinalnak, még hiteltelenné is teszik magukat. Hanyinger az egesz, ugy ahogy van. Igy a vegere eljutottam oda, h legyen a post elejen feltett kerdesem koltoi, h nem kell ra valaszolni, mert ugyis csak a mosdatas menne, h igazabol ez ilyen, meg olyan penz.. keruljuk el.
Remelem tobben kovetik nagelsmannt es szolalnak fel, vhogy ezellen a ciganykodas ellen amit lemuvelnek.
Remelem tobben kovetik nagelsmannt es szolalnak fel, vhogy ezellen a ciganykodas ellen amit lemuvelnek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igen, es ha nem fogadja el, akkor a Barcelonanak ott lesz a lehetoseg teljesiteni a jelenleg ervenyben levo szerzodesben foglalt vallalasaikat. Peldaul a fizetes elutalgatasat, amit a jelek szerint az elmult idoszakban nem siksrult maradektalanul ha tartoznak a jatekosnak.Realista24 írta: A játékosoknak pedig ott a lehetőség nem elfogadni, amit kínál nekik a Barca.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én is azon röhögök, anno mi voltunk ekézve, hogy zsoldos csapat, bezzeg a nagy barca, akiknek nem kellenek a csilliós igazolások, mert ők megoldják a la-masiából..hehetheoriginal írta: Még még még még mindenkit le kell igazolni
Most akkor a mesz ke unnklubb csak 50 evente egyszer igaz?
Vergodes ez az egesz, mint a 90es evek kozepi barcaja, vagy milanja
Kiment szépen az a generációjuk, azóta valahogy igen elhallgattak erről és nem hallani, hogy milyen csúnya rossz dolog több száz millióból csapatot erősíteni..
Oh wait, hiszen mi tettük tönkre a piacot is, nem?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
25 evre, az evi kb 165 millio 10%-aert kaptatok 200 milliot, tehat jelenlegi tudasunk szerint 400-at kell visszafizetni. Hogy ez most jonak szamit vagy sem, azt en nem tudom.DinhoL írta:Hát ti ha szeretnétek nevezhetitek az idei deal-eket is hitelnek, szerintem sokkal kedvezőbb konstrukciók.h3x0r írta:
Tehát egyik hitelből fizetik a másikat.
ui.: a Tot el Camp c. blogot is érdemes olvasni, akit érdekel a téma
Nekem az alapveto koncepcioval nincs bajom, megerositeni a keretet, hogy a BL elodontokbol meg extra meccsjegyekbol szerezzenek tobb penzt. Csak a sokadik igazolas utan... Tenyleg ez van, amit hehe irt:
hehetheoriginal írta: Még még még még mindenkit le kell igazolni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Még még még még mindenkit le kell igazolni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 29., péntek 14:29-kor.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Egy FdJ - Bernardo cserét simán összehozhatnának amúgy. De Jong úgy se akar a MU-ba menni, kérdés Pepnek kell e a gyerek, korábban pletykáltak City érdeklődésről.Donát írta: Bernardo Silva is getting closer to FC Barcelona.
@gerardromero
Barca jól járna megint csak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nálunk is volt valami minimális fizetés csökkentés a covid miatt, oké ez érthető volt.
De azon kívül hol hallottatok már olyanról, főleg top csapatnál hogy csökkentsék a játékosok fizetését? Ez így nagyon kaki.
De azon kívül hol hallottatok már olyanról, főleg top csapatnál hogy csökkentsék a játékosok fizetését? Ez így nagyon kaki.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Bernardo Silva is getting closer to FC Barcelona.
@gerardromero
@gerardromero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én azt sem értem, hogy eddig fizetési sapka miatt (vagy mi a tököm) nem tudtak regisztrálni játékost.
Most erre elvileg az a megoldás, hogy elmegy De Jong.
De komolyan tökön bököm magam, ha a Lewa meg a brazil gyerek akinek most nem jut eszembe a neve, ketten annyit keresnek, mint a holland egyedül.. És még jött a dán védő, meg a jó ég tudja, hogy ki idén nyáron..
Valaki elmagyarázná?
Most erre elvileg az a megoldás, hogy elmegy De Jong.
De komolyan tökön bököm magam, ha a Lewa meg a brazil gyerek akinek most nem jut eszembe a neve, ketten annyit keresnek, mint a holland egyedül.. És még jött a dán védő, meg a jó ég tudja, hogy ki idén nyáron..
Valaki elmagyarázná?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nunez (aki eladta Ronaldot anno) Bartomeu. Gengszter az összes. Ha ilyen vezetoik vannak nem csoda.... Laporta sztem még a normálisabbak kozul valo amugy. De nem ugy volt, hogy 2x u.a az elnok nem lehet ott boss?
Toni
A hazugsagokra epulo projektek mindig osszedolnek, most sem lesz maskepp. Amellett hogy igazi luzerek, eszetlenul koltik a penzt "erositesekre", aztan meg bl-t sosem fognak nyerni. 2-3 ev mulva totalis sullyeszto, teljesen megeri mindent feltenni egy lapra es hazudni balra-jobbra minden nap.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Bohockodás amit művelnek gazdaságilag sztem még Ronaldinhonak is tartoznak De Neymarnak tuti
Toni
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
van valami házi fizetési plafon, ezért csökkentgették a fizukat, most elvileg FDJ keres a legtöbbet,Pad'em írta:
Na ez a fizetési struktúra nem világos nekem. Így, hogy lett papíron többszáz millió bevétel idén, hogy nem fér bele De Jong fizetése a struktúrába?
mondjuk én azokkal értek egyet, hogy neki ott a szerződése, ő akkor ezekkel a feltételekkel írt alá, és kész, a klubnak ezt be kell nyelni.
aranyos, hogy Lenglet, Piqué félék belementek a csökkentésbe, de mondjuk ők kutyának nem kellenek, és amúgy is túl vannak fizetve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- RealMadridFanatic
Nem is ertem a problemat. Alairt szerzodese van, feketen-feheren szerepel a fizetese. Miert kellene alairnia barmilyen mismasolt, atcsoportositott, tologatott papirt? Ha nem tetszik katalaneknak, el lehet adni. Kotelezni viszont nem tudjak semmire, ha nem akar a MU-ba menni, nem megy. Zsarolni lehet esetleg, de kotve hiszem, hogy padon kellene rohasztani egy ertekelheto kozeppalyast, mert Gavi a nuevo Xavi, vagy Busquets 500 evesen is "tanar".
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
Nem engedheti meg magának a klub, de hogy 150 milliót elköltsön azt igen?DinhoL írta:Nem, nem az. Egyrészt mert szükséges igazolások voltak egész jó áron, másrészt a hollandnak meg van a joga dönteni mit szeretne. Jövőre a bére mindenkiénél jóval magasabb lenne (asszem most mindenkié le lett szorítva net10 misi alá), ezt nem engedheti meg magának a klubPad'em írta: Azon túl, hogy pl Gary Neville egy bohóc, nem visszás, hogy úgy akarják, hogy de Jong csökkentse a fizetését 30-40%-okkal, hogy közben 150 milliót költöttek igazolásokra?
Na ez a fizetési struktúra nem világos nekem. Így, hogy lett papíron többszáz millió bevétel idén, hogy nem fér bele De Jong fizetése a struktúrába?4Rv írta:egyrészt, ha maradni akar és sikereket akar elérni az ő érdeke is, hogy erősödjön a csapat, másrészt minden új igazolás illeszkedik az új fizetési struktúrába, amit az övé jelenleg bőven maghalad.Pad'em írta: Azon túl, hogy pl Gary Neville egy bohóc, nem visszás, hogy úgy akarják, hogy de Jong csökkentse a fizetését 30-40%-okkal, hogy közben 150 milliót költöttek igazolásokra?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Es akkor mit kene csinalnia, szemet hunyni a tartozas felett + meg belemenni a fizetes csokkentesbe is? Eleg irrealis elkepzeles a Barca reszerol. Jo hogy nem azt kerik hogy meg o fizzesen be a kasszaba ha el akar igazolni
egyrészt, ha maradni akar és sikereket akar elérni az ő érdeke is, hogy erősödjön a csapat, másrészt minden új igazolás illeszkedik az új fizetési struktúrába, amit az övé jelenleg bőven maghalad.Pad'em írta: Azon túl, hogy pl Gary Neville egy bohóc, nem visszás, hogy úgy akarják, hogy de Jong csökkentse a fizetését 30-40%-okkal, hogy közben 150 milliót költöttek igazolásokra?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
De FDJ nem kapja meg a pénzt, hogy távozzon. Ahogy Facebookon írta valaki, FC Mibű.Anthony írta: Kemény azért hogy az 1 milliárdos adósságban levő klub megcsinálja a legerősebb átigazolási szezont Európában, az olajos csapatok nem költenek ennyit.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem, nem az. Egyrészt mert szükséges igazolások voltak egész jó áron, másrészt a hollandnak meg van a joga dönteni mit szeretne. Jövőre a bére mindenkiénél jóval magasabb lenne (asszem most mindenkié le lett szorítva net10 misi alá), ezt nem engedheti meg magának a klubPad'em írta: Azon túl, hogy pl Gary Neville egy bohóc, nem visszás, hogy úgy akarják, hogy de Jong csökkentse a fizetését 30-40%-okkal, hogy közben 150 milliót költöttek igazolásokra?
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom a ManU mit izzad. A napnál is világosabb, hogy De Jong nem akar ott bóhockodni.
Nem tudom mennyi pénzzel tartozik neki a Barca, vagyis mennyi lett átcsoportosítva, de az angol fizetés gondolom nem minimálbér lett volna.
A Barcánál épül valami, BL is van, ha mégsem jön be neki, jövőre is el tud menni. Jó pénzért Laporta bárkit elad.
Laporta pedig nagyon jól intézi a dolgokat, nyilatkozni nem tud, meg viselkedni sem, de nem lehet mindenki Pérez. Anno Pérez is mindenféle trükkel vezette ki a Realt a gazdasági válságból. Ha azt megtapsoltuk, akkor minimum el lehet ismerni ezt is.
A játékosoknak pedig ott a lehetőség nem elfogadni, amit kínál nekik a Barca.
Nem tudom mennyi pénzzel tartozik neki a Barca, vagyis mennyi lett átcsoportosítva, de az angol fizetés gondolom nem minimálbér lett volna.
A Barcánál épül valami, BL is van, ha mégsem jön be neki, jövőre is el tud menni. Jó pénzért Laporta bárkit elad.
Laporta pedig nagyon jól intézi a dolgokat, nyilatkozni nem tud, meg viselkedni sem, de nem lehet mindenki Pérez. Anno Pérez is mindenféle trükkel vezette ki a Realt a gazdasági válságból. Ha azt megtapsoltuk, akkor minimum el lehet ismerni ezt is.
A játékosoknak pedig ott a lehetőség nem elfogadni, amit kínál nekik a Barca.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema