Bundesliga
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bundesliga
Öröm nézni szenvedni látni a nagy Pep féle gigabayernt.
Már nagyon érett ez a pontvesztés, a tiki-taka kihal lassan, pláne ha egy bm-re erőlteti rá az ember.
Már nagyon érett ez a pontvesztés, a tiki-taka kihal lassan, pláne ha egy bm-re erőlteti rá az ember.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Thiago állítólag 7 hétre lesérült... Már szétrùgták rossz gyereket...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mi maradt ki ott?!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Nem kritizálásként, de gondolom ezt nem láttad: 3:32-tőlWertz írta:Szalai újra betalált! Mi lesz így szegény kritizálóival, akik szerint kevés ő a Schalkeba
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szombati nap: 6 meccs, 20 gól, 3 mérkőzés alatt pedig 7 piros lap.
Hajnal is jól tolta a másodosztályban, itt pedig Szalai, és Huszti is eredményes volt, kár a kiállításért.
Hajnal is jól tolta a másodosztályban, itt pedig Szalai, és Huszti is eredményes volt, kár a kiállításért.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A világ szégyene, hogy nem játszik a válogatottban... Oké tudom az okát, de akkor is... Jelenleg a legjobb Magyar játékos szerintem.h3x0r írta:Ahogy latom Huszti is lott egy golt 11-esbol, kiosztott egy golpasszt, majd kiallittatta magat
Szalai meg tiszta Gomez
- h3x0r
Wertz írta:Szalai újra betalált! Mi lesz így szegény kritizálóival, akik szerint kevés ő a Schalkeba
Szalai golja
Ahogy latom Huszti is lott egy golt 11-esbol, kiosztott egy golpasszt, majd kiallittatta magat
Szalai újra betalált! Mi lesz így szegény kritizálóival, akik szerint kevés ő a Schalkeba
- h3x0r
Tádám írta:Pep mai Bayern kezdője...
Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba; Schweinsteiger, Thiago, Götze, Ribery, Robben; Mandzukic.
Schweinsteiger, Thiago es Gotze is tulsagosan kreativ tamado jatekosok. Szerintem Schweinsteiger nem eleg hozza, hogy egyedul megszurje a tamadasokat. Kene oda egy Javi Martinez akinek csak a vedekezes a feladata. A kerdes, hogy akkor viszont ki maradna ki.Wertz írta:Olyan erős ez a kezdő, hogy egy erősebb csapat könnyedén átfutja a KPjukat és a védelmüket
A tavalyi csapatban volt egy Javi Martinez, akinek csak a vedekezes volt a feladata es egy Kroos aki stilusra hasonlit Modrichoz. Helyettuk most ket tamadasban erosebb, viszont vedekezesben gyengebb jatekos van.Higuain írta: A tavalyi győztes csapat annyiban különbözött, hogy Thiago és Götze helyén Kroos volt. Szerinted a két játékos ennyivel gyengébb? Kroosnál Götze szerintem egyértelműen erősebb jobb játékos. Thiago helyén jobb lenne Martinez aki erősebb a védekezésben az igaz, de nem hiszem, hogy átrohannának ezen a középpályán.
bocsi dupla lett véletlenül
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
A tavalyi győztes csapat annyiban különbözött, hogy Thiago és Götze helyén Kroos volt. Szerinted a két játékos ennyivel gyengébb? Kroosnál Götze szerintem egyértelműen erősebb jobb játékos. Thiago helyén jobb lenne Martinez aki erősebb a védekezésben az igaz, de nem hiszem, hogy átrohannának ezen a középpályán.Wertz írta:Olyan erős ez a kezdő, hogy egy erősebb csapat könnyedén átfutja a KPjukat és a védelmüketTádám írta:Pep mai Bayern kezdője...
Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba; Schweinsteiger, Thiago, Götze, Ribery, Robben; Mandzukic.
Szerintem ez a lehető legerősebb, max még Martínez férne be Boateng helyére aztán jó napot... hihetetlen milyen erős kezdő..
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
Olyan erős ez a kezdő, hogy egy erősebb csapat könnyedén átfutja a KPjukat és a védelmüketTádám írta:Pep mai Bayern kezdője...
Szerintem ez a lehető legerősebb, max még Martínez férne be Boateng helyére aztán jó napot... hihetetlen milyen erős kezdő..
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Bayern-Nürnberg
Mintha egy barca meccset néznék egy közepesen védekezni tudó csapat ellen...Götze lement,ahogyan Thiago is. Jött is a gól Nem egy ez kedves pep..igazolni soha nem tudott..mondjuk mást sem
Mintha egy barca meccset néznék egy közepesen védekezni tudó csapat ellen...Götze lement,ahogyan Thiago is. Jött is a gól Nem egy ez kedves pep..igazolni soha nem tudott..mondjuk mást sem
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Valaki leírná,hogy mi történt a Hoffenheim meccsen? Tizenegyes..Salihovic berugta..aztán egyből piros?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Pep mai Bayern kezdője...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
bundesligaAnthony írta:a végeredmény az itteni előzmények fényében azért eléggé vicces: Wolfsburg 4 - 0 Schalke 04
fél szemmel néztem bayern meccset, nagyon nincs még egybe a csapat. folyton ment a duma, máshova beindulás, elváltás stb. van idejük összeállni, tavasszal kell majd virítani, de pep eddig a meg nem értett zseni( ) szerepkörében kicsit. ja és rafinha megint beállt vszeg ő lesz a csodafegyver
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
a végeredmény az itteni előzmények fényében azért eléggé vicces: Wolfsburg 4 - 0 Schalke 04
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tegnap vették, de ma már kezdő.
kíváncsi vagyok, hány közös edzése volt a csapattal.
a schalke ellen nyomják, ahol szalai lócázik hunti mögött.
kíváncsi vagyok, hány közös edzése volt a csapattal.
a schalke ellen nyomják, ahol szalai lócázik hunti mögött.
Nem védem én a Wolfsburgot. Abban semmi védés nem volt, hogy leírtam, ott nem bravúr az EL helyezésRemy írta:Én nem tudom miért véded ennyire a Wolfsburgot, és mondod, hogy megérte Gustavonak odamenni, amikor egy full középcsapatról beszélünk. Milyen célok? 1-2 kiugró évük volt, és kész.
Egyszerűen csak nem kell köpködni Gustavot, mert odaigazolt. Volt más komoly érdeklődő? Nem hiszem. Azt lemerném fogadni, hogy az Arsenal a Wolfsburghoz képest komolytalan ajánlatot tett a Bayernek és a játékosnak is
Ezzel a váltással pedig marad a világ 2. legszínvonalasabb bajnokságában. Tehát nagy visszalépésről nem beszélhetünk
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem tudom miért véded ennyire a Wolfsburgot, és mondod, hogy megérte Gustavonak odamenni, amikor egy full középcsapatról beszélünk. Milyen célok? 1-2 kiugró évük volt, és kész. --> helyezéseik a bajnokságbanWertz írta:Én nem is beszéltem arról, hogy mennyire jó csapat. Egyszerűen annyit akartam mondani, hogy ott minden évben komolyabb célok vannak az EL elérésétől. Az elmúlt évek hatalmas csalódások voltak Wolfsburgban
Ezek alapján én egyáltalán nem beszélnék komoly célokról, örülnek, ha bejutnak valamelyik EL helyre. Nem ám BL...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots