Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
A Comedy Central berendelte a South Park 21., 22. és 23. évadját, vagyis 2019-ig biztos, hogy képernyőn marad a sorozat.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
senki se fogja megmagyarázni mert nincs magyarázat, ez lesz a legkevesebb hiba amit még látni fogsz
-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
A csapból is a walking dead folyott ezért belekezdtem én is jó fél éve.(akkor néztem meg 1. évadot most kezdtem a 2.-at)
És egy "kis" logikai bukfencet találtam benne ha csak nem néztem be valamit. Részletek spoilerban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2. évad 1. rész : autópályán nem tudnak tovább haladni mert lerobbant a lakókocsi.Egyszer csak megjelenik egy zombi horda ezért lefekszenek a földre a kocsi alá és a zombik elsétálnak mellettük.
Most vagy én hülyültem meg és vesztettem el az emlékezetem de eddig úgy tudtam a zombik érzékelik az ember szagot (sőt biztos mert 1. évadban mikor a serif meg a kínai mentek a teherautóért bekenték magukat zombi vérrel stb hogy ne vegyék észre őket)
Na ezt valaki megmagyarázná nekem?
És egy "kis" logikai bukfencet találtam benne ha csak nem néztem be valamit. Részletek spoilerban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2. évad 1. rész : autópályán nem tudnak tovább haladni mert lerobbant a lakókocsi.Egyszer csak megjelenik egy zombi horda ezért lefekszenek a földre a kocsi alá és a zombik elsétálnak mellettük.
Most vagy én hülyültem meg és vesztettem el az emlékezetem de eddig úgy tudtam a zombik érzékelik az ember szagot (sőt biztos mert 1. évadban mikor a serif meg a kínai mentek a teherautóért bekenték magukat zombi vérrel stb hogy ne vegyék észre őket)
Na ezt valaki megmagyarázná nekem?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én most akartam folytatni, de jelenleg 4 sorozatom megy, nem érek rá...
TD 3. része egész jó volt, megbarátkoztam vele, hogy ez messze nincs az előző évad szintjén, de élvezem így is.
TD 3. része egész jó volt, megbarátkoztam vele, hogy ez messze nincs az előző évad szintjén, de élvezem így is.
Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
én már befejeztem. A legjobb évad volt és faszán felvezették a következő évad epic jeleneteit.
Amúgy volt pár utalás a psycho c. filmből is ebben az évadban.
Amúgy volt pár utalás a psycho c. filmből is ebben az évadban.
- h3x0r
Bates Motel 3. evadjat nezi valaki?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig van egy olyan érzésem, hogy ez a negyedik évad valami olyasmi lesz
UI.: Amùgy már fent van a magyar felirat a második részhez.
UI.: Amùgy már fent van a magyar felirat a második részhez.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En is nezem a suitsot, de nekem mostanaban kicsit sok benne a dramazas, es keves a jogi ekson. Nekem a Donna-s meg Racheles tortenesek nem valami erdekesek, masra meg alig jut ido ujabban.
Remelem nem akarnak ebbol is szappanoperat csinalni...
Remelem nem akarnak ebbol is szappanoperat csinalni...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Jó ajánlás volt az tutiRealista24 írta:Legnagyobb királyság még mindig.Géci írta:Suits-ot valaki nézi még amúgy?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legnagyobb királyság még mindig.Géci írta:Suits-ot valaki nézi még amúgy?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Suits-ot valaki nézi még amúgy?
- h3x0r
iZombie S1
DC-s képregény alapján egy zombivá változott orvostanhallgató lányról, aki goth imidzs mögé bújva álcázza magát és a kórbonctanon vállal munkát, hogy emberi agyakhoz jusson. Csakhogy minden megevett aggyal megkapja a halottak emlékeit, így látnokként kiadva magát egy nyomozóval nekiáll az adott gyilkossági ügy kinyomozásának.
Egesz jol inditott a sorozat, a pilot, majd az azt koveto resz is kellemes volt, a zombi csaj is aranyosnak tunt, viszont idohiany es par kozepesebb resz miatt inkabb kaszaltam. Vegul nem hagyott nyugodni a kivancsisag, hogy milyen iranyba vittek el a sorozatot, szoval ledaraltam a maradek reszeket.
A heti esetek kozott voltak kicsit unalmasabbak is, de azokat ki lehetett birni. Foleg, hogy az ativelo szal erdekes volt, ahogy megismertunk ujabb szereploket es okokat, tetszett, hogy nem huztak feleslegesen az idot. Az utolso ket reszt pedig rendesen odatettek.
Nem valtotta meg a vilagot, de azert egynek elment.
DC-s képregény alapján egy zombivá változott orvostanhallgató lányról, aki goth imidzs mögé bújva álcázza magát és a kórbonctanon vállal munkát, hogy emberi agyakhoz jusson. Csakhogy minden megevett aggyal megkapja a halottak emlékeit, így látnokként kiadva magát egy nyomozóval nekiáll az adott gyilkossági ügy kinyomozásának.
Egesz jol inditott a sorozat, a pilot, majd az azt koveto resz is kellemes volt, a zombi csaj is aranyosnak tunt, viszont idohiany es par kozepesebb resz miatt inkabb kaszaltam. Vegul nem hagyott nyugodni a kivancsisag, hogy milyen iranyba vittek el a sorozatot, szoval ledaraltam a maradek reszeket.
A heti esetek kozott voltak kicsit unalmasabbak is, de azokat ki lehetett birni. Foleg, hogy az ativelo szal erdekes volt, ahogy megismertunk ujabb szereploket es okokat, tetszett, hogy nem huztak feleslegesen az idot. Az utolso ket reszt pedig rendesen odatettek.
Nem valtotta meg a vilagot, de azert egynek elment.
http://reactionimage.org/img/gallery/1886670033.jpgPipita írta:Még feleséget is kerítenék neked, Walder Freynek egész aranyos lányai vannak...szorri, de legalább te feltámasztanál, mert Pipita nem
tényleg szorri, fel se tudom fogni, hogy bírjátok ki, hogy még nem pörgettétek le végig
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Még feleséget is kerítenék neked, Walder Freynek egész aranyos lányai vannak...szorri, de legalább te feltámasztanál, mert Pipita nem
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát nem sokat erőlködtek amikor kikellett találni a nevet
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Baszki az az egy sor elkerülte a szememRemy írta:Ott van a hszemben, hogy mit jelentenek.RealRaúl77 írta:De látni láttam, tudom is hogy mi, csak nem tudom, hogy minek a rövidítése. Ugye az SSJ az tiszta, hogy super saiya-jin, de az SSG, talán super saiya-jin god, de miért spórolták le a J betűt? Az SSGSS-re meg ötletem sincs.
De ez az ssgss mennyire gáz név így ..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ott van a hszemben, hogy mit jelentenek.RealRaúl77 írta:De látni láttam, tudom is hogy mi, csak nem tudom, hogy minek a rövidítése. Ugye az SSJ az tiszta, hogy super saiya-jin, de az SSG, talán super saiya-jin god, de miért spórolták le a J betűt? Az SSGSS-re meg ötletem sincs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealRaúl77
De látni láttam, tudom is hogy mi, csak nem tudom, hogy minek a rövidítése. Ugye az SSJ az tiszta, hogy super saiya-jin, de az SSG, talán super saiya-jin god, de miért spórolták le a J betűt? Az SSGSS-re meg ötletem sincs.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
"Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód." Hát, ebből a kérdésből az jött le, hogy nem láttad.RealRaúl77 írta:
De láttam, az újat még nem. De ez most hogy jön ide?
Super Saiyan God, Super Saiyan God Super Saiyan
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealRaúl77
De láttam, az újat még nem. De ez most hogy jön ide?Remy írta:Battle of Gods moviet nem láttad? Az új még csak spanyolul van (az a poén, hogy még a spanyol is hangulatosabb volt, mint az angol ) azt megértem.RealRaúl77 írta:Broly a legkirályabb! Az a movie a legsötétebb, legnyomasztóbb 1 óra a DB történetében. Imádtam, csak tényleg nagyon kevés szerepet kapott, megnéztem volna sorozat formájában is, több tíz részen keresztül.
Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód.