Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 10:25

reeed_ati írta:
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!trónok harcában meg a kövi évadban a sárkány gömbökkel fogják visszahozni Havas John, de HavaSS John lesz az új neve, true story
és aki esetleg nem látta végig az évadot, az hasonló jókat kíván neked, mint akármelyik kedvenc karakternek :mrgreen:
apró spoiler :fpalm:
szorri, de legalább te feltámasztanál, mert Pipita nem
Pipita írta:Kerlon, a pokolban egy speciális hely van fenntartva csak a hozzád hasonlóknak, de tényleg. Kétszer, kétszer lőtted le az utolsó GoT rész utolsó pillanatát anélkül hogy spoilerbe tetted volna. Könyörgöm gondolkodjál már a következő hsz-ed előtt.
azért neked is szorri
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 7., kedd 10:02

RealRaúl77 írta:Broly a legkirályabb! Az a movie a legsötétebb, legnyomasztóbb 1 óra a DB történetében. Imádtam, csak tényleg nagyon kevés szerepet kapott, megnéztem volna sorozat formájában is, több tíz részen keresztül.

Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód.
Battle of Gods moviet nem láttad? Az új még csak spanyolul van (az a poén, hogy még a spanyol is hangulatosabb volt, mint az angol :lol: ) azt megértem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 7., kedd 9:59

Broly a legkirályabb! Az a movie a legsötétebb, legnyomasztóbb 1 óra a DB történetében. Imádtam, csak tényleg nagyon kevés szerepet kapott, megnéztem volna sorozat formájában is, több tíz részen keresztül.

Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 7., kedd 8:40

Kerlon, a pokolban egy speciális hely van fenntartva csak a hozzád hasonlóknak, de tényleg. Kétszer, kétszer lőtted le az utolsó GoT rész utolsó pillanatát anélkül hogy spoilerbe tetted volna. Könyörgöm gondolkodjál már a következő hsz-ed előtt.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 7., kedd 6:52

Shameless B-)
"And my heart will leave you never."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 7., kedd 1:29

soadroli írta:
lordgabi írta: Jelenleg sorozat nélkül vagyok, és nem mindig van idő a darára: "lazázáshoz" ajánlott a Walking Dead? :)
igen! + még ajánlom az Orange is the New Black-et is.
Köszi szépen! :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 7., kedd 1:07

Megnéztem az első részt... Azt mondta tegnap valaki, hogy a "Z" után jön fél évvel. De a "Z"-nek úgy van vége, hogy Goku Kákabelű-Bubu-val lelép edzeni, Gohan-nak meg már lánya van... Vagy azt csak álmodtam? :mrgreen: Lehet :Đ
Nem álmodtad. :mrgreen: Csak rosszul mondták, mert nem onnan van. Majin Buu után játszódik pár hónappal. Még az időugrás előtt. A Z-nek a vége előtt van egy időugrás. Ha jól emlékszem akkor 10. :D

A Dragon Ball Superhez jött végre normális angol felirat. Érdemes ezzel megnézni újra, mert kicsit mást jelentenek itt a dolgok, mint az előző angol feliratba. Illetve az hiányos is. Nem mindent fordítottak át japánról angolra. Ami meg át is van sok helyen rossz. Így még több poén van. :mrgreen: Szóval lehet inkább megvárom a hétfőt a normális angol feliratra, mert így sokkal jobb. :)

Amúgy durva, hogy ezzel a Superrel évekig el leszünk. Ugye itt is vannak szünetek... Japánban ugye több ünnep is van. Szóval, kb évi 40 rész lesz és alapból 100 rész körülire tervezték. Több, mint két év. De ugye siker esetén még több lesz. Ami garantált is, mert az a trágya Dragon Ball Kai is befért a TOP 10-be náluk...

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 7., kedd 1:07

lordgabi írta: Jelenleg sorozat nélkül vagyok, és nem mindig van idő a darára: "lazázáshoz" ajánlott a Walking Dead? :)
igen! + még ajánlom az Orange is the New Black-et is.
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 7., kedd 0:59

Remy írta:
Realista24 írta: De a got látatlanban is odaveri ezt.
Nem láttál 1 Dragon Ball részt sem? Ha nem, akkor nagy hiba. :mrgreen:
Én sem, keresztapám régen egyszer sem hagyta ki, engem már 4 évesen is idegesített. :mrgreen:

Jelenleg sorozat nélkül vagyok, és nem mindig van idő a darára: "lazázáshoz" ajánlott a Walking Dead? :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 7., kedd 0:53

Megnéztem az első részt... Azt mondta tegnap valaki, hogy a "Z" után jön fél évvel. De a "Z"-nek úgy van vége, hogy Goku Kákabelű-Bubu-val lelép edzeni, Gohan-nak meg már lánya van... Vagy azt csak álmodtam? :mrgreen: Lehet :Đ
Nem álmodtad. :mrgreen: Csak rosszul mondták, mert nem onnan van. Majin Buu után játszódik pár hónappal. Még az időugrás előtt. A Z-nek a vége előtt van egy időugrás. Ha jól emlékszem akkor 10. :D

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 7., kedd 0:37

palesz77 írta:Itt az összes asszem.

Én a GT-t nem láttam anno se, de most se fogom elkezdeni, ahogy ez az ssj4 kinéz..:lol: Ez a kék viszont igen bejön.

Arról nem lehet tudni amúgy valamit, hogy az új sorozat angolul mikor lesz? Z-t darálom még csak, ha 1 hónap múlva már jönne angolul, akkor megvárnám azt inkább, nekem úgy az igazán feelinges..
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 7., kedd 0:34

Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!trónok harcában meg a kövi évadban a sárkány gömbökkel fogják visszahozni Havas John, de HavaSS John lesz az új neve, true story
és aki esetleg nem látta végig az évadot, az hasonló jókat kíván neked, mint akármelyik kedvenc karakternek :mrgreen:
apró spoiler :fpalm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 0:13

trónok harcában Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg a kövi évadban a sárkány gömbökkel fogják visszahozni Havas John, de HavaSS John lesz az új neve, true story
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 7., kedd 0:11

Remy írta:

palesz, azaz ssj5 nem tudom honnan van, de az egyik sorozatban, vagy movieban sem volt benne. :hmmm:
Dragon Ball AF mangába szerepel. De rajongók csinálták szóval ugyanúgy nem része, mint a GT. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 7., kedd 0:07

Realista24 írta:
ziro4vr írta:R24 azt ugye tudod, hogy a kövi fogadásunkkor a vesztes dragon ballt fog nézni :lol: :lol: :lol:
Ki akarsz végezni? :lol: Bár úgyis te veszítesz.
Jó, nem gondoltam komolyan. Bár biztos vagyok magamban, de manapság bármi történhet... Szóval inkább ne. :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 0:06

Itt hamarosan kitör a harc :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 0:05

ziro4vr írta:R24 azt ugye tudod, hogy a kövi fogadásunkkor a vesztes dragon ballt fog nézni :lol: :lol: :lol:
Ki akarsz végezni? :lol: Bár úgyis te veszítesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 7., kedd 0:05

R24 azt ugye tudod, hogy a kövi fogadásunkkor a vesztes dragon ballt fog nézni :lol: :lol: :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 0:03

Remy írta:
Dehogynem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 0:02

a gyilkos SS katona :shifty: :mrgreen:
K

Vissza: