annak az 5-nek, akik még ott lettek volna. az olyan "kiscsapatoknak" mint a porto, lyon, sevilla meg társai. én nem ezekről beszélek.Realista24 írta:Amiből több jut a kicsiknek is.Csabi írta: ja de volt még, jó sok pénzt a 15-20 csapatnak.
Bajnokok Ligája
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
És miért ne menne bele? Most is lényegében 3 divizió van az új ligával.kiserik írta: És szerintetek az Uefa belemenne az ilyen rendszerbe? Vagy a csapatok belemennének? Egy nagy büdös fenét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
És szerintetek az Uefa belemenne az ilyen rendszerbe? Vagy a csapatok belemennének? Egy nagy büdös fenét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Dupla D
Itt még mindig az a lényeg, hogy az esély meglegyen. Lehet, hogy gyakorlatban nem fog soha egy Cadiz odajutni, de esélyt kell adni.Realista24 írta:Alanyi jogon...nézhetjük így is. A csapatok 80% kb mindig ugyanaz a BL-ben is.Dupla D írta: Ezt most 3 perc alatt találtam ki, úgyhogy több idővel ezt jól ki lehetne találni, de még mindig jobb formátum lenne, mint a szuperliga, ami alanyi jogon jár.
Tudom tudom, az egyszezonos csodák, meg a Cadiz esélyei így csökkennek.
Ez olyan, hogy te megszületsz szegényként, de azt kell magad előtt látnod, hogy te is meg tudsz gazdagodni. Az emberek 90%-ának nem sikerül, 5% meg a meggazdagodás után elveri a pénzt, de lehet hogy 5%-nak összejön. Ha valaki keményen dolgozik, szerencsés, akkor ott van az esély, mégha nem is reális, hogy összejön neki a dolog.
- Dupla D
Ezt továbbra sem értem mit takar. Kik a kicsik, mi alapján kapna bárki bármit abból?Realista24 írta:Amiből több jut a kicsiknek is.Csabi írta: ja de volt még, jó sok pénzt a 15-20 csapatnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alanyi jogon...nézhetjük így is. A csapatok 80% kb mindig ugyanaz a BL-ben is.Dupla D írta: Ezt most 3 perc alatt találtam ki, úgyhogy több idővel ezt jól ki lehetne találni, de még mindig jobb formátum lenne, mint a szuperliga, ami alanyi jogon jár.
Tudom tudom, az egyszezonos csodák, meg a Cadiz esélyei így csökkennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amiből több jut a kicsiknek is.Csabi írta: ja de volt még, jó sok pénzt a 15-20 csapatnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
Szerintem ezt ki lehetne találni már. Pl. Aki megnyeri a divíziót felkerül, 5 csapat meg kiesik (három kiesik az alsóbb osztályba, a legutolsó 2 meg teljesen kiesik az egész rendszerből). Az 5 helyből egyre az alsóbb divízió nyertese jutna fel, a másik 4-re meg a bajnokságban elért helyezések után lehetne selejtezni. Pl. ha valaki a spanyol bajnokságban bejön a 4. helyre a nagy hármas mögé, akkor az hasonlóan a BL mostani selejtezőihez az egyik kalap egyik helyéért selejtezhet. Én az első kalap helyeire nem raknék selejtezőt, hogy nehezebb lehessen kiesni, oda csak fel lehessen jutni.füst írta:És ez hogy lenne összekötve a nemzeti bajnokságokkal? Újak hogy jutnak be?Tegnap Muszbek Mihály már felvázolt egy életszerű megoldást, 5 divízió 20-20 csapattal és lehet kiesni, feljutni
Ezt most 3 perc alatt találtam ki, úgyhogy több idővel ezt jól ki lehetne találni, de még mindig jobb formátum lenne, mint a szuperliga, ami alanyi jogon jár.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2021. április 22., csütörtök 8:50-kor.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nekem a nemzetek ligája formátumban tetszik, hogy hasonló szintű csapatok vannak 1-1 dimenzióban, izgalmas ki-ki meccsek
és van esélye is a kissebb csapatoknak feljutni, lásd pl. a magyar válogatott
és van esélye is a kissebb csapatoknak feljutni, lásd pl. a magyar válogatott
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem nem jon be a nemzetek ligaja rendszer se. Szerintem nem kellene tulbonyolitani. A top bajnoksagokbol egyenes kvalifikacio a helyek egy reszere bajnoki helyezes alapjan, meg az elozo evi europa liga 4 elodontose a maradek helyekre aztan kesz is. 20 indulo max. A hulladek bajnoksagok csapatai selejtezzenek be az europa ligankeresztul hatudnak. Igy a felcsutnak is meglenne a lehetosege hogy eljusson a csucsra, de nem lenne a komplett oszi bl szezonegy nagy selejtezo ahol kihullik a selejt de nincsenek nagy tettel biro meccsek. Plusz az europa liganak is lenne ertelme.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
És ez hogy lenne összekötve a nemzeti bajnokságokkal? Újak hogy jutnak be?Tegnap Muszbek Mihály már felvázolt egy életszerű megoldást, 5 divízió 20-20 csapattal és lehet kiesni, feljutni
- Dupla D
Ez szerintem működne és a szurkolók is mellette lennének.El Sie7e írta:Tegnap Muszbek Mihály már felvázolt egy életszerű megoldást, 5 divízió 20-20 csapattal és lehet kiesni, feljutnisonic írta:
En is igy gondolom. Ha ugy csinalnak egy szukitett elit ligat hogy oda barki bejuthat teljesitmeny alapjan es ugyanugy kikerulhet, akkor azt mondom ok, jo otlet.
Ez egy halvaszuletett probalkozas volt.
Kb mint a nemzetek ligája
- Csabi
- Kapcsolat:
jó de azt azért át kéne gondolni, ott selejtezőkkel kéne foglalkozni, formátummal, kieséssel, kis csapatokkal. azt meg ki akarja, ha be lehet állni a pénzfa aláEl Sie7e írta:Tegnap Muszbek Mihály már felvázolt egy életszerű megoldást, 5 divízió 20-20 csapattal és lehet kiesni, feljutnisonic írta:
En is igy gondolom. Ha ugy csinalnak egy szukitett elit ligat hogy oda barki bejuthat teljesitmeny alapjan es ugyanugy kikerulhet, akkor azt mondom ok, jo otlet.
pont erről beszéltem én is, volt egy gondolat, ami alapján nem rossz. de. ezen kívül, hogy van elitliga meg 15-20 csapat, ebben a projektben SEMMI más nem volt, semmi nem volt eltervezve, legalábbis azok alapján, amiket eddig mondtak. ja de volt még, jó sok pénzt a 15-20 csapatnak.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tegnap Muszbek Mihály már felvázolt egy életszerű megoldást, 5 divízió 20-20 csapattal és lehet kiesni, feljutnisonic írta:En is igy gondolom. Ha ugy csinalnak egy szukitett elit ligat hogy oda barki bejuthat teljesitmeny alapjan es ugyanugy kikerulhet, akkor azt mondom ok, jo otlet.Dupla D írta:Az a formátum fog működni, ahonnan ki lehet esni és bárki bejuthat. Ezt be kéne végre látni. Ha ez megvan akkor a szurkolók se lesznek annyira a terv ellen.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Süti
A projekttel továbbra se értek egyet ebben a formában egyáltalán, továbbra is csak szöveg a körítés nekem, de az öreg legalább beleállt, nem lépkedett vissza, nem kér 1 nappal utána elnézést szánalmasan a szurkolóktól. A többiek meg úgy csinálnak, mintha véletlenül fellöktek volna valakit a boltban.
És akkor ilyen embereknek kellett volna elhinni, hogy a projekt célja az átláthatóság, meg ilyenek.
És akkor ilyen embereknek kellett volna elhinni, hogy a projekt célja az átláthatóság, meg ilyenek.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Csabi
- Kapcsolat:
az öreg komolyan azt mondta, hogy nem lett jól elmagyarázva? hát igen bammeg. talán nem egy cikket kellett volna publikálni a weboldalon meg egy éjféli talkshowban elmagyarázni, hogy mi ez. azért ettől több profizmus rekedt az emberbe
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En is igy gondolom. Ha ugy csinalnak egy szukitett elit ligat hogy oda barki bejuthat teljesitmeny alapjan es ugyanugy kikerulhet, akkor azt mondom ok, jo otlet.Dupla D írta:Az a formátum fog működni, ahonnan ki lehet esni és bárki bejuthat. Ezt be kéne végre látni. Ha ez megvan akkor a szurkolók se lesznek annyira a terv ellen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Számomra a képmutatás csúcsa az amit a többi klubb lemüvelt. Kérik az elnézést és hirdetik büszkén hogy kiléptek miközben jogilag (még) nem. Ez akkor ha Perez papa igazat mond...és én elhiszem hogy igen.
Kurva nagy különbség van a között hogy meggondolták magam és keresem a módját hogyan visszakozzak és az között hogy erkölcsi bajnoknak állítom be magam... Szánalmas. Remélem elgyepalunk mindenkit a BLben
Kurva nagy különbség van a között hogy meggondolták magam és keresem a módját hogyan visszakozzak és az között hogy erkölcsi bajnoknak állítom be magam... Szánalmas. Remélem elgyepalunk mindenkit a BLben
- Dupla D
Azok is. Perez a formátummal, a nagykutyák meg a szánalmas nyilatkozatokkal.Realista24 írta:Ez a gondolkodás a gond, ha szerinted Perez járatta le magát és nem az UEFA meg a többi angol kutya.Dupla D írta: Perez elment a falig, most meg műanyagkéssel próbálja azt átvésni. Ő már lejáratta magát a futballvilág szemében, ne rántsa már magával a Real Madridot is.
Az a formátum fog működni, ahonnan ki lehet esni és bárki bejuthat. Ezt be kéne végre látni. Ha ez megvan akkor a szurkolók se lesznek annyira a terv ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a gondolkodás a gond, ha szerinted Perez járatta le magát és nem az UEFA meg a többi angol kutya.Dupla D írta: Perez elment a falig, most meg műanyagkéssel próbálja azt átvésni. Ő már lejáratta magát a futballvilág szemében, ne rántsa már magával a Real Madridot is.
Az a formátum fog működni, ahonnan ki lehet esni és bárki bejuthat. Ezt be kéne végre látni. Ha ez megvan akkor a szurkolók se lesznek annyira a terv ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema