Egyéb sportok
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Re: Egyéb sportok
valahogy rávettem magam h megnézzem a női döntőt, de ettől a folyamatos üvöltözéstől a falnak megyek. sarapova mintha minden ütésnél egy 5 kilós gyereket próbálna kituszkolni magából. kurva idegesítő. + nagyjából 1 percig nézelődik, vizsgálgatja a szelet, pattogtatja a labdát, mielőtt szervál. feldobja, aztán valami nem jó, kezdi előröl remélem williams jól megszórja.
- Galacticos
csak ötszáz apró volt nálam hála istennek.Mike írta:hát akkor Nadal-Ferrer :-)
Vamos Rafa!
Galacticos remélem nem sokat tettél a franciára
az a bajom ezzel azon kívül hogy elbuktam egy kis cukorkapénzt hogy így a döntő túl tükörsima lesz. meg ugye victóriááá kiesésével a női is.
ha már itt tartunk. női teniszezők. nálatok ki a legjobb?
nálam lisicki, kirilenko, sharapova és azarenka.
de nem ilyen sorrendben.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát akkor Nadal-Ferrer :-)
Vamos Rafa!
Vamos Rafa!
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sajnálom Djokovicot, Nadal azért csak a legnagyobb király salakon, bármennyire is nem bírom, grat neki.
Ferrer aláz.
Ferrer aláz.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tsonga mindig is egy végtelenül szimpatikus srác volt. Most meg főleg. Nekem a 2. Kedvenc, Rafa után.
Visszakanyarodva Nadalhoz, külön öröm volt, ahogy fonákkal 4-5x keresztbeütött a vonalra. Azok valami fenomenális skillek voltak. Még mindig tud fejlődni Rafa.
Visszakanyarodva Nadalhoz, külön öröm volt, ahogy fonákkal 4-5x keresztbeütött a vonalra. Azok valami fenomenális skillek voltak. Még mindig tud fejlődni Rafa.
- Galacticos
wilfréd kezdi összekapni magát.
ha jól játszik nagyobb élmény nézni nézni mint bárkit szerintem. :-)
tettem is rá szóval hajrá.
ha jól játszik nagyobb élmény nézni nézni mint bárkit szerintem. :-)
tettem is rá szóval hajrá.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
3. szett 2.game. Egyébként ott annak sztem se volt akkora jelentősége. Abban a szettben nagyon gyatrán játszott Djokovic.Kisfiu írta:Amúgy az melyik szettben volt, amikor a bíró kint látta a labdát, a sólyomszem azonban azt mutatta, hogy csípte a vonalat?
- Mike
szerintem a harmadikban. Lényegtelen volt.Kisfiu írta:Amúgy az melyik szettben volt, amikor a bíró kint látta a labdát, a sólyomszem azonban azt mutatta, hogy csípte a vonalat?
amugy a hálóba futás nagy hülyeség volt djokovictól. Simán lett volna ideje még kocogva is, elkortyolhatott volna egy kávét is, és még akkor is sima nyerőt üthetett volna. Ehelyett elkapkodta.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Éppen ezért volt jelentősége. :-) Ha nem ugrik neki a hálónak, akkor nála az előny, a következő pont pedig nem arról döntött volna, hogy elveszti-e az előnyét, hanem arról, hogy 1 játékra kerül-e a győzelemtől.utána visszajött egyenlőre, úgyhogy nagy jelentősége nem volt
Egyébként Nadalnak is volt egy ilyen pillanata, méghozzá a 4. szettben 6-5-ös előnynél. Ha 30-30-nál meccslabda jön...
Amúgy az melyik szettben volt, amikor a bíró kint látta a labdát, a sólyomszem azonban azt mutatta, hogy csípte a vonalat?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Rómában a diamond ligue viadalon 100 méteren kikapott világcsúcstartó Usain Bolt,Justin Gatlintol,az amerikai sprinter 0,01 századdal verte Boltot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Djokovic sajna tényleg nem játszott topon, mondjuk Nadal sem, de ő mondjuk közelebb volt hozzá, csak mentálisan volt gyenge jónéhányszor (a fejemet fogtam "pár" pontnál... ).
Viszont embertelen, hogy döntő szettben kezdettől fogva brékhátrányból játszva meg tudta fordítani -ráadásul azok után, hogy a szerb megfordította az egész meccset a 4. szettben-.
Én imádom kettejük salakos meccseit, a többit is, de salakon élmény nézni őket. A két legjobb. Mondjuk a Madridi elődöntős küzdelmet nem fogja szerintem semmi überelni, az AO Djokovic győzelme Nadal ellen és Wimbledonban Nadal győzelme Fed ellen követik a sorban nálam.
Viszont embertelen, hogy döntő szettben kezdettől fogva brékhátrányból játszva meg tudta fordítani -ráadásul azok után, hogy a szerb megfordította az egész meccset a 4. szettben-.
Én imádom kettejük salakos meccseit, a többit is, de salakon élmény nézni őket. A két legjobb. Mondjuk a Madridi elődöntős küzdelmet nem fogja szerintem semmi überelni, az AO Djokovic győzelme Nadal ellen és Wimbledonban Nadal győzelme Fed ellen követik a sorban nálam.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Galacticos
lehet hogy salakon gyengébb, de szerintem fejben jobb azarenka. és sokkal nagyobb küzdő sharapovánál.Kisfiu írta:Azarenka gyengébb játékos salakon, mint Sharapova, ráadásul a mostani Serenát csak férfi verné meg.
serena ellen meg küzdeni kell, mert szimplán skillből nem lehet verni ha jó formában van.
a javaslatom továbbra is áll: tenisz topikot a népnek.
- Mike
utána visszajött egyenlőre, úgyhogy nagy jelentősége nem voltKisfiu írta:Amúgy itt a döntő szettben szerintem az döntött, hogy Djokovic nekiment a hálónak. Ha ott adogatóelőny van, akkor vélhetően 5-3...
egyből breakelt djokovic, 2-0-al indult a szettMilyen állásnál volt breakhátrányban?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
döntő szettben break hátrányból hozta
Milyen állásnál volt breakhátrányban?
Sajnos el kellett mennem valahova a második szett után.
Na de csak meg lett, nagy nehezen, egyre nehezebben sajnos, már salakos pályán is.
Wimbledonban meg US Openen jóval kevesebb esélye lesz az emberünknek a győzelemre.
Vasárnap viszont a döntőt be kell húzni!
Vamos!
Azarenka gyengébb játékos salakon, mint Sharapova, ráadásul a mostani Serenát csak férfi verné meg.
Madridból és Rómából kiindulva amúgy egyiknek sem lett volna túl sok esélye, de hátha...
Amúgy itt a döntő szettben szerintem az döntött, hogy Djokovic nekiment a hálónak. Ha ott adogatóelőny van, akkor vélhetően 5-3...
Madridból és Rómából kiindulva amúgy egyiknek sem lett volna túl sok esélye, de hátha...
Amúgy itt a döntő szettben szerintem az döntött, hogy Djokovic nekiment a hálónak. Ha ott adogatóelőny van, akkor vélhetően 5-3...
- realbeckham
Williams-nek, már rég a férfi kategóriában kellene versenyeznie..... Én is Tsongának szorítok.Galacticos írta: nőknél kár hogy kiesett azarenka, így túl egyértelmű williams sikere.
Azért ennek a Pinokkió alkató Djokonak, megint voltak mákjai egy zsákkal. Már már őrületbe kergeti az embert, ahogy kimakkolja a játékban maradását. Állandóan.
Rafa
- realbeckham
ÉÉÉÉS megvan ba***átok meg! Nadal nehéz szülés volt, a szokásosnál is nehezebb.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nagyon féltettem a negyedik szett után-ötödik első game után, de csak összehozta! Vamos Rafa!
- Galacticos
és megcsinálta.
döntő szettben break hátrányból hozta vissza és 9-7re nyert.
szerintem kulcs az volt amikor a lecsapást elütötte djoko a legelső labdamenetnél ebben az utolsó játékban. utána parádés elütés...
és most hajrá congaa. mutasd meg ki a faszagyerek.
nőknél kár hogy kiesett azarenka, így túl egyértelmű williams sikere.
döntő szettben break hátrányból hozta vissza és 9-7re nyert.
szerintem kulcs az volt amikor a lecsapást elütötte djoko a legelső labdamenetnél ebben az utolsó játékban. utána parádés elütés...
és most hajrá congaa. mutasd meg ki a faszagyerek.
nőknél kár hogy kiesett azarenka, így túl egyértelmű williams sikere.
- Mike
RAFAAAAAAA