Maradj velem a hülyeségben pls és ne vedd magadra.Mondjuk kozel sem ezt irtam.
Isco - 22
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Isco - 22
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Le a kalappal az ember elott, mar csak Zizunak kellene kitaktikazni hova rakja, de vhova muszaj, csak ne a padra.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Zizudonor írta:Az a varázslatos, ahogyan megváltoztatta a játékát egyik napról a másikra. Beérett, mint egy aranyalma. Kíváncsi lennék, hogy ennek mi volt a hátterében.sebydani írta:Ez a srác amit most már huzamosabb ideje művel a labdával az varázslatos.
- BlancoMark
Mondjuk kozel sem ezt irtam.Realista24 írta:Én inkább egy "majdnem top3" James vidit teszek be.H.E.H.E. írta:nem akarom rombolni a hangulatot, de nézzetek inkább egy kis ronaldinho megamixet
Fantasztikusan nyomja, de tovabbra sem tudta ezt hozni nagy meccsen, Bayern ellen is kofejezettem szurke volt. Ha ez megtortenik az Atletico ellen is akkor hatradolhetunk.
Bakkeeer ez kell. Évek óta várjuk. Iscoo megjött!!!
Hihetetlen mit művel eddig tavasszal, gyakorlatilag a csapat legjobbja. És le a kalappal előtte, mert nem adta fel, nem duzzogott, megmutatta mire képes és hogy lehet rá számítani. Nem gondoltam volna. Remélhetőleg hamarosan hivatalos lesz a hosszabbítása.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ennyi.....
Az a varázslatos, ahogyan megváltoztatta a játékát egyik napról a másikra. Beérett, mint egy aranyalma. Kíváncsi lennék, hogy ennek mi volt a hátterében.sebydani írta:Ez a srác amit most már huzamosabb ideje művel a labdával az varázslatos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mondanám Laci, hogy berakom a kedvenc videóm róla de nagyon gyorsan kerülnék a zárkába
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én inkább egy "majdnem top3" James vidit teszek be.H.E.H.E. írta:nem akarom rombolni a hangulatot, de nézzetek inkább egy kis ronaldinho megamixet
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem akarom rombolni a hangulatot, de nézzetek inkább egy kis ronaldinho megamixet
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a srác amit most már huzamosabb ideje művel a labdával az varázslatos.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem-nem.Nem tudom, hogy ezt rólam írtad-e de én az új csapatában írtam a köréépítést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Szerintem inkább egy City, a Bayern a Dortmundtól veszi meg a játékosait.CS0ki írta:pl. a bayern szerintem feküdne neki.
Onnantól kezdve, hogy nálunk alig van olyan ember, aki képes lenne megverni egy az egyben a védőjét, nagy kincs isco.
Amúgy meg spanoly, a közönség imádja, kevesebbért lehetne eladni, mint James-t. Madridban szerintem nem kérdés, hogy melyiket kell megtartani. De James-szel is bőven van olyan csapat, aki jól járhat, mert a bal lába valóban az egyik legjobb, pl a bayern szerintem feküdne neki.
Amúgy meg spanoly, a közönség imádja, kevesebbért lehetne eladni, mint James-t. Madridban szerintem nem kérdés, hogy melyiket kell megtartani. De James-szel is bőven van olyan csapat, aki jól járhat, mert a bal lába valóban az egyik legjobb, pl a bayern szerintem feküdne neki.
- rolandantal
Szerintem a lehető legrosszabb dolog a két játékos összehasonlítása, mert azt leszögezhetjük, hogy vice versa tudunk találni olyan képességeket, amiben az egyik jobb, mint a másik. De két tehetséges labdarúgóról beszélünk, akik nem hiába vannak a csapatban. (ez nem James ellen szól, de Isco mellet sem, annak ellenére, hogy leírhatatlanul szeretem ezt az emberkét, és azt ahogyan játszik)
Személyes véleményem: rövidtávon a csapatban nyújtott teljesítményüket kell figyelembe venni, valamint azt, hogy milyen szerepet töltenek be a leendő taktikában és mennyire kompatibilis az adott játékos. Hosszútávon pedig azt sem hanyagolhatjuk el, ha a szerződéshosszabításról beszélünk, hogy melyik játékos inkább az, aki a jövőre nézve kedvezőbb lenne a csapat számára. Számomra ez az ember egyértelműen, Isco.
Személyes véleményem: rövidtávon a csapatban nyújtott teljesítményüket kell figyelembe venni, valamint azt, hogy milyen szerepet töltenek be a leendő taktikában és mennyire kompatibilis az adott játékos. Hosszútávon pedig azt sem hanyagolhatjuk el, ha a szerződéshosszabításról beszélünk, hogy melyik játékos inkább az, aki a jövőre nézve kedvezőbb lenne a csapat számára. Számomra ez az ember egyértelműen, Isco.
Ebben a 433ban egyértelmű, hogy nem. Viszont már többször szoba jött a 442 a BBC utáni időszakra, amiben egy Iscora szépen lehetne építeni. Remélem aláír, nyáron meg a kolumbiai dobbant.BlancoMark írta: Én személy szerint egyiknek se látom a helyét.
- BlancoMark
Én személy szerint egyiknek se látom a helyét.Berti írta:Amúgy ezzel a "James sokkal komplexebb játékos" dologgal mi a célotok? Tök komolyan kérdezem..
Szerintetek Jamesnek kéne helyet keríteni a kezdőben és Iscot kéne elengedni?
Nem tudom, hogy ezt rólam írtad-e de én az új csapatában írtam a köréépítést.Realista24 írta:Igen, meg köré építeni a csapatot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, meg köré építeni a csapatotBerti írta:Amúgy ezzel a "James sokkal komplexebb játékos" dologgal mi a célotok? Tök komolyan kérdezem..
Szerintetek Jamesnek kéne helyet keríteni a kezdőben és Iscot kéne elengedni?
Igaz, hogy nem védekezik, lassú és darabos, de legalább jók a beadásai.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Am szerintem neki sem tett jót a Madridi lét, nézve Monacos v Portos videókat nem volt ennyire darabos, sőt még első madridi évében sem..
A vitában RaúlCf el értek egyet, ugyanaz a poszt mégis két teljesen eltérő stílusú játékos. Míg Isco szinezni szereti a játékot labdát tartani, addig James jobban figyeli a társakat, kiket lehet megjátszani, kiugratási lehetőségeket keresni, csak az manapság az első 3 statikussága miatt teljesen haszontalanná vált.
Én mind két játékost bírom, mind két játékosnak megvannak a pozitívumai és hiányosságai, adott helyzet, keret, taktika függvénye h melyik játékos előnyeiből származik több haszna a csapatnak és ez
ezért jelenleg Iscora nagyobb szüksége a csapatnak, aki képes meghúzni egy cselt, létszámfölényes szituációkat kialakítani.
A vitában RaúlCf el értek egyet, ugyanaz a poszt mégis két teljesen eltérő stílusú játékos. Míg Isco szinezni szereti a játékot labdát tartani, addig James jobban figyeli a társakat, kiket lehet megjátszani, kiugratási lehetőségeket keresni, csak az manapság az első 3 statikussága miatt teljesen haszontalanná vált.
Én mind két játékost bírom, mind két játékosnak megvannak a pozitívumai és hiányosságai, adott helyzet, keret, taktika függvénye h melyik játékos előnyeiből származik több haszna a csapatnak és ez
ezért jelenleg Iscora nagyobb szüksége a csapatnak, aki képes meghúzni egy cselt, létszámfölényes szituációkat kialakítani.