VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2022. december 12., hétfő 10:43

Realista24 írta: Messiek imai meghallgattattak, Lahozt hazakuldtek a VBrol.
Mikor megláttam azt az idiótát biztos voltam benne,hogy kiállítás is lesz meg bunyó és balhé.
Ez a szint sok neki nem tud kézben tartani ilyen nagy meccseket, ez már számtalanszor bizonyosodott.Inkább Collina megnézte és mondta ilyen nem kell tovább,köszönjük a részvételt,viszlát. :agree:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 12., hétfő 10:41

szvsz jol is tettek, teljesen kicsuszott az a meccs a kezebol, a tobbi biro egy fokkal jobban fujt.

mondjuk nem tudom kik maradtak benn orsaton kivul, de gondolom az argentin meg francia sporinak is ennyi volt a nemzetisege miatt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 12., hétfő 10:39

Realista24 írta: Messiek imai meghallgattattak, Lahozt hazakuldtek a VBrol.
munka elvégezve, pénz a zsebben, minden oké. :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 10:29

Messiek imai meghallgattattak, Lahozt hazakuldtek a VBrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 12., hétfő 10:19

cart írta: Még mindig nem értem hogy merülhet fel a részre hajlás ha befújt 2 büntetőt is a franciák ellen. Ezen kívül a sárga lapok és a szabálytalanságok száma is több volt a franciáknál.
Vagy a statisztikai melyik része támasztja alá ezt az állítást?
Ha valakit elő lehet venni az Harry Kane lenne.
Ami jár az jár. Ettől függetlenül Sakát folyamatosan faragták, aminek kb. a felét ha lefújták. Az első francia gól is egy Saka elleni szabálytalanság után született. Elég egyértelműen lejtett a pálya, befújt tizenegyesek ide vagy oda.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 12., hétfő 9:24

epp lehetne parhuzamot huzni, underdogkent jol szereplo csapat nehany kiemelkedo jatekossal es sok kozepes, de stabil arccal...sot, meg szerintem a spanyolokat is ki tudta volna akar ejteni a magyar valogatott.

csak ott elbukik az egesz, hogy abban a csopiban 2 vagy 3 pontunk lett volna es kiestunk volna mar ott. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 7:59

“A beszélgetés végén pedig Mezey György elmondja azt is, hogy a magyar válogatott kivívta volna a katari részvételt, „Marokkó szintjét” biztosan hozta volna a tornán.”

Szepen öregedett :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. december 11., vasárnap 21:40

rikko írta:
rashidm írta:

Az a bajom ezzel a Messi kultusszal (és sztem guti is erre akart kilyukadni, ha nem tévedek), hogy már-már ott tartunk, hogy a “valahavoltlegjobbésnemlesznalajobb” játékosnak van kikiáltva a média és a szurkolok között. Ha még nyerne egy vb-t valahogy (most hogy mennyire lenne megérdemelt, az mindegy is), ott akkora fel szopas lenne, hogy minimum a következő ket aranylabdát is odaadnak neki… kis túlzással Isten lenne a szemükben. Bár valakinél már most is az. A másik meg - amit már leírtak sokan korábban - ez a durva kettős mérce. Messi a jofiu, de azert lefejelt meg lekopott játékost, belerugta a labdát a nézők köze… és erre ki emlékszik? A messi fanok közül senki. Ha ez nem lenne, és a helyen lenne kezelve, akkor nem lenne ennyire bicskanyitigato Messi.

CR is fel lett szopva az EB győzelem alkalmával. Aztán köze nem volt hozzá (döntőhöz). Az oldalvonal mellett kalimpalt és játszotta a főnököt. Közben meg az a srác aki eldöntötte úgy háttérbe volt rakva, mintha nem is játszott volna.

Messi egy kis suttyó, soha nem kedveltem, de a tudását nem elismerni az kabaré. Na mármost a jelenlegi elődöntőben kb miatta vannak ott. Amikor kellett hozta az extrát.
A goodboy státuszt én nem értem nála, mert vannak/voltak meredek dolgai. Adócsalás, stb ...

De pl azt itt is elfelejtitek, hogy a hollandok azért bőven tettek érte, hogy beszoljon nekik.
Nézők közé rúgott labda az egy pillanatnyi agyroham , de nem elfogadható eset.
Van megkülönböztetés a két játékos között ez tény, de CR bőven tett a nagy pofajaval azért, hogy kikezdjék. Az más kérdés, hogy igaza volt v sem.
Cr abban az évben nyert egy BL-t még mellé, illetve ha ő nincs a csoportkörben akkor EB cím sincs. Hol írtam, hogy nem ismerem el a tudását? Mas kérdés, nálam nincs a top háromban. Nem kell mosdatni őt, ahogy Cr-t sem. Tettek mindketten azert hogy utaljak/imádják őket. Csak más kicsit, hogy Messinek elneznek dolgokat, Crnek meg nem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 11., vasárnap 20:43

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: https://twitter.com/themadridzone/statu ... HNbKSyEeCw

Ez korrekt volt Neymartol.
Aztan a rendes accountjan elkuldte a büdös picsába :kalapos:

Nem tudom, ha kicsit elengedne a bulikat, meg talan egy vb benne lenne, 3,5 ev mulva, 34 evesen, modrictol kerhetne taplalkozasi tanacsokat pl.

De nelkule kurvanagy uresseg lesz a brazil foci, ezek a tobbi gyerekek kanyarba nincsenek tehetsegben, labdaerzekben, futballtudasban
Majd Endrick.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 11., vasárnap 20:41

"We're Together"

Neymar to Real Madrid Confirmed !!!4!!!!44!!!!!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 11., vasárnap 20:40

Aztan a rendes accountjan elkuldte a büdös picsába :kalapos:

Nem tudom, ha kicsit elengedne a bulikat, meg talan egy vb benne lenne, 3,5 ev mulva, 34 evesen, modrictol kerhetne taplalkozasi tanacsokat pl.

De nelkule kurvanagy uresseg lesz a brazil foci, ezek a tobbi gyerekek kanyarba nincsenek tehetsegben, labdaerzekben, futballtudasban
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 11., vasárnap 20:34

https://twitter.com/themadridzone/statu ... HNbKSyEeCw

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 11., vasárnap 20:32

rashidm írta:
rikko írta:

Mondjuk tesz is a közösbe rendesen. Így nem a semmire lehetne azt mondani, hogy VB győztes.
Az a bajom ezzel a Messi kultusszal (és sztem guti is erre akart kilyukadni, ha nem tévedek), hogy már-már ott tartunk, hogy a “valahavoltlegjobbésnemlesznalajobb” játékosnak van kikiáltva a média és a szurkolok között. Ha még nyerne egy vb-t valahogy (most hogy mennyire lenne megérdemelt, az mindegy is), ott akkora fel szopas lenne, hogy minimum a következő ket aranylabdát is odaadnak neki… kis túlzással Isten lenne a szemükben. Bár valakinél már most is az. A másik meg - amit már leírtak sokan korábban - ez a durva kettős mérce. Messi a jofiu, de azert lefejelt meg lekopott játékost, belerugta a labdát a nézők köze… és erre ki emlékszik? A messi fanok közül senki. Ha ez nem lenne, és a helyen lenne kezelve, akkor nem lenne ennyire bicskanyitigato Messi.

CR is fel lett szopva az EB győzelem alkalmával. Aztán köze nem volt hozzá (döntőhöz). Az oldalvonal mellett kalimpalt és játszotta a főnököt. Közben meg az a srác aki eldöntötte úgy háttérbe volt rakva, mintha nem is játszott volna.

Messi egy kis suttyó, soha nem kedveltem, de a tudását nem elismerni az kabaré. Na mármost a jelenlegi elődöntőben kb miatta vannak ott. Amikor kellett hozta az extrát.
A goodboy státuszt én nem értem nála, mert vannak/voltak meredek dolgai. Adócsalás, stb ...

De pl azt itt is elfelejtitek, hogy a hollandok azért bőven tettek érte, hogy beszoljon nekik.
Nézők közé rúgott labda az egy pillanatnyi agyroham , de nem elfogadható eset.
Van megkülönböztetés a két játékos között ez tény, de CR bőven tett a nagy pofajaval azért, hogy kikezdjék. Az más kérdés, hogy igaza volt v sem.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. december 11., vasárnap 19:53

Ha a Juve megoldja pénzügyeit, egyértelmű ott lenne a legjobb helye Zidanennak.

Bajnokságot halomra tudna nyerni egy jó kerettel, BLben meg a nagyszámok törvénye alapján kijönne a lépés a Juvénak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. december 11., vasárnap 19:53

rikko írta:
gutihaz14 írta: bárki nyerheti csak ne messi
a világ nem látott még akkora szopást amit akkor fog kapni ha bemákolják a vb-t.
Mondjuk tesz is a közösbe rendesen. Így nem a semmire lehetne azt mondani, hogy VB győztes.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 11., vasárnap 19:17

szovetsegi kapitanykent szerintem igazabol kevesbe kell taktikai zseni legyen valaki, mivel a keves edzotaborozas miatt nem sok mindent lehet kialakitani, a jatekosoknal inkabb a magukkal hozott ertekek dominalnak.
persze vannak ellenpeldak, mint rossi, de ahhoz azert par evet le kell huzni, hogy legyen taktikailag igazi latszatja.
illetve persze jol meccselni itt is muszaj.

ami nagyon fontos, hogy jo szeme legyen a kivalasztasoknal, legyen egy elvrendszere, es jo motivator legyen, akire felneznek.

zz szerintem tokeletes lenne utobbi erossegei miatt, akar a brazilok elere is jo fit lenne, de en nagyon kivancsi lennek cholora es mourinhora is szk-kent.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 11., vasárnap 18:57

Realista24 írta: Zidane a brazilok élén?
Amúgy érdekes párosítás lenne. :D

Jorge Jesust hozták most szóba a brazilokkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 11., vasárnap 18:28

Az nagy fail lenne szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 11., vasárnap 18:27

Zidane a brazilok élén?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 11., vasárnap 18:13

Ha qatar kihátrál a psg elmebeteg felpumpálása mögül, és befektetőket von be, racionalizálja a kiadásait, játékos politikáját a vb után, akkor el tudom képzelni ott ZZ-t.

Bár az most nem látszódik h a jelenlegi edzőt kitennék, de hát párizsban ez ugye nem lehetetlen.

Vissza: