Konzolok
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Konzolok
Egy Battlefield is hiába dvd-s kér telepítést, anélkül nem nagyon indul el, ha igen, akkor ocsmány grafikával, és nem ez az egyedüli játék, ami HD tartalmakat akar feltelepíteni.
Más kérdés, hogy egy telepített játék sokkal jobban fut, csendesebb a gép tőle, és még aggódni se kell, hogy a meghajtó meghal 2 év után.
Le kell formázni egy pendrive-ot az xboxban, és az lesz a tárhely. Elvileg működik.
Más kérdés, hogy egy telepített játék sokkal jobban fut, csendesebb a gép tőle, és még aggódni se kell, hogy a meghajtó meghal 2 év után.
Le kell formázni egy pendrive-ot az xboxban, és az lesz a tárhely. Elvileg működik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha dvdrol jatszol akkor mindegy hany gigas a tarhelyed, ha meg csak fifazol akkor plane. Mivel sok 10 millio 360 van meg hasznalva aktivan ezert biztos megeri befizetni livera, de ha csak kizarolag fifazol, akkor en nem tennem. Ha befizettel akkor bizonyos idokozonkent kapsz jatekokat a ms-tol, amiket letoltgetsz es korlatlanul jatszhatsz. Nyilvan akkor mar venned kell tarhelyet
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Sziasztok! Most kaptam egy xbox 360-t karácsonyra, 4 gigás és alig használt. Lenne viszont pár kérdésem, hiszen nem vagyok otthon ebben a témában.
4 giga mire elég? Én csak fifázni szeretnék, azon tud futni rendesen, ha DVD-ről tolom?
megéri előfizetni a Live-ra? nekem csak arra kellene, hogy fifázni tudjak mások ellen könnyen lehet még meccseket találni, vagy már inkább átálltak a One-ra?
előre is köszi a válaszokat
4 giga mire elég? Én csak fifázni szeretnék, azon tud futni rendesen, ha DVD-ről tolom?
megéri előfizetni a Live-ra? nekem csak arra kellene, hogy fifázni tudjak mások ellen könnyen lehet még meccseket találni, vagy már inkább átálltak a One-ra?
előre is köszi a válaszokat
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
És semmi modder csapat nem fog ráállni várhatóan? Saddest day in my life...
Nem lesz, ahogy PS3-ra se.peti_madrid írta:Srácok, lehet valamit tudni arról, hogy az Assassin's Creed Unity lesz-e xbox360-ra vagy sem?
PC, PS4 és One-ra adták ki.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- peti_madrid
Igen, az kint van, de engem a Unity érdekelne
- shoota
Nem akarok hülyeséget beszélni, de 360-ra a Roguet adták ki, nem?
- peti_madrid
Srácok, lehet valamit tudni arról, hogy az Assassin's Creed Unity lesz-e xbox360-ra vagy sem?
IGN például (külön kinect passz)danzel14 írta:Nem tud valaki olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy mikor és milyen játékok jelennek meg xbox one-ra. Főleg kinectes érdekelne.
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Ronaldo, Marcelo, Isco
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy mikor és milyen játékok jelennek meg xbox one-ra. Főleg kinectes érdekelne.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Ha valaki jártas PS-témában és van kedve segíteni egy full hozzánemértőnek a felmerülő kérdésekben... írjon legyen szíves egy privátot.
Köszönet
Köszönet
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Más témát hoznék. A vadonatúj CD-m alja nagyon furcsa, mintha nedves lenne-persze, nem nedves-. (shadow of mordor)
A másik két játékom (Fifa 15, Black Flag) CD-je normális.
Haverom CD-i (Last of us, GTA V) is furcsák.(Nedvesnek néznek ki.)
Ez normális? vagy valami gond van a CD-vel? Hozzáteszem,h rendesen működik az összes.
A másik két játékom (Fifa 15, Black Flag) CD-je normális.
Haverom CD-i (Last of us, GTA V) is furcsák.(Nedvesnek néznek ki.)
Ez normális? vagy valami gond van a CD-vel? Hozzáteszem,h rendesen működik az összes.
-
Tegyük fel ,h csinálok egy magyar profilt. Veszek rá PS+ , a játékok amiket kapok/veszek meglesznek az UK-s profilomon is, eddig tiszta. De a multi is fog működni mind a kettőn vagy az már csak a Magyar profilon?
csak azon az accounton lesz plus és annak a store-jában lesz plus-od ahol azt megvetted, de attól, hogy ha pl magyar accról vettél egy játékot tudsz a briten is játszani vele.volt írta:Egy profilon elég megvenni a PS+ és az összesen fog működni?N7_ írta:[
Nem feltétlenül! Én az árak miatt létrehoztam egy magyar acc-ot, itt veszem a ps+, digitális játékokat, de a régi UK acc-on játszok velük, ott multizom.
Igen. Arra figyelj, hogyha lejár, ugyanazon a profilon újítsd meg, különben a régen letöltött címekhez nem fogsz hozzáférni.volt írta:
Egy profilon elég megvenni a PS+ és az összesen fog működni?
-
Egy profilon elég megvenni a PS+ és az összesen fog működni?N7_ írta:Nem feltétlenül! Én az árak miatt létrehoztam egy magyar acc-ot, itt veszem a ps+, digitális játékokat, de a régi UK acc-on játszok velük, ott multizom.volt írta:Az fasza, akkor a trófeák mehetnek is a szemétbe, mivel nem engedi ,h megváltoztassam. A trófeákat, játékokat meg nem tudom az egyik profilról a másikra menteni. Micsoda megoldások.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.dealspwn.com/sunset-overdriv ... end-186246
Sunset Overdrive goes FREE for Xbox Live Gold Members this weekend
Sunset Overdrive goes FREE for Xbox Live Gold Members this weekend
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- N7_
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Zidane, Isco, ...
Nem feltétlenül! Én az árak miatt létrehoztam egy magyar acc-ot, itt veszem a ps+, digitális játékokat, de a régi UK acc-on játszok velük, ott multizom.volt írta:Az fasza, akkor a trófeák mehetnek is a szemétbe, mivel nem engedi ,h megváltoztassam. A trófeákat, játékokat meg nem tudom az egyik profilról a másikra menteni. Micsoda megoldások.
Take back ... the titles!
-
Nekem szlovák bankkártyám van és nem fogadja el. A szlovák store azóta se megy, haverom azt mondta, h az nem is fog csak a Cseh. (egyébként az OTP visa electron működik ha jól tudom, nekem csak sima visa electronom van, ami nem működik)ferni írta:PS3nál nekem is UKs accountom van és tudok vásárolni magyar bankkártyával, nincs vele gond.
Tegnap meg karbantartás volt, lehet azért nem ment a Store.
Maradok az UKs profilon és a feltöltőkártyánál. Elvégre csak plus kell meg egy két letölthető játék (kiegészítő), a többit úgyis lemezen fogom megvenni. A évi 5 euró pedig nem fog földhöz csapni. (ennyivel drágább az UKs plus az US-esnél.)