Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
De előző szezonban se volt jobb a játék képe sokkal, pont ezért várják pl sokan Xabit, hogy legyen egy szerkezetünk, mert el kell fogadni, hogy ez a generáció kb kiment és mást kell nekünk is játszani.
Ki fognak valamit találni, tavaly is más szerkezet lett tavaszra.
Ki fognak valamit találni, tavaly is más szerkezet lett tavaszra.
En nyugodtan beirok ide, mert ma se lesz lofasz se es felbasz az egesz.
Elmult evekben mi hozta a kupakat, a sikert? A korszakos zsenik a csapatban. Marcelo, kroos, modric, cr, benzema. Ezeknek az embereknek nem kellett magnestablas paprikajancsi hanem egy mindent megélt harcedzett exjatekos, bajtars mint zizu vagy carlo. Most van egy szem zsenink az jude bellingham, de egy fecske nem csinal nyarat esete. A tobbiek mind fiatal tehetseges jatekosok de szart se tudnak mihez kezdjenek. Ehhez mar ez a carlo féle romantika nem lesz eleg, sztem ez tisztan latszik akar pintus meg hó eleje van, meg nincs kedvuk.
Biztos felfogunk javulni nem azt mondom de ez kurva keves lesz hosszutavon es még ha nem is nyerunk semmit is oke, de ez a lagymatag fos nem illik a bernabeuba.
Elmult evekben mi hozta a kupakat, a sikert? A korszakos zsenik a csapatban. Marcelo, kroos, modric, cr, benzema. Ezeknek az embereknek nem kellett magnestablas paprikajancsi hanem egy mindent megélt harcedzett exjatekos, bajtars mint zizu vagy carlo. Most van egy szem zsenink az jude bellingham, de egy fecske nem csinal nyarat esete. A tobbiek mind fiatal tehetseges jatekosok de szart se tudnak mihez kezdjenek. Ehhez mar ez a carlo féle romantika nem lesz eleg, sztem ez tisztan latszik akar pintus meg hó eleje van, meg nincs kedvuk.
Biztos felfogunk javulni nem azt mondom de ez kurva keves lesz hosszutavon es még ha nem is nyerunk semmit is oke, de ez a lagymatag fos nem illik a bernabeuba.
Ez kb a tavalyi felallas, csak Kroos nelkul. Kb en is ezt adnam. mar irtam tobbszor, hogy 3 csatart nem bir el ez a csapat, foleg ugy hogy Bellingham is tamadoszellemu jatekos.Kerlon írta: Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
Fede----------------------------Camavinga
--‐-----------Bellingham
2 csatár
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fede amúgy valami más helyről érkezett vagy nem tudom. Többen írjátok, hogy ólomlábak meg minden, az ember a 90.-ben is úgy sprintel mintha az a világ leg természetesebb dolga lenne. Egy igazi gép. Az a szabadrúgás is nagyon ült, kár h a kapus is nagy védést mutatott be, mert kb az utolsó pillanatig semmit nem látott a labdából.
Szögletekre meg beadott szabadokra kell találni valakit, mert Modric pontrúgásai nagyon rosszak már évek óta.
Szögletekre meg beadott szabadokra kell találni valakit, mert Modric pontrúgásai nagyon rosszak már évek óta.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
megkockáztatom, hogy ez volt az alap elképzelés csak lesérültek.
ezért van benne a majdkiserik írta:Lehet, hogy ő is megpróbálna, de ketten sem bevethetőkKerlon írta: Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
--‐-----------Bellingham
2 csatár
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet, hogy ő is megpróbálna, de ketten sem bevethetőkKerlon írta: Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
--‐-----------Bellingham
2 csatár
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Én még majd ezt próbálnám meg, ha Carlo lennek:
-------------Tchouameni
--‐-----------Bellingham
2 csatár
-------------Tchouameni
--‐-----------Bellingham
2 csatár
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem Belli nélkül a 433-at felejteni kell, volt sokféle próbálkozás, a tavalyi 4312 Modriccsal Vini-Bapi mögött és Brahimmal Kroos helyén, meg volt
AT-Fede-Modric
Brahim-Bapi-Vini is. Csak nem volt jó.
Mondjuk annak fényében, nem meglepő, hogy szar/nincs meg a játék, hogy Kroos és Belli nélkül kéne, új taktikában, 2 hét előszezon után csilli-villogni (sőt, múlt héten Pintus még Banemaszkban hajtotta őket).
Viszont Fede tetszett, szerintem kikopott alatta a fű pár helyen.
Meg ami szintén tetszett, hogy Carlo azonnal lereagálta, hogy Brahim tegnap nagyon nem érezte, de nem csak ő volt gyenge. Ez a pár meccs most szenvedős.
AT-Fede-Modric
Brahim-Bapi-Vini is. Csak nem volt jó.
Mondjuk annak fényében, nem meglepő, hogy szar/nincs meg a játék, hogy Kroos és Belli nélkül kéne, új taktikában, 2 hét előszezon után csilli-villogni (sőt, múlt héten Pintus még Banemaszkban hajtotta őket).
Viszont Fede tetszett, szerintem kikopott alatta a fű pár helyen.
Meg ami szintén tetszett, hogy Carlo azonnal lereagálta, hogy Brahim tegnap nagyon nem érezte, de nem csak ő volt gyenge. Ez a pár meccs most szenvedős.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Varhatod.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kicsit ezt várom, hogy eljöjjön ez, hogy az agyon gyakorolt, mindenki által ismert fociban mikor lesz ismét a puszta tehetség, az ösztönös, zseni futball ismét a nyerő választás.hehetheoriginal írta: , mikor meg az volt a futball, hogy hogy baszod at az ellenfelet, nem pedig az, hogy mennyire tokeletesen hajtod vegre az edzesen begyakorolt , es ellenfelek altal ajulaisg kifigyelt es megertett , ezert mar reg nem mukodo sablonmozgasokat....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem mindenki tulbonyolitja ezt az egesz sportagat.
Ez nem mukodik, ott nincs kapcsolat, blabla...
Egyszeruen focizni kell zsigerbol, erzesbol, latni hol vannak helyek, idoben elore felismerni a kombinaciot a vedok kozott.
Mind olyan dolog, amit nem lehet tanítani, amit nem lehet tanulni.
En ertem, hogy nem olyan egyszeru, de a vilag ket legjobb tamadojatol elvarnam, hogy ne csak a betanult sablont nyomassa, binicius foleg kritikan aluli, kicsit ki kene nyitni a gyerekkori gondolatokat, mikor meg az volt a futball, hogy hogy baszod at az ellenfelet, nem pedig az, hogy mennyire tokeletesen hajtod vegre az edzesen begyakorolt , es ellenfelek altal ajulaisg kifigyelt es megertett , ezert mar reg nem mukodo sablonmozgasokat....
Ez nem mukodik, ott nincs kapcsolat, blabla...
Egyszeruen focizni kell zsigerbol, erzesbol, latni hol vannak helyek, idoben elore felismerni a kombinaciot a vedok kozott.
Mind olyan dolog, amit nem lehet tanítani, amit nem lehet tanulni.
En ertem, hogy nem olyan egyszeru, de a vilag ket legjobb tamadojatol elvarnam, hogy ne csak a betanult sablont nyomassa, binicius foleg kritikan aluli, kicsit ki kene nyitni a gyerekkori gondolatokat, mikor meg az volt a futball, hogy hogy baszod at az ellenfelet, nem pedig az, hogy mennyire tokeletesen hajtod vegre az edzesen begyakorolt , es ellenfelek altal ajulaisg kifigyelt es megertett , ezert mar reg nem mukodo sablonmozgasokat....
thereisonly1ronaldo
Gülert kell nyomatni orrba szájba kötetlen 10-esbe, Rodrygonak meg elmagyarázni, hogy ha nem látja az oldalvonalat, akkor baj van
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Eszemben sincs Rodrygot védeni, tegnap jól látszott hogy nem az egyénekkel van a baj, csapatként döcögünk. Megkell oldani hogy Vini 1v1 be maradjon a védőjével, annak semmi értelme hogy átveszi és 2-3 ember ott liheg a nyakán. Ha mi szeretnénk a labdát többet birtokolni akkor gyorsulnunk kell, mert a jelenleginél az is jobb lenne ha inkább feladnánk területeket, és a kontrákra építenénk.poronty írta: Egyfelől ugye nem azt írtam, hogy Brahim kizárólag csereként hasznos, másfelől odalyukadunk ki egy ilyen témába, ahova mindig, hogy egy játékosnak bizalom kell és talán célszerű lenne, ha nem 1 meccsen kezdene 1 hónapban, hanem esetleg sorozatban többet is.
De egyébként transfermarkton rá lehet keresni, hogy mondjuk tavaly kezdőként hány percet kapott és ezeken mennyi gól/assist jött tőle. Aztán sokan szerintem rácsodálkoznak, hogy kifejezetten jó számokat hozott kezdőként.
Nem tudom mikor volt Rodrygonak olyan félideje evör mint tegnap Brahimnak, de várom a statot, a 14 eladott labdájáről/félidő.
A bizalmat meg azért kapja meg Carlo-tól, mert jobbak a képességei mint Brahimnak. Mégiscsak ők dolgoznak együtt...és Rodrygo már bizonyított a legmagasabb szinten. Nálam ő a kezdő nem Brahim...
Ő fasza kis csere ember lesz még 1 évig, de Arda még így is elé fog kerülni szerintem.
A bizalmat meg azért kapja meg Carlo-tól, mert jobbak a képességei mint Brahimnak. Mégiscsak ők dolgoznak együtt...és Rodrygo már bizonyított a legmagasabb szinten. Nálam ő a kezdő nem Brahim...
Ő fasza kis csere ember lesz még 1 évig, de Arda még így is elé fog kerülni szerintem.
En azt vettem eszre leginkabb, hogy a csapatreszek kozotti kapcsolat nem volt az igazi, nincs Kroos, aki osszekot mindent mindennel, vedo harmadba felveszi a labdat es tupontosan nyomja tovabb, amivel gordulekenyebb a jatekunk. A vedelem is eleg osszevissza volt, Tchouamenitol kell majd szerintem sokkal tobb. Vini total hulyen es idegesitoen viselkedett/jatszott, szerintem fejben neki meg meg kell erkeznie a szezonra. Mbappeval en azert meg turelmes lennek, augusztus van. Arda es Endrick viszont biztatoak, remelem kapnak ertelmezheto mennyisegu jatekpercet. En, ha mindenki egeszseges, akkor egy 4-3-1-2-t neznek meg ugy, hogy vedelem, Tchoua-Fede-Cama elottuk szabadon Bellingham, elol meg Mbappe-Vini.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te vagy a masik emberemziro4vr írta: A játékunk tavaly is kalapszar volt legtöbbször, csak Beli hero ballja megmentett. A psg játéka is kalapszar volt attól hogy ott volt bappi, neymar meg messi. Nem ott kell rendbetenni a dolgokat.
Az óriási bajt meg hagyjuk már, a barca jól kezdett az új edző miatti push miatt, ez olyan 5-6 fordulóig szokott kitartani.
Nyugodjatok már le basszameg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Hát ez így van, de nincs Kroos típusú játékosunk, szóval muszáj vagyunk elmenni a futkározósabb irányba. Tchouameni olyan lassú cammogós, hogy támadásépítésben minusz egy ember ebben a formában. Nyilván feljavul majd ő is, de jelenleg Ceballossal is beljebb lennénk, ő legalább elkérné a labdát, próbálna építkezni, nem bújócskázna. Modric sajnos szezonok elején mindig használhatatlan, tavaszra azért bőven lehet majd még extra.ziro4vr írta: Ezzel nem teljesen értek egyet. Nehéz a játék tempóját úgy szabályozni, hogy az a labdakihozatali taktikád, hogy egy gyors, erős játékos hátrajön, aztán előrefut a labdával. Valverde, Cama ebben jó főleg. Kroos meg Modric meg passzal, helyezkedéssel, oldal és tempóváltással csinálta ezt, főleg Kroos, ami a meccs első felében kiemelten fontos, ezzel is tudod elkerülni hogy ne kerülj hamar hátrányba, aztán játssz a bunkerezők ellen. Az elmúlt években az utolsó perces heroball meleltt ez működött, szép lassan ezzel kiépítettük az előnyt, aztán ha kinyílik az ellen, futhatna vini meg bappi.
Modric már sajna félember lassan 40 évesen, Kroos nincs, Beliben van meg ez a készség, csak ő meg egyszere kéne jelenleg elöl és hátul is, és nem kéne lamasiasan kifingatni. Biztosan kell majd próbálgatni a dupla btb és Beli sort is, de ott sem vagyok maradéktalanul bizakodó.
Tóni fiam, 1 év még belefért volna..
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A játékunk tavaly is kalapszar volt legtöbbször, csak Beli hero ballja megmentett. A psg játéka is kalapszar volt attól hogy ott volt bappi, neymar meg messi. Nem ott kell rendbetenni a dolgokat.
Az óriási bajt meg hagyjuk már, a barca jól kezdett az új edző miatti push miatt, ez olyan 5-6 fordulóig szokott kitartani.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az a legnagyobb baj, hogy kb a játékunk is nézhetetlen, ezt az ember tavaly jobban elnézte mert jöttek az eredmények. Lehet sok mindenre fogni megint a gyenge eredményeket, mbappénak be kell illeszkednie, fáradtak a játékosok, kroos visszavonult stb... DE ez akkor is eddig egy kalapszr. Se eredménye, se játék és már mínusz négy pont. Nem akarok vészmadár lenni, de ha hétvégén megint boltunk a barca meg győz, akkor óriási lesz a baj, ha már nem az.