Cole Palmer az első játékos a Premier League történetében, aki egy félidő alatt 4 gólt szerzett.Wecker írta:Ütött egy négyest 40 perc alattNika91127 írta: Ez a Palmer mit művel?
Wow! Hát ez agyabeteg!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 28., szombat 17:10
Cole Palmer az első játékos a Premier League történetében, aki egy félidő alatt 4 gólt szerzett.Wecker írta:Ütött egy négyest 40 perc alattNika91127 írta: Ez a Palmer mit művel?
HozzászólásSzerző: Wecker » 2024. szeptember 28., szombat 16:44
Ütött egy négyest 40 perc alattNika91127 írta: Ez a Palmer mit művel?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. szeptember 28., szombat 16:34
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 28., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 28., szombat 7:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 25., szerda 12:17
nesze semmi fogd meg jolikarus93 írta: We can confirm that Rodri has suffered a ligament injury to his right knee.
Ez akkor egész szezon off Rodrinak?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. szeptember 25., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 25., szerda 7:15
Játszottunk a city ellen egy félidőt emberhátrányban? Tavaly bl-ben 11 vs 11nél is borult a pálya, sanszos ha kiveszel egy embert akkor nekünk is ez a szerep marad.MVPP írta:Soha ilyen szinten nem buszoztunk, nem döntöttünk egyénileg és csapat szinten is alltime negatív rekordokat.lestat írta:
Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.
Az arsenal szanalmas mert 10 emberrel a bunker focit valassza.
Oke.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. szeptember 25., szerda 7:08
Soha ilyen szinten nem buszoztunk, nem döntöttünk egyénileg és csapat szinten is alltime negatív rekordokat.lestat írta:Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.
Oke.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. szeptember 24., kedd 22:44
Annyi a különbség hogy mi ott vagy tovább jutunk vagy kiesünk, az Arsenal pedig értékes pontokat veszíthet ami számítani fog a végén, láthattuk tavaly is milyen szoros volt a hajrá.lestat írta:Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.
Oke.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 24., kedd 22:38
Mikor mi vedekeztunk igy mint BL comert harcolo csapat akkor hosok voltunk 11 emberrel.MVPP írta:Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.lestat írta:
Ez siman piros.
Nem dobaljuk fejen az ellent.
Ez csak parasztsag volt a reszerol, nem pimaszsag.
De ahogy az egesz city rinyalt a meccs utan meger egy miset.
Ki voltak akadva hogy 10 emberrel betolta a buszt az Arsenal. Meg hogy a pool mennyivel jobb rivalis volt stb…
Hat nemtudom. Nekem most nottek a szemembe az Agyusok mert vegre nem azt lattam hogy beszarva mennek ki. Az mas kerdes hogy öket is koveti valami atok vagy valami regi demon hogy minden probalkozasuk ellenere beszopjak a vegen.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. szeptember 24., kedd 21:46
Az azért valahol kibaszottul szánalmas, hogy az Arsenal, mint PL győzelemre hajtó csapat két passzt tudott adni a második félidőben az ellenfél térfelén. Ezt ha heten lettek volna végig is kellett überelni, nem hogy tízen.lestat írta:Berti írta: Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
Balfasz bírók persze nem látták, pedig a véleményem ellenére a pirosat oda adtam volna.
Ez siman piros.
Nem dobaljuk fejen az ellent.
Ez csak parasztsag volt a reszerol, nem pimaszsag.
De ahogy az egesz city rinyalt a meccs utan meger egy miset.
Ki voltak akadva hogy 10 emberrel betolta a buszt az Arsenal. Meg hogy a pool mennyivel jobb rivalis volt stb…
Hat nemtudom. Nekem most nottek a szemembe az Agyusok mert vegre nem azt lattam hogy beszarva mennek ki. Az mas kerdes hogy öket is koveti valami atok vagy valami regi demon hogy minden probalkozasuk ellenere beszopjak a vegen.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 24., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 24., kedd 18:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 24., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 24., kedd 14:49
Berti írta: Engem nem zavar, legalább karakter a gyerek. Nem ment át bunkóba, inkább csak pimasz volt.
Balfasz bírók persze nem látták, pedig a véleményem ellenére a pirosat oda adtam volna.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. szeptember 24., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 24., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 24., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 24., kedd 13:18
City ota nagy a pofa.wZoLee7 írta: Amugy Haaland mindig ilyen budos nagy paraszt volt, vagy csak a cityben neveltek azza?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem