Kerlon írta:Hagyjuk, felesleges veled vitatkozni. Carlo nyakába varsz 8 Atletico meccset, ami Mourinho alatt kezdődött, aki épp úgy nem talált ellenszert rá, aki kupát bukott velük szemben. Én elismerem, hogy nem volt tökéletes, de te lófaszt nem tudsz vele kapcsolatban elismerni. Persze Löw isten, aki lebőgött egy olyan olasz válogatott ellen az EB-n, akik nagy szarban voltak. Gondolom az nem Löw hibája volt. Annyira elfogult vagy dolgokkal kapcsolatban...
A kérdésemre nem adtál választ, csak előráncigálsz valamit, amit előttem Puding azonnal meg is cáfolt. CA is megverte egyébként a matracot az első évében a kupában oda-vissza, nem Mourinhotól datálódik az. De 8 olyan meccset nehéz kimagyarázni jobb kerettel, jobb feltételekkel. A rangadók bukását szintén lehetetlen.
ziro4vr írta:Nézd Matt, ha egy csomagként tekintesz arra, amit Carlo nyújt(ott) a jelen körülmények között futó Real Madridot tekintve, hány olyan edzőt tudsz felmutatni, akinek a komplett "csomagja" többet adna ennek a Madridnak?
A jelenlegi helyzetben nem sokat. Talán nincs is.
Szabad kezet kapva lenne jó pár edző, akik csomagban többet tudnak adni. Egyszer majd, ha lesz időm, leírom pontosan, hogy ezt a "csomagot" én hogyan képzelem el. Röviden: alapjáték(stílus/identitás), taktikai felkészültség, pszichológia (játékosok kezelése, motiválása). Ezek közül Carlo az utóbbiban talán a legjobb (ő ezen edzők prototípusa), a többi kettőben közepes, vagy inkább gyenge. Van jó pár edző, akik mindhárom tulajdonságból közepesnél jobbat érnének el. Klopp és Löw a legbalanszoltabbak ilyen szempontból, ők lennének az első választásom, de Conte, Prandelli, Capello, Cholo és Mourinho akik mindhárom téren minimum közepesek. Most hirtelen ennyi név jut eszembe, de biztos vagyok benne, ha jobban szétnéznék az edzők között, találnék ilyeneket. De van még egy név, akit szentségtörés ide leírni, mert a sok jó eredménye (és nem utolsó sorban általa játszatott stílus) ellenére ugyanannyira szokás itt lenézni a fórumon, amennyire én teszem azt Carloval, pedig nem érdemli meg. Ő Pep Guardiola. A "stílusedzők" prototípusa, csak sajnos taktikailag fájdalmasan gyenge. Viszont úgy gondolom, hogy tudna olyan alapjátékot adni a csapatnak, amiért érdemes lenne leülni a TV elé, és az alapjátéknak köszönhető stabilitás miatt a bajnokság megnyerésére jobb esélyeink lennének, mint Carloval vagy Benitezzel.
szerk: Paolo Sousat is a fenti edzők sorába lehet tenni nyugodt szívvel. Talán ő lenne a legjobb következő Real edzőnek.