Edző és vezetőség
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Edző és vezetőség
Szlamb Perez. GG. Most ugye majd jön egy benítez és megint elkezdünk reménykedni ,hogy miért is ne lehetne ez jó is, mint ahogy tettük ezt Pellegriniknél meg kárlosz kéérozsoknál, hagyjuk már, nevetséges amit a vezetőségünk művel a második ígéretes generációt cseszik szét 10 éven belül... á végem van úgyse tudok normálisat írni. Várom az új projektet( ) mert abból sosem elég.
Carlonak meg sok sikert.
Következő évben semmi elvárásom nincs a csapattal szemben, CR döntse meg Raúl rekordját, lássak pár jó meccset, aztán hátha le esik valami.Az edző meg 0áról fog indulni nálam bárki legyen az, de hogy én nem fogom bántani ha szarráég az biztos.De igazából mind1,ha benitez vagy zidane vagy tököm tudja ki triplázna jövőre aztán azután hozna egy rossz félévet úgy is jönne egy új projekt mert az milyen királyul hangzik már.
Carlonak meg sok sikert.
Következő évben semmi elvárásom nincs a csapattal szemben, CR döntse meg Raúl rekordját, lássak pár jó meccset, aztán hátha le esik valami.Az edző meg 0áról fog indulni nálam bárki legyen az, de hogy én nem fogom bántani ha szarráég az biztos.De igazából mind1,ha benitez vagy zidane vagy tököm tudja ki triplázna jövőre aztán azután hozna egy rossz félévet úgy is jönne egy új projekt mert az milyen királyul hangzik már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Isten éltessen Don, bûcsúzuk tõled könnyes szemmel, egêsz Kárpátalja nevében, Hala Madrid, ne csüggedj DON!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mocsok
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=560C87A2
istenem, nézem ezt a képet és nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
istenem, nézem ezt a képet és nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
Az tutiRemy írta:Viszont, ha Benítezzel bajnokok leszünk jövőre, esetleg megnyerjük a BL-t, akkor mindenkinek Benítezes avatarja lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én csak arra akartam kilyukadni, hogy manapság bármi megtörténhet. Nem azt mondom, hogy ha kinevezik Benítezt akkor menjen minden madridista a cibelesre, de még a pálcákat se kell tördelni. Kicsit olyan feeling, mint amikor pl. a harmadik fordulóba bejön egy X és kezdődik a "én megmondtam hogy idén se nyerünk se semmit." Konyít valamit a futballhoz az öreg Rafa, én Barca szurkolóként egyáltalán nem fogok hátradőlni ha ő lesz az edzőtök.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Azért a történethez hozzátartozik az is, hogy Enrique a Celtával elvárások feletti szezont futott, és nem voltak rosszak tavaly, bár ha nem lett volna a múltja, biztos nem nevezik ki hozzánk. Allegri bajnokságot nyert a Milannal majd eladták Thiago Silva-Ibra pakkot (top3 csatár és kh), plusz elkezdték ezt az ingyen igazolok kiöregedett vagy középszer politikát, és azzal a kerettel teljesített úgy, ahogy a Milanhoz nem volt méltó(bár így is dobogó ha jól emlékszem, majd kövi év rosszabb), de a keret sem volt többre hivatott. Klopp pedig fokozatosan építette fel a mostanra kialakult imázsát, már volt akkora neve a szakmában, ami elegendő volt ahhoz, hogy átvegye középcsapatként a BVB-t, a sztori többi része meg mindenki számára ismert.dannen írta:adom, valami ilyesmit akartam én is megfogalmazni.Nero írta:Nem nagyon értem az előre károgókat. A mai foci már nem arról szól, hogy olyan edzők lesznek sikeresek, akik közvetlen előtte trófeákat tudtak volna felmutatni. Nálunk Enrique lehet úgy lesz az év edzője, hogy a Románál megbukott és a Celtával se ért el semmi kiemelkedőt. Allegrit kirúgták a Milantól. Kloppot senki sem ismerte a Dortmunods évei elött, Heynkesst elakarták zavarni a történelmi idényük elött.
Ettől függetlenül én sem temetném a Real-t még ha Benítez is lesz az edző, mert valahogy van egy rossz előérzetem vele kapcsolatban. Véleményem szerint ti most egy építkező szakasz végén jártok, kellene egy olyan ember aki kivívja Perez tiszteletét annyira, hogy kedve szerint kikukázhasson 2-3 embert a keretből, és a szükséges lyukakat befoltozhassa olyan emberekkel akik megfelelnek az elképzeléseinek. Ha ez megtörténne akkor az öreg hozhatna akármilyen sztárt abban az átigazolási időszakban, nagyot nem árthatna. Van egy kialakult magotok, ami elég jó 1-2 poszton kell erősíteni/fiatalítani (pl. kapus), a padot meghosszabbítani, és kész a világverő csapat, ami esélyes akár a BL+bajnokság kombóra. Ehhez kell az ésszerű átigazolási politika, nem pedig az egy szezont futott felhypeolt játékosok csilliókért történő megvásárlása.
Persze nekem, mint a rivális csapat szurkolójának, Pereznek kell szurkolnom, hozzon egy bábot a padra, hozza a nagy igazolását/sait, hadd nőjön a mezeladás, vastagodjon a pénztárcája, ha nem esik le más, max egy királykupa..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most olvasom h a madridi ujsagok honlapjan szereplo szavazas szerint benitez a nyero...nso valamit nagyon benezett
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
Míchel milyen körülmények között távozott egyébként az Olympiakos padjáról? Meglepően erős meccseket hoztak BL csoportkörben, ha nincs bukta Malmö otthonában, akkor most a Juve se döntőzne. Nem igazán ismerem a munkásságát, így csak szimpátia alapján írom, de szívesebben látnám őt a padon, mint Benitezt.
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem nagyon értem az előre károgókat. A mai foci már nem arról szól, hogy olyan edzők lesznek sikeresek, akik közvetlen előtte trófeákat tudtak volna felmutatni. Nálunk Enrique lehet úgy lesz az év edzője, hogy a Románál megbukott és a Celtával se ért el semmi kiemelkedőt. Allegrit kirúgták a Milantól. Kloppot senki sem ismerte a Dortmunods évei elött, Heynkesst elakarták zavarni a történelmi idényük elött.
Gondolom még Perez még se találomra választ edzőt. Nyilván hosszas egyeztetések, prezentációk, szakmai gyűlések sora előz meg egy ilyen döntést, és lehet, hogy Benitez ígéretesnek tűnik, amit ebből a garnitúrából esetleg kitud hozni egy ilyen háttérrel. Arról nem beszélve, hogy még az se biztos, hogy ő lesz az.
Gondolom még Perez még se találomra választ edzőt. Nyilván hosszas egyeztetések, prezentációk, szakmai gyűlések sora előz meg egy ilyen döntést, és lehet, hogy Benitez ígéretesnek tűnik, amit ebből a garnitúrából esetleg kitud hozni egy ilyen háttérrel. Arról nem beszélve, hogy még az se biztos, hogy ő lesz az.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Sajnálom Ancelottit ,de ha igazak a hírek es érszűkület van a nyakàba szegénynek az komoly műtét ,és gondolom a rehabilitació is több hónap vagy nem tudom mennyi nem vagyok orvos..de biztos nyugalom kell hozzà meg sok pihenés..Szóval nem biztos ,hogy Perez elküdte volna ..de erre a megoldàsra jutottak..most kipiheni magàt műtéten àtesik és jővöre visszatér..ezek csak talàlgatàsok mert nem tudni mi van vagy volt a hàttérben..Sajnàlom mindenesetre és szorítok Ancelottinak ,hogy mihamarabb túlessen rajta..kevesebb cigi mert az egészség a legfontosabb!
-
Miért idén mit nyert a real a barca ellen? 1 kupát.Nem kell pánikba esni de a barca jelenleg jobb csapat.wZoLee7 írta:Újra barca uralom...azért már ennyi túlzást sem kellene meglássuk, Benitez a fő befutó, Zidane a tartalék. Ebben biztos vagyok. A többi vagy nem vállalja,vagy nem is kellenének.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nyilván a szimpátia az oka a népharagnak, csak a szimpátia sem véletlenül alakul ki. Az meg nyilván még kevésbé véletlen, hogy egy kupa nélküli szezon után is kaszát-kapát akarnak ragadni Carloért a madridisták szerte a világon. Egyébként látott már valaki ekkora anyázást edző menesztésekor valaha is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ThePilgrim 2015. május 25., hétfő 23:00-kor.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Hát reméljük, hogy ezt ő is tudja madridronie!
Biztosan lesz megint valami hatalmas projekt megcsillogtatva, ami volt pár éve Ancelotti kinevezésekor, előtte pár évvel Mourinho kinevezésekor.
Lehet örülni, mert Pogba vagy más minimum egy nagy név garantált.Röpködnek majd az euro százmilliók és jönnek majd a mosolygós játékos bemutatások.Mindenki örülni fog az új dolgoknak Ancelotti meg már csak a múlt lesz aki bemákolta BL-t azt is csak azért,mert Mourinho kikövezte neki..vagy hasonló szövegek lesznek.
Aztán renéljük az újdonság ereje miatt és mert a játékosok meg akarnak felelni az új edzőnek eredmények is jönnek. Az új edző meg reméljük él ezzel és peofitál a dologból, mi meg kupáknak örülhetünk
Remélem ez vár ránk és nem az hogy a játékosok nem jönnek ki az új edzővel és felfordulás lesz.
Legyünk optimisták, idén nem nyertünk csak kis kupákat jövőre új edzővel triplázunk.;)
Biztosan lesz megint valami hatalmas projekt megcsillogtatva, ami volt pár éve Ancelotti kinevezésekor, előtte pár évvel Mourinho kinevezésekor.
Lehet örülni, mert Pogba vagy más minimum egy nagy név garantált.Röpködnek majd az euro százmilliók és jönnek majd a mosolygós játékos bemutatások.Mindenki örülni fog az új dolgoknak Ancelotti meg már csak a múlt lesz aki bemákolta BL-t azt is csak azért,mert Mourinho kikövezte neki..vagy hasonló szövegek lesznek.
Aztán renéljük az újdonság ereje miatt és mert a játékosok meg akarnak felelni az új edzőnek eredmények is jönnek. Az új edző meg reméljük él ezzel és peofitál a dologból, mi meg kupáknak örülhetünk
Remélem ez vár ránk és nem az hogy a játékosok nem jönnek ki az új edzővel és felfordulás lesz.
Legyünk optimisták, idén nem nyertünk csak kis kupákat jövőre új edzővel triplázunk.;)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont, ha Benítezzel bajnokok leszünk jövőre, esetleg megnyerjük a BL-t, akkor mindenkinek Benítezes avatarja lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Újra barca uralom...azért már ennyi túlzást sem kellene meglássuk, Benitez a fő befutó, Zidane a tartalék. Ebben biztos vagyok. A többi vagy nem vállalja,vagy nem is kellenének.
-
Hát szerintem azzal h Ancelotti el lett küldve (minőségi ember meg nincs a padra jelenleg) jövőre újra Barca uralom lesz.
Elég baj h nem hagyják dolgozni az olyan edzőt sem mint Carlo.A realnak a nagy imidzse ami visszaveti a klubbot na meg persze Perez gondolkodása.Nem tud hosszútávon gondolkodni.Pedig a real mindig is népszerű volt és lesz a játékosok körében.De ez galaktikus mánia tönkreteszi a realt.Mou legalább jól igazolt.Ő leszarta a galaktikus játékosokat.
Elég baj h nem hagyják dolgozni az olyan edzőt sem mint Carlo.A realnak a nagy imidzse ami visszaveti a klubbot na meg persze Perez gondolkodása.Nem tud hosszútávon gondolkodni.Pedig a real mindig is népszerű volt és lesz a játékosok körében.De ez galaktikus mánia tönkreteszi a realt.Mou legalább jól igazolt.Ő leszarta a galaktikus játékosokat.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kíváncsian várom ezt az új projektet ; azt hiszem hogy nem vagyok egyedül azzal, amikor azt mondom, hogy egy ilyen kockázatos, durván megkérdőjelezhető és abszolút kisebbségileg támogatott döntés után minimum baromi nagyot illene alkotnia, ha egy picit is emészthetővé szeretné majd tenni ezt az újabb ámokfutását.Egészen biztos, hogy le van minden vajazva az utóddal, nem hiszem, hogy kicseszte az olaszt és most otthon agyal, hogy mi legyen. Egy kész projekttel kellett előállnia Pereznek.
Mert azért azt meg kellett magyaráznia, hogy miért teszi ki. Sokan szerették az olaszt és akkora krízis nem volt, hogy el kelljen zavarni.
Nevet és projektet kell Pereznek teríteni az asztalra..ezt tudja ö is szerintem. Repkedni fognak a 100 milliók idén nyáron is hál'istennek, még jobban felcseszi a piaci árakat és 'megad mindent' az új edzőnek majd...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2015. május 25., hétfő 22:48-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kicsit sok lett a volna:)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Talán túl gyáva lettem volna. Viszont ha belsős lettem volna akkor nem lett volna karcsú kp.a és támadórészleg. Lett volna pihentetés mert rágtam volna carlo fülét.Dupla D írta:korrekt válasz, viszont nálam a szimpátia az utolsó, ami szerepet játszik. mindig a csapat az első, és jelenleg még egy ilyen évvel is nálam Carlo lett volna a legjobb opció a következő szezonra.R.M.C.F írta:Meg. Szimpátiából. Igen. Nálam is ez lett volna a fő ok
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.