HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 21., szerda 18:53
Nagyon varom mar Perezt, hogy elmeselje mi a fax volt ez a 3-4 nap. Nem erdekel, ha titkolozik, es sorok kozott kell olvasni, csak mondjon mar valamit.
En mar csak abban remenykedek, hogy bloffoltek egy kurvanagyot, es rohognek hogy a fifa es mindenki bekajalta, megjelent a plusz penz amit vartak, aztan majd nekifutnak ennek az egesznek valamikor maskor... mert ha ezt az egesz uj ligat komolyan gondoltak, es szervezkedtek is, nagyon nagyon rosszul sult el. Eleve a bejelentes idopontja, vasarnap ejjel. Ezt megelozte Ceferin, mert o mar a bejelentes elott jelezte, hogy ellenzik es nem fogjak hagyni a dolgot kibontakozni. Aztan, Perez interju hetfon ejszaka, egy kibeszeloshowban???? Komolytalan. O nem igy intez meg egy egyszeru jatekos leigazolast sem. Szoval ezek arulkodo jelek. De kozben ellentmond, hogy fejek hullanak, agressziven felleptek ellene, stb.
A masik osszeeskuves elmeletem, hogy Perez a szerzodesszegesek miatt sok sok kotberre tesz szert, esetleg a valamelyik szponzor banatpenzt fizet, amiert belebukunk a projektbe. Nem tudom, rengeteg kerdes felmerult bennem, teljesen le vagyok dobbenve, megmondom oszinten en teljesen beleeltem magam a dolgokba, na nem a szuperligaba, mert az elegge kerdojeles, hanem azert orultem, mert vegre nekimentek az uefanak/fifanak, es ezt a mi elnokunk vallalta. Lehet, hogy most a kuki rossz oldalara kerultunk, de ha Perez komolyan gondolta, akkor ertekelem a cselekedetet, nem vitatom, hogy a klubert tette, es bar az otlet elegge necces, legalabb megprobalta, es osszefogta a tobbi klubot. Valoszinuleg o mar lat valamit, amit a tobbi szakember, szurkolok, klubok nem.
Sajnalom Perezt, mar csak a csodaban bizom, hatha ad valami fasza magyarazatot. Es abban is bizom, hogy nem mond le, nem buktatjak meg.