Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 30., szerda 21:54

MesQueUnClub írta:
R.M.C.F írta: Mivel te csak így rávágtad Szerintem nem olyan veretes a névsor parancsolj a tavalyi összes gólja csapatokra lebontva.
Itt most felsoroltad az összes ellenfelünket. :)
Ez csak 25 meccs. A többi 13-on kapus volt?

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 30., szerda 21:48

R.M.C.F írta: Itt most felsoroltad az összes ellenfelünket. :)
Tudod mit, értelmezed ha akarod, lesz*om te csak a saját igazad vagy hajlandó elfogadni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 30., szerda 21:46

Remy írta:Pedig van igazság abban, amit ír. Csak mivel nem egyezik egyesek véleményével, így semmibe lehet venni.
Oldalakon át folyik egy kultúrált vita, majd miután lezárult, beír egy olyan hozzászólást, aminek már az első tagmondata sértőbb, mint a reagálások rá.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 30., szerda 21:46

Nem ez volt a felvetés tárgya.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 30., szerda 21:45

Remy írta:Nyugi, a jövőben, ha minden igaz, jóval kevesebbet fogok fórumozni. :)
Nem vagyok ideges, láthatod, hogy milyen egyszerű létrehozni egy Remy mentes övezetet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 30., szerda 21:44

MesQueUnClub írta:
R.M.C.F írta:..
Mivel te csak így rávágtad Szerintem nem olyan veretes a névsor parancsolj a tavalyi összes gólja csapatokra lebontva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 30., szerda 21:44

Nyugi, a jövőben, ha minden igaz, jóval kevesebbet fogok fórumozni. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 30., szerda 21:43

Remy írta:Pedig van igazság abban, amit ír. Csak mivel nem egyezik egyesek véleményével, így semmibe lehet venni.
Örülünk, hogy újra itt vagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 30., szerda 21:41

Pedig van igazság abban, amit ír. Csak mivel nem egyezik egyesek véleményével, így semmibe lehet venni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 30., szerda 21:40

hamesz írta:Divat most lett CR-t elővenni bár hozzáteszem elég rosszul kezdte most a szeptembert. De, hogy tavasszal nem sokat ért azzal nem értek egyet. Ha ő nincs akkor a Schalke(?) ellen már kiesünk. Illetve James és CR kaparta ki a gesztenyét Csicsának az Atma ellen. Valamint a Barca ellen is ő szerezte az egyetlen gólunkat. Csak ezeket elfelejti mindenki. És hozzáteszem az egész Real Madrid maga alatt teljesített tavasszal köszönhetően a sérüléseknek és a fáradságnak. Valamint, hogy minden meccsen emberhátrányba voltunk tudjuk ki miatt. :)
Komolyan én ezt nem bírom. Feladom bassza meg.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 30., szerda 21:38

hamesz írta:Divat most lett CR-t elővenni bár hozzáteszem elég rosszul kezdte most a szeptembert. De, hogy tavasszal nem sokat ért azzal nem értek egyet. Ha ő nincs akkor a Schalke(?) ellen már kiesünk. Illetve James és CR kaparta ki a gesztenyét Csicsának az Atma ellen. Valamint a Barca ellen is ő szerezte az egyetlen gólunkat. Csak ezeket elfelejti mindenki. És hozzáteszem az egész Real Madrid maga alatt teljesített tavasszal köszönhetően a sérüléseknek és a fáradságnak. Valamint, hogy minden meccsen emberhátrányba voltunk tudjuk ki miatt. :)
Tipikus hameshit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. szeptember 30., szerda 21:38

MesQueUnClub írta:
Mivel te csak így rávágtad Szerintem nem olyan veretes a névsor parancsolj a tavalyi összes gólja csapatokra lebontva.
Nem akarok beleszólni, de ebből a névsorból melyik csapat hiányzik neked, hogy "veretes" legyen? :lol:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. szeptember 30., szerda 21:37

Ész érveket hoznak fel itt többen úgyhogy nem gondolnám, hogy divatnak kéne mondani hogy előveszik páran CR-t....

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 30., szerda 21:35

Ronaldo da Lima írta: Ha 100 barcelona szurkolót megkérdeznénk,játszon- e a továbbiakban Ronaldo a Real Madridban,100mondaná,hogy nem.:) Persze,ha így folytatja ez az arány lehet változni fog,de ebből is le lehet vonni egy objektív következtetést,hogy még pozitív a mérleg.(Tudom azt mondtam Padre nem szólok semmit mellette,ellenetek nem is,de ezt most muszáj volt.:)
Most megfogsz lepődni, de én nagyon szerettem Ronaldo játékát, sosem volt gondom vele, én csak próbáltam értelmesen reflektálni.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 30., szerda 21:35

Divat most lett CR-t elővenni bár hozzáteszem elég rosszul kezdte most a szeptembert. De, hogy tavasszal nem sokat ért azzal nem értek egyet. Ha ő nincs akkor a Schalke(?) ellen már kiesünk. Illetve James és CR kaparta ki a gesztenyét Csicsának az Atma ellen. Valamint a Barca ellen is ő szerezte az egyetlen gólunkat. Csak ezeket elfelejti mindenki. És hozzáteszem az egész Real Madrid maga alatt teljesített tavasszal köszönhetően a sérüléseknek és a fáradságnak. Valamint, hogy minden meccsen emberhátrányba voltunk tudjuk ki miatt. :)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 30., szerda 21:30

Ronaldo da Lima írta:Ha 100 barcelona szurkolót megkérdeznénk,játszon- e a továbbiakban Ronaldo a Real Madridban,100mondaná,hogy nem.:)
Én mondjuk jobban tartanék a Realtól, mint csapattól, ha CR és Bale helyett 1-1 valóban játszó szélső lenne, szerintem akkor ütősebb lehetne a támadójátékotok. De ez csak az én véleményem, a saját játékoskeretünkben is komoly változtatásokat hajtanék végre, nekem soha nem jó semmi úgy ahogy van.. :lol:

R.M.C.F., erről amúgy érdekelne a véleményed, majd ha ráérsz akár PÜ-ben is megírhatnád, hogy jelenleg szerinted jó-e ez a Bale-CR típusú szélső duó, vagy egyiküket lecserélnéd esetleg más stílusra, adott esetben mindkettőt.. Előre is köszi, ha írsz majd róla valamikor. :)
R.M.C.F írta:Nem igaz hogy csak kis csapatokat szór meg.
Nem csak, de őket nagyon. Most tudom, hogy ez itt vérlázító példa lesz, de olvastam egy statot év végén, hogy Neymar pl a "mindössze" 38 gólja ellenére a rangadókon, komolyabb téttel bíró meccseken több gólt lőtt pl, mint CR, pedig majdnem 2-szer annyit lőtt a portugál. Itt erről szól a vita szerintem.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 30., szerda 21:29

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2015. szeptember 30., szerda 21:30-kor.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 30., szerda 21:25

MesQueUnClub írta:
OutSider írta: Viszont... ha jól rémlik tavaly 61 gólt pakolt el? Most komolyan... a góljaink felét lőtte majdnem.. és nem olyan hasznos? Meg csak 1 a többi közül? Talán idén nem olyan kiemelkedő... de az elmúlt 6 évet nézve igen is az volt.
Itt most nem arról volt szó, hogy 61, vagy 200, hanem a milyenségéről, mert a srácok arra célozgatnak, hogy a Granada szintű csapatokat szórta meg 4-5 góllal, azokon a meccseken mikor kellett volna az a kis plusz ami elméletileg ő volt, ott pedig nem volt képes a vállára venni a csapatot. Tehát rúghat 40 gólt is a kieső helyen lévő csapatoknak, ha azokat Ronaldo nélkül is verné a csapat.
Nem igaz hogy csak kis csapatokat szór meg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. szeptember 30., szerda 21:18

MesQueUnClub írta:
OutSider írta: Viszont... ha jól rémlik tavaly 61 gólt pakolt el? Most komolyan... a góljaink felét lőtte majdnem.. és nem olyan hasznos? Meg csak 1 a többi közül? Talán idén nem olyan kiemelkedő... de az elmúlt 6 évet nézve igen is az volt.
Itt most nem arról volt szó, hogy 61, vagy 200, hanem a milyenségéről, mert a srácok arra célozgatnak, hogy a Granada szintű csapatokat szórta meg 4-5 góllal, azokon a meccseken mikor kellett volna az a kis plusz ami elméletileg ő volt, ott pedig nem volt képes a vállára venni a csapatot. Tehát rúghat 40 gólt is a kieső helyen lévő csapatoknak, ha azokat Ronaldo nélkül is verné a csapat.
Ha 100 barcelona szurkolót megkérdeznénk,játszon- e a továbbiakban Ronaldo a Real Madridban,100mondaná,hogy nem.:) Persze,ha így folytatja ez az arány lehet változni fog,de ebből is le lehet vonni egy objektív következtetést,hogy még pozitív a mérleg.(Tudom azt mondtam Padre nem szólok semmit mellette,ellenetek nem is,de ezt most muszáj volt.:)

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 30., szerda 21:04

Vissza: