Akkor gondolom egyik major liga sem sport? NBA, NFL, NHL, MLB? Ezek akkor mik?Guardiola volt eddig legtökösebb, egy érintett klub edzőjeként kimondta, hogy az nem sport, ahol nem számít, ha kikapsz.
(nem mintha ott nem számítana hogy kikapsz)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 21., szerda 11:21
Akkor gondolom egyik major liga sem sport? NBA, NFL, NHL, MLB? Ezek akkor mik?Guardiola volt eddig legtökösebb, egy érintett klub edzőjeként kimondta, hogy az nem sport, ahol nem számít, ha kikapsz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 21., szerda 11:04
Pláne, hogy Neymar 2017-ben igazolt 222 misiért a PSG-be, szóval az a 4 év, már 8 év.Tjacks írta:És az a 4év számottevő? ugyanmár, az egész futball világ benne van, nem csak a csúnya Real....kierkegaard írta:
4év a különbség kakáék és neymar igazolása között.
A fórumon ugyan úgy szidjátok az olajosokat mint, ahogy a realt és a chelsea-t szidták anno.
Az olajosok csak benzint öntöttek az égő susnyásba.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. április 21., szerda 10:57
Tjacks írta:
Mellesleg dehogy nem érdekel sokakat, túl gyors léptékben emelkedtek a játékos árak+ fizetések is. Azért tartunk most itt, többek között.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. április 21., szerda 10:42
Szóval nem mondtam hogy a real nincs benne. Nekem azzal van bajom hogy sokan ezt csak a real nyakába akarják VARni.kierkegaard írta:Kutyát nem érdekel, hogy 4 játékost 300ért. Akkoriban a real költekezett túl, most meg az olajosok. Ők nagyobb mértékben de ettől még a real túlköltekezése nem lesz semmis.Tjacks írta:
Feltaláltad a spanyol viaszt. Nem ez volt a kérdés.
Ha azt mondod 4 év alatt normális hogy mi vettünk 4 sztárjátékost 300misiért, ők meg 1et 200+misiért akkor nincs miről beszélnünk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. április 21., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 21., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2021. április 21., szerda 10:22
Tegyük hozzá, egy Mbappet kölcsönbe!!! vettek egy évre. Nyilván semmi mutyi nem volt benne.ziro4vr írta: Azért az olaj csapatok konstanst túlköltekezése sokkal inkább piactorzító, mint hogy a Real anno évente vett egy galaktikust, vagy robbantott anno Egy CéRonaldos pakkal. Nem nímand védőket tudott megvenni évről-évre 50 millió fontokért. A bevezetett látszat FFP-ről nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 21., szerda 10:14
Igazad van, my mistake. Eloszor olyan hirt olvastam, ami 9 csoportrol szol, de vegul amit bevezetnek, az egy nagy tabellas rendszer.Realista24 írta:A 36 csapatos BL az nem csoportra van tervezve. Nem?Caraway írta: Engem egyedul egy dolog zavar.
Rohadtul nem tetszik ez a Szuperliga, es teljesen ellenzem, viszont kozbe meg elfogadtak a 2024-es BL formatot, ami ugyanugy egy darab szar, de most efelett mindenki elsiklik. 36 csapat, 9 csoport, 225 meccs, es ott is lenne 2 nagycsapat, aki ha a top4-en kivul vegezne a bajnoksagaba, akkor is automatikusan bekerulhetne a tortenelme/korabbi eredmenyei miatt. Ha a vilag ekkora nyomast tudott helyezni az ESL-re, akkor remelem ennyivel nem allnak le, es most az UEFA es a BL kovetkezik.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. április 21., szerda 10:13
Semmit nem fog kapni.realistahuni írta: El kell ezt engedni. Szerintetek milyen szankciókat kaphatunk?
Ötödosztály elég durva lenne, azt talán nem húzzák meg.
Pénzbüntetés elég valószínű lehet. Zártkapus meccsek poszt covid, egy év ban a bl-ből, ezeket is el tudom képzelni.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 21., szerda 10:13
realistahuni írta: El kell ezt engedni. Szerintetek milyen szankciókat kaphatunk?
Ötödosztály elég durva lenne, azt talán nem húzzák meg.
Pénzbüntetés elég valószínű lehet. Zártkapus meccsek poszt covid, egy év ban a bl-ből, ezeket is el tudom képzelni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 21., szerda 10:12
A világ? Ne légy naív. Ezt az Uefa (Al-kifli) rendezte, nem a világCaraway írta: Engem egyedul egy dolog zavar.
Rohadtul nem tetszik ez a Szuperliga, es teljesen ellenzem, viszont kozbe meg elfogadtak a 2024-es BL formatot, ami ugyanugy egy darab szar, de most efelett mindenki elsiklik. 36 csapat, 9 csoport, 225 meccs, es ott is lenne 2 nagycsapat, aki ha a top4-en kivul vegezne a bajnoksagaba, akkor is automatikusan bekerulhetne a tortenelme/korabbi eredmenyei miatt. Ha a vilag ekkora nyomast tudott helyezni az ESL-re, akkor remelem ennyivel nem allnak le, es most az UEFA es a BL kovetkezik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 21., szerda 10:11
A 36 csapatos BL az nem csoportra van tervezve. Nem?Caraway írta: Engem egyedul egy dolog zavar.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 21., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. április 21., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. április 21., szerda 10:07
Térjünk vissza rá 5 év múlvaCsabi írta: de mondjátok már meg bazdmeg, hogy mivel ölik meg a futballt? azzal, hogy temérdek pénzt szórnak bele? akkor a cádiz számára a real madrid már rég megölte a futballt, mert hozzánk képest századannyi költségvetéssel dolgoznak?
vagy ti ezt hogy gondoljátok, hogy a kurvadrágán vásárlás csak addig mehet, ameddig mi vásárolunk kurvadrágán? amikor más, akkor már megölik a focit? neked, nekem, mint mezei szurkolónak, nem teljesen mindegy, hogy egy klub kölcsönből, olajból, vagy tiszta bevételből vesz meg valakit? visszatérve egy cádiz szurkolóra, neki szerintetek nem teljesen mindegy? ilyen alapon akkor világ klubjainak 99.99% szempontjából a maradék 0.01% megöli a focit, mert nekik van pénzük drágán venni?
ahogy mondtam tegnap is. a psg meg a sziti egy ÉVTIZEDE ÖNTI a pénzt a csapatjaiba, bl-ben nettó nulla. ha nyernek is pár bl-t a következő években, ki nem fossa le. de komolyan. igen, a pénznek köszönhető, de nem arról van szó, hogy akkor most 10 éve más se kerül döntőbe csak ők ketten. meg már lassan arról lesz itt szó, hogy a sziti meg a psg olyan űbergrande focit tol, mint a triplázó madrid vagy a prime messi barcelona. holott a psg még a saját bajnokságát sem vezeti jelenleg, a szitinél meg szintén láttuk mi volt a tavalyi szezonban. tehát, a temérdek pénzek ellenére is verhető mindkét csapat.
továbbá, úgy beszéltek itt néhányan, mintha ad1, a szuperligával/ban bármilyen korlátozás is érte volna az olajoscsapatokat. ad2, mintha minden ligában 3-4 olajocsapat lenne. van kettő, összesen, nulla béellel.
én nyugodt vagyok és nem értem ezt a hisztit, ami itt megy.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. április 21., szerda 10:03
ez a te elmefuttatásod, meg fantáziálásod. a gyakorlat meg egészen mást mutat.petiamadridista írta: Elviekben semmi akadálya nincs hogy valaki csináljon egy csapatot megye3ban aztán eltolja a BL döntőig mert van pénz lóvéra.
És ezt akár 10en is megcsinálhatják.
Most még 3 van, csak 1 BLel aztán majd lesz 13 db 20 BLel.
Idő de így lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. április 21., szerda 9:57
Adogatlak, némileg cizelláltabban ezt fogalmaztam meg én is lent.mocsok írta: Nem volt idom fórumozni mióta berobbant ez a dolog, most meg nincs kedvem visszaolvasni.
De hogyhogy ennyien ellenzitek a szuperligat ha közben egész évben azért kurvaannyaztok és sirtok, hogy milyen szar játékosaink vannak és perez meg nem igazol senkit?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. április 21., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. április 21., szerda 9:51
Bemondásra, állítólag. Mindenféle konkrétum nélkül annyira komoly mint az FFP. Több pénzt akartak a klubok, aztán korlátozni maguknak az elköltését? Azon a téren pont ahol előnyt szereznek? Meglepne.Marky írta:
Nekem az egesszel kapcsolatban az volt nagyon szimpatikus, hogy a szabalyozasok minden resztvevore vonatkoztak volna. A fizetesi plafonnal gyosan elejet lehetne venni az agyatlan atigazolgatasoknak, nem tudna egy olajos csapat sem olyan jatekost igazolni a padra, aki mashol kezdo lenne, pusztan azert, mert megadja neki a 15m+ eves fizetest.
Ez az UEFA-nal lathatoan tervben sem volt, sot meg lazitani akarnak a penzugyi szabalyzasokon. Na a szememben itt hal meg a sport.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. április 21., szerda 9:49
Csabi írta: de mondjátok már meg bazdmeg, hogy mivel ölik meg a futballt? azzal, hogy temérdek pénzt szórnak bele? akkor a cádiz számára a real madrid már rég megölte a futballt, mert hozzánk képest századannyi költségvetéssel dolgoznak?
vagy ti ezt hogy gondoljátok, hogy a kurvadrágán vásárlás csak addig mehet, ameddig mi vásárolunk kurvadrágán? amikor más, akkor már megölik a focit? neked, nekem, mint mezei szurkolónak, nem teljesen mindegy, hogy egy klub kölcsönből, olajból, vagy tiszta bevételből vesz meg valakit? visszatérve egy cádiz szurkolóra, neki szerintetek nem teljesen mindegy? ilyen alapon akkor világ klubjainak 99.99% szempontjából a maradék 0.01% megöli a focit, mert nekik van pénzük drágán venni?
ahogy mondtam tegnap is. a psg meg a sziti egy ÉVTIZEDE ÖNTI a pénzt a csapatjaiba, bl-ben nettó nulla. ha nyernek is pár bl-t a következő években, ki nem fossa le. de komolyan. igen, a pénznek köszönhető, de nem arról van szó, hogy akkor most 10 éve más se kerül döntőbe csak ők ketten. meg már lassan arról lesz itt szó, hogy a sziti meg a psg olyan űbergrande focit tol, mint a triplázó madrid vagy a prime messi barcelona. holott a psg még a saját bajnokságát sem vezeti jelenleg, a szitinél meg szintén láttuk mi volt a tavalyi szezonban. tehát, a temérdek pénzek ellenére is verhető mindkét csapat.
továbbá, úgy beszéltek itt néhányan, mintha ad1, a szuperligával/ban bármilyen korlátozás is érte volna az olajoscsapatokat. ad2, mintha minden ligában 3-4 olajocsapat lenne. van kettő, összesen, nulla béellel.
én nyugodt vagyok és nem értem ezt a hisztit, ami itt megy.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem