Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Re: Sorozatok, TV műsorok
Orange is the new Black 3.évadot látta már valaki?
Csöppet meglepődtem, hogy villámgyorsan felkerült a netre az összes része, egyik napról a másikra. Nem kellett heti egy adagban nézni, hanem ránkzúdították az egészet. Lehet előző évadokkal is így volt, nem tudom, azokat mindig utólag néztem.
Csöppet meglepődtem, hogy villámgyorsan felkerült a netre az összes része, egyik napról a másikra. Nem kellett heti egy adagban nézni, hanem ránkzúdították az egészet. Lehet előző évadokkal is így volt, nem tudom, azokat mindig utólag néztem.
Egy kis elemzes Jonrol es a szuleirol. A cikk elejen is irjak, hogy spoileres, de azert en is felhivnam mar most a figyelmet erre. Ne nyissa meg, aki pl magyarul koveti a sorozatot vagy valamilyen oknal fogva meg nem vegzett az otodik evaddal!
https://www.tvgo.hu/cikk/1095758_ki_leh ... mpaign=fbc
https://www.tvgo.hu/cikk/1095758_ki_leh ... mpaign=fbc
ez mar lassan kulon got topic lesz.
the fallt scullyval megnezte vki?
the fallt scullyval megnezte vki?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Jon halott maradna, és ennyi, akkor kb az lenne az első értelmetlen, csak a sokkolás miatti halál. Ned halálának egyértelmű üzenete volt, Robbé is okkal történt, Stannis elérte a mélypontot ésmeg kellett halnia, de Jon? Nem, neki vagy akárminek ami ő lesz, annak még lesz szerepe. Ki lenne ezek után a falon a fő karakter? A kis gyökér Olivér?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Jon halott maradna, és ennyi, akkor kb az lenne az első értelmetlen, csak a sokkolás miatti halál. Ned halálának egyértelmű üzenete volt, Robbé is okkal történt, Stannis elérte a mélypontot ésmeg kellett halnia, de Jon? Nem, neki vagy akárminek ami ő lesz, annak még lesz szerepe. Ki lenne ezek után a falon a fő karakter? A kis gyökér Olivér?
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
GOT
És igen, az évadban volt végig a "kill the boy" szöveg, még asszem az egyik résznek is ez volt a címe...
Na meg ugyebár Valar Morghulis (all men must die) aztán ki tudja, lehet tényleg meg kell halnia ez alapján...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem is eszembe jutott a harmadik évados barlangos jelent, ahol Lord Beric Dondarriont feltámasztotta Myri Thoros. Az meg tényleg brutálisan logikus lenne, hogy mivel meghalt, ezért felmentik az esküje alól és szabadon mehet bárhova... Több van ebben a fiúban, minthogy itt "raboskodjon" a falnál...revolver írta:Olvastam egy kommentet, GoT évadzáró utolsó jelenetével kapcsolatban, bemásolom ide, én többé-kevésbé osztom a kommentelő véleményét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Jonról: Írói kudarcnak érezném, ha tényleg meghalna és úgy is maradna. A kibeszélõben olvastam, hogy valaki felháborodott a feltámasztás lehetõségén és csak addig nézné a sorozatot. Én éppen ellenkezõleg gondolom: a legnagyobb butaság lenne ténylegesen megölni ezt a karaktert. Túl összetett a múltja. Ha a legnépszerûbb teória igaz (az anyjáról) akkor egyszerûen nem halhat meg. Alaposan meg is ágyaztak a feltámasztás lehetõségének: már a második vagy harmadik évadba elõkerültek a Fény ura vallás hívei. Nem emlékszem a nevére, de volt egy fickó, akit többször is visszahoztak. Bennem az maradt meg, mikor mondta Aryának, hogy minden egyes alkalommal egyre kevesebb jön belõle vissza. Szóval megléphetõ, ráadásul a vörös papnõ éppen visszatért a Fekete várba (véletlen lenne?). Nem hiába sulykolták azt sem, hogy “meg kell ölnöd a fiút hogy megszülessen a férfi”. Dramaturgiailag kifejezetten fontos lenne ez a lépés (és így nem válna öncélúvá a gyilkosság se), hiszen halálával véget ér az õrsége, és így megkapná a lehetõséget a továbblépésre. Jon túl becsületes, túl egyszerû karakter ahhoz, hogy csak úgy lelépjen az õrségtõl. Személyisége nem engedi meg, hogy esküt szegjen, de nyilvánvalóan kezdeni kell valamit a karakterrel (márcsak a múltja miatt is). Itt a kiút a szemünk elõtt, Martin nem tett mást, mint átvágta a gordiuszi csomót. Jon halálát (amennyiben feltámasztják) ugyanolyan fontos sarokpontnak érzem a történet szempontjából, mint Ned halálát. Elõre fogja vinni a cselekményt. VISZONT ha nem támasztják fel, akkor nem történt más, csak egy öncélú gyilkosság, aminek egyetlen szerepe a pofátlan hangulatkeltés. Én akkor csalódnék, ha halott maradna. Semmiféle cápaugrást nem érzek Jon feltámasztásában, sõt! Az eddigiek alapján teljesen koherens lenne. Egyszerûen szükséges ez a lépés." - sorozatjunkie.hu komment
És igen, az évadban volt végig a "kill the boy" szöveg, még asszem az egyik résznek is ez volt a címe...
Na meg ugyebár Valar Morghulis (all men must die) aztán ki tudja, lehet tényleg meg kell halnia ez alapján...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Az már csak a poén része volt.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért kéne vargolnia?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért kéne vargolnia? amúgy megnéztem már az első évad első két részét és tényleg igaz lehet, hogy nem Ned fattya, mert ő is nagyon titkolózott róla...BarçaNorbi írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam az is benn van a pakliban, hogy ha a sorozat is 7 évados lesz, mint ahogy 7 könyv is lesz, akkor a következő évadban nem látjuk Jon-t, a tüzes szuka elviszi, aztán vagy az utolsó évadban hozzák vissza, vagy a következő évad utolsó két részének egyikében.
De arra én is mernék nagy tételben fogadni, hogy nem hal meg végleg. Meg kell szabadulni az eskü alól, ha valami komolyabbat akarnak vele kezdeni. Megtanul ő is vargolni, farkast és sárkányt lovagolni, aztán...
... megölik a mások.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam az is benn van a pakliban, hogy ha a sorozat is 7 évados lesz, mint ahogy 7 könyv is lesz, akkor a következő évadban nem látjuk Jon-t, a tüzes szuka elviszi, aztán vagy az utolsó évadban hozzák vissza, vagy a következő évad utolsó két részének egyikében.
De arra én is mernék nagy tételben fogadni, hogy nem hal meg végleg. Meg kell szabadulni az eskü alól, ha valami komolyabbat akarnak vele kezdeni. Megtanul ő is vargolni, farkast és sárkányt lovagolni, aztán...
... megölik a mások.
... megölik a mások.
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na meg jelenleg ez az egyetlen szál, amiről jókat lehet beszélni.PEEtör írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. kill the boy, and let the man be bornwZoLee7 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Havas nem marad hulla...pl az is nagyot ütne ha Sam haverja végezne vele...írtak már ki komoly szereplőket, semmin sem lepődnék meg
2. papnő érdeklődése Jon iránt, visszatérése a várba hímje nélkül
3. értelmetlen halál, ha amúgyis meg akartak volna szabadulni tőle, miért engedték át a Falon?
De a leglényegesebb már a sorozat dramaturgiája:az összes szezonvégi "cliffhanger" úgy volt megválogatva eddig, hogy nagy szerepet kapnak a későbbi évadokban. Miért változtatának most?
Te is nyomod rá a 10/10-et trailer alapján?Remy írta:Végre lecsengett a GOT... kövi héten, ha midnen igaz meg jön a TD és a Ballers. Végre valami.
Amúgy engem is érdekel a sorozat, egy az hogy HBO, na meg Stephen Levinson a készítő (Entourage, How to make it in america). Egy hasonló feelgood sorozatot szivesen megnéznék.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. kill the boy, and let the man be bornwZoLee7 írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért vagytok olyan biztosak abban, hogy Havas nem marad hulla...pl az is nagyot ütne ha Sam haverja végezne vele...írtak már ki komoly szereplőket, semmin sem lepődnék meg
2. papnő érdeklődése Jon iránt, visszatérése a várba hímje nélkül
3. értelmetlen halál, ha amúgyis meg akartak volna szabadulni tőle, miért engedték át a Falon?
De a leglényegesebb már a sorozat dramaturgiája:az összes szezonvégi "cliffhanger" úgy volt megválogatva eddig, hogy nagy szerepet kapnak a későbbi évadokban. Miért változtatának most?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
GoT
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már-már elhihető ez a Targaryenes fejtegetés Jonról, de a Targaryenekre nem az jellemző, hogy "aranyszínű" hajuk van? Oké, félig Stark, de akkor is, apai ágon talán erősebb a külső jegy. Ugye Robert fattyának a keresésekor is fontos szerepet játszott a sötét hajszín.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már-már elhihető ez a Targaryenes fejtegetés Jonról, de a Targaryenekre nem az jellemző, hogy "aranyszínű" hajuk van? Oké, félig Stark, de akkor is, apai ágon talán erősebb a külső jegy. Ugye Robert fattyának a keresésekor is fontos szerepet játszott a sötét hajszín.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- wZoLee7
Attól függ kiknek a királya
jönne a Hegy, aztán a Szilából csak por lenne, a király meg Tommen :ĐRemy írta:De a Szikla király, a GoT nem.ziro4vr írta: Szóval a got mániának végre vége, erre jössz a kopasz, kigyúrt szikla mániával. Hát jó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezt írtam én is. Csak nekem ez alapvetően ízléstelennek tűnik elsőre (mű nők, borotvált mellkasú konditeremhősök, arany nyaklánc öltöny kombó, trash music). Persze ez személyes vélemény, ettől még bejöhet bárkinek.Remy írta:Nem a színészi játék miatt lesz rossz vagy jó ez a sorozat. Szerintem..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a Sziklát se a színészi képességei miatt szeretjük, ahogy Arnoldot és Stallonét sem. Amit ráírnak karaktert, amilyen filmekben tolja, azt bőven képes kimaxolni. Szerintem a Ballers se akar TD vagy Fargo lenni. Nem a színészi játék miatt lesz rossz vagy jó ez a sorozat. Szerintem...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rockkal az a baj, hogy pont annyira tud színészkedni, mint amennyit a szorítóban villantott korábban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Rock énekelve oltja Vickie Guerrero-t .nmate írta: Többek között itt a bajom Nagyon rendben kell lennie a humornak és a körülményeknek, hogy őt elviseljem.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De a Szikla király, a GoT nem.ziro4vr írta:Szóval a got mániának végre vége, erre jössz a kopasz, kigyúrt szikla mániával. Hát jó.Remy írta:The Rock. Ennyi a lényeg. Hatalmas forma. Amúgy 10 részes lesz, (30 perc/rész) simán vállalható, még ha egy kicsit gyengébb is lesz mondjuk a vártnál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
Kíváncsi leszek mit alkotnak...de ha elkerülik a szterkók és gyógyszerek okozta függőséget és betegségeket a sportolók karrierje után, semennyire se lesz hiteles