Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 17., szerda 15:41

Remy írta:The Rock. Ennyi a lényeg. Hatalmas forma. Amúgy 10 részes lesz, (30 perc/rész) simán vállalható, még ha egy kicsit gyengébb is lesz mondjuk a vártnál.
Szóval a got mániának végre vége, erre jössz a kopasz, kigyúrt szikla mániával. Hát jó. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 17., szerda 15:40

Remy írta:The Rock
Többek között itt a bajom :lol: Nagyon rendben kell lennie a humornak és a körülményeknek, hogy őt elviseljem.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 17., szerda 15:37

The Rock. Ennyi a lényeg. Hatalmas forma. Amúgy 10 részes lesz, (30 perc/rész) simán vállalható, még ha egy kicsit gyengébb is lesz mondjuk a vártnál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 17., szerda 15:35

+ June 24 Suits season 5 premier.

Ballersre nem értem hogyan lehet rápörögni, számomra annyira ízléstelennek hat, hogy elsírom magamat :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 17., szerda 15:31

Végre lecsengett a GOT... :mrgreen: kövi héten, ha midnen igaz meg jön a TD és a Ballers. :salute: Végre valami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 17., szerda 12:55

előre szólok, hogy vagy nagyon nagy spekuláció vagy nagyon nagy spoiler, de annyit elárulok, hogy Martinhoz ez illene a legjobban:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a9 ... 00b_v1.jpg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 17., szerda 10:09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A szerelem nem válogat. Itt tudod megnézni a családfákat: http://awoiaf.westeros.org/index.php/House_Targaryen legtöbbször családon belül házasodtak, majd olyan házakkal akik valyr nemesek voltak, a következő réteg az aki a királyi segítő lányát vették el, illetve csak szimpla szövetség kötés.

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2015. június 16., kedd 23:58

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most gondolom egy óriási nagy faszságot fogok kérdezni, de nem az van, hogy a Targeryenek csak egymással házasodnak és nemzenek gyereket a vérvonal miatt? Akkor, hogy van az, hogy az egyik felesége Elia Martell volt? :D

Amúgy a 10. részhez még annyit, hogy nagyon sajnálom Kisujj mellőzését, egyik legjobb karakter, de alig kapott szerepet és most kb. azt se tudom, mi van vele. Azt gondoltam, hogy valamilyen formában ő is fel fog tűnni az utolsó részekben egy váratlan húzással.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 16., kedd 23:46

Hát abból ítélve, hogy még két könyv van és a történések már nagyon beindultak, max 3. A színészeknek 7 évadra szóló szerződést kellett aláírniuk, hogy addig rendelkezésre állnak, szóval lehet csak 2.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 23:44

én neki állok előröl darálni :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 16., kedd 23:43

Köszi a válaszokat. Na akkor megint hosszú szünet, van egyébként hír arról, hogy hány évadosra tervezik a sorozatot?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 16., kedd 23:41

Amúgy meg száradjon el ez a sorozat, hogy órákat vagyok képes elb*szni arra, hogy teóriákat, családfákat olvassak esténként, pedig az egész csak író fejében született meg...

TEDD MÁR SPOILERBE

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 16., kedd 23:41

revolver írta:Olvastam egy kommentet, GoT évadzáró utolsó jelenetével kapcsolatban, bemásolom ide, én többé-kevésbé osztom a kommentelő véleményét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!“meg kell ölnöd a fiút hogy megszülessen a férfi”

nem tudok betelni ezzel a képpel:D

Nem véletlenül lett törölve korábban a hozzászólásod. Tedd spoilerbe az a rohadt képet végre!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 23:37

revolver írta:Olvastam egy kommentet, GoT évadzáró utolsó jelenetével kapcsolatban, bemásolom ide, én többé-kevésbé osztom a kommentelő véleményét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Jonról: Írói kudarcnak érezném, ha tényleg meghalna és úgy is maradna. A kibeszélõben olvastam, hogy valaki felháborodott a feltámasztás lehetõségén és csak addig nézné a sorozatot. Én éppen ellenkezõleg gondolom: a legnagyobb butaság lenne ténylegesen megölni ezt a karaktert. Túl összetett a múltja. Ha a legnépszerûbb teória igaz (az anyjáról) akkor egyszerûen nem halhat meg. Alaposan meg is ágyaztak a feltámasztás lehetõségének: már a második vagy harmadik évadba elõkerültek a Fény ura vallás hívei. Nem emlékszem a nevére, de volt egy fickó, akit többször is visszahoztak. Bennem az maradt meg, mikor mondta Aryának, hogy minden egyes alkalommal egyre kevesebb jön belõle vissza. Szóval megléphetõ, ráadásul a vörös papnõ éppen visszatért a Fekete várba (véletlen lenne?). Nem hiába sulykolták azt sem, hogy “meg kell ölnöd a fiút hogy megszülessen a férfi”. Dramaturgiailag kifejezetten fontos lenne ez a lépés (és így nem válna öncélúvá a gyilkosság se), hiszen halálával véget ér az õrsége, és így megkapná a lehetõséget a továbblépésre. Jon túl becsületes, túl egyszerû karakter ahhoz, hogy csak úgy lelépjen az õrségtõl. Személyisége nem engedi meg, hogy esküt szegjen, de nyilvánvalóan kezdeni kell valamit a karakterrel (márcsak a múltja miatt is). Itt a kiút a szemünk elõtt, Martin nem tett mást, mint átvágta a gordiuszi csomót. Jon halálát (amennyiben feltámasztják) ugyanolyan fontos sarokpontnak érzem a történet szempontjából, mint Ned halálát. Elõre fogja vinni a cselekményt. VISZONT ha nem támasztják fel, akkor nem történt más, csak egy öncélú gyilkosság, aminek egyetlen szerepe a pofátlan hangulatkeltés. Én akkor csalódnék, ha halott maradna. Semmiféle cápaugrást nem érzek Jon feltámasztásában, sõt! Az eddigiek alapján teljesen koherens lenne. Egyszerûen szükséges ez a lépés." - sorozatjunkie.hu komment
zseniális, nem tudom, hogy erre miért nem én jöttem rá
Becksy23 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!:hmmm: Honnan veszitek hogy Havas Jon Targaryen? Volt valami utalás erre, csak átsíklottam felette (elég sok részt néztem éjjel, félálomban, de nem rémlik). Én még ott vagyok hogy Stark az apja, ismeretlen az anyja. Jut is eszembe, mi van Robert Baratheon fiával? És a kis béna Stark-kal? Nagyon eltűntek, bár lehet átaludtam a választ :mrgreen:

GoT
lehet így kicsit spoileres, de én se tudtam/emlékeztem erre:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ned Stark lánytestvérének és Raeger Targaryennek a fattya, akit Ned vallott sajátjának, hogy Jon megmenekülhessen, mert a Targaryeneket lemészárolták. Ehhez olvastam még egy kommentet, hogy Ned, aki az egyik legbecsületesebb karakter volt, miért is csalná meg a feleségét, akit annyira szeretett... Tehát nagy az igazság, ezért lesz Jonból tűz meg jég meg sárkányos farkasos MÁS leküzdő világmegmentő Azor Ahai
K

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 16., kedd 23:34

Becksy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez csak egy teória, ami ilyen-olyan apróságokból épült fel. Először is, szerintem elképzelhetetlen, hogy Ned Stark, a legszilárdabb erkölcsű szereplője ennek az egésznek félrelépett volna egy háborúban. Másrészt lehet tudni, hogy Ned húga , Lyanna Rhaegar Targaryen szerelme volt és a teória szerint ő gyerekük Jon és azért hazudja azt Ned, hogy az övé a gyerek, hogy megvédje Robert Baratheontól, akinek célja volt, hogy kiírtson minden Targaryent. Ned ott volt Lyanna halálakor, akinek az volt utolsó pár szava, hogy Promise me, Ned. Ez utalhat a kis Havasra

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 16., kedd 23:26

Becksy23 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!:hmmm: Honnan veszitek hogy Havas Jon Targaryen? Volt valami utalás erre, csak átsíklottam felette (elég sok részt néztem éjjel, félálomban, de nem rémlik). Én még ott vagyok hogy Stark az apja, ismeretlen az anyja. Jut is eszembe, mi van Robert Baratheon fiával? És a kis béna Stark-kal? Nagyon eltűntek, bár lehet átaludtam a választ :mrgreen:

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-béna Stark szála jegelve volt idén, jövőre visszatér. fontos szerepe lesz még
-Gendry eléldegél valahol, nagy szerepe nem lesz már szerintem, fattyúként nem lehet trónigénye
-Jon származása kapcsán a legvalószínűbbnek tűnő teória, hogy Rheager a faterja (Dany testvére), az anyja pedig Ned húga. van erről egy videó a jutyubon, arra keress rá, az elmagyarázza
-Jon kapcsán egyébként ennek a halálnak úgy látom az értelmét, hogyha feltámad, akkor ugye mentesül az eskü alól, és mehet a boltonok ellen, közben dany lenyomja királyvárat, és az uccsó évadban egy össznépi csata a másokkal. de mint írtam, ez túl egyértelmű és egyszerű lenne..és fájdalommentes :lol:
Nem illik.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 16., kedd 23:17

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!:hmmm: Honnan veszitek hogy Havas Jon Targaryen? Volt valami utalás erre, csak átsíklottam felette (elég sok részt néztem éjjel, félálomban, de nem rémlik). Én még ott vagyok hogy Stark az apja, ismeretlen az anyja. Jut is eszembe, mi van Robert Baratheon fiával? És a kis béna Stark-kal? Nagyon eltűntek, bár lehet átaludtam a választ :mrgreen:

GoT
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 16., kedd 23:15

Olvastam egy kommentet, GoT évadzáró utolsó jelenetével kapcsolatban, bemásolom ide, én többé-kevésbé osztom a kommentelő véleményét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Jonról: Írói kudarcnak érezném, ha tényleg meghalna és úgy is maradna. A kibeszélõben olvastam, hogy valaki felháborodott a feltámasztás lehetõségén és csak addig nézné a sorozatot. Én éppen ellenkezõleg gondolom: a legnagyobb butaság lenne ténylegesen megölni ezt a karaktert. Túl összetett a múltja. Ha a legnépszerûbb teória igaz (az anyjáról) akkor egyszerûen nem halhat meg. Alaposan meg is ágyaztak a feltámasztás lehetõségének: már a második vagy harmadik évadba elõkerültek a Fény ura vallás hívei. Nem emlékszem a nevére, de volt egy fickó, akit többször is visszahoztak. Bennem az maradt meg, mikor mondta Aryának, hogy minden egyes alkalommal egyre kevesebb jön belõle vissza. Szóval megléphetõ, ráadásul a vörös papnõ éppen visszatért a Fekete várba (véletlen lenne?). Nem hiába sulykolták azt sem, hogy “meg kell ölnöd a fiút hogy megszülessen a férfi”. Dramaturgiailag kifejezetten fontos lenne ez a lépés (és így nem válna öncélúvá a gyilkosság se), hiszen halálával véget ér az õrsége, és így megkapná a lehetõséget a továbblépésre. Jon túl becsületes, túl egyszerû karakter ahhoz, hogy csak úgy lelépjen az õrségtõl. Személyisége nem engedi meg, hogy esküt szegjen, de nyilvánvalóan kezdeni kell valamit a karakterrel (márcsak a múltja miatt is). Itt a kiút a szemünk elõtt, Martin nem tett mást, mint átvágta a gordiuszi csomót. Jon halálát (amennyiben feltámasztják) ugyanolyan fontos sarokpontnak érzem a történet szempontjából, mint Ned halálát. Elõre fogja vinni a cselekményt. VISZONT ha nem támasztják fel, akkor nem történt más, csak egy öncélú gyilkosság, aminek egyetlen szerepe a pofátlan hangulatkeltés. Én akkor csalódnék, ha halott maradna. Semmiféle cápaugrást nem érzek Jon feltámasztásában, sõt! Az eddigiek alapján teljesen koherens lenne. Egyszerûen szükséges ez a lépés." - sorozatjunkie.hu komment

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 16., kedd 23:11

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Köszi srácok, közben eszembe jutott a Targaryen vérvonal-tisztántartás, a szerk után ott is van, csak amikor először elküldtem a hsz-t, nem jutott eszembe, de 10 másodperc után beleírtam. Tudom, hogy többször is hivatkoznak rájuk, meg minden. Mondjuk én leszarnám a dolgot, csak történjen valami izgalmas a mostani unalmasabbnak mondható évad után...

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 16., kedd 22:58

szerintem folytasd.
:mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Vissza: