OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Gondolom azt akarja mondani, hogy ha nem valtod vissza a palackot, akkor az nekik 50 ft haszon mindegyiken.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miert lenne abban erdekelt? Kifejtened?kiserik írta:Persze, hogy akadozik. Amíg az üzemeltető abban érdekelt, hogy a betét díjat fizesd meg, de ne tudd visszaváltani, addig sok jóra nem kell számítani.___Samy___ írta: Egyebkent elegge szenved ez a visszavaltas tema. Tobb gepet is le kellett mar zarni, mert nem mukodik, de ezek szerint az utalas is akadozik most mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én már visszavittem vagy 100 üveget ezen belül pedig kb 20 különböző fajta volt, és eddig minden ment hiba nélkül. Egyszer várni kellett hogy kiürítsék de az os megvolt 3 perc alatt. Egyébként ezek a hiba üzenetek is valszeg azért vannak mert tele lett a tartály csak az üzletlánc baszik kiüríteni (egy kukás zsákhoz hasonló de annál értelemszerűen jóval nagyobb zsák van a gépben amit ki kell cserélni).___Samy___ írta: Egyebkent elegge szenved ez a visszavaltas tema. Tobb gepet is le kellett mar zarni, mert nem mukodik, de ezek szerint az utalas is akadozik most mar.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Persze, hogy akadozik. Amíg az üzemeltető abban érdekelt, hogy a betét díjat fizesd meg, de ne tudd visszaváltani, addig sok jóra nem kell számítani.___Samy___ írta: Egyebkent elegge szenved ez a visszavaltas tema. Tobb gepet is le kellett mar zarni, mert nem mukodik, de ezek szerint az utalas is akadozik most mar.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Egyebkent elegge szenved ez a visszavaltas tema. Tobb gepet is le kellett mar zarni, mert nem mukodik, de ezek szerint az utalas is akadozik most mar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, hat gondolom odavittel egy teherautonyit es kifosztottad oket a többiek csak fel tucattal mennek.pátkán írta:KH___Samy___ írta: Par perc es ott van a szamladon a love. Melyik banknal vagy?
megjott kozben, 1,5 ora volt az atfutas kb.
de legalabb nem csesztem el
koszva gyors valaszokat
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
KH___Samy___ írta: Par perc es ott van a szamladon a love. Melyik banknal vagy?
megjott kozben, 1,5 ora volt az atfutas kb.
de legalabb nem csesztem el
koszva gyors valaszokat
joabulicsak
Általában azonnali, de láttam már olyat, hogy nem azonnal utalt valamiért a rendszer, de akkor az appban se láttad még, hogy mennyit vitték vissza.pátkán írta: Ezeknel a repontoknal milyen gyors a visszautalas?
Mert ha azonnali akkor valamit jol elcsesztem...
Idővel aztán ott is megjelent meg a pénz is megjött.
Nekem fél pillanat alatt jött az sms.pátkán írta: Ezeknel a repontoknal milyen gyors a visszautalas?
- ___Samy___
Par perc es ott van a szamladon a love. Melyik banknal vagy?
Ezeknel a repontoknal milyen gyors a visszautalas?
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak logikai bukfencek, ne legyel ilyen negativ.Süti írta: De jo lesz hogy végre wireless meg F1 kormány lesz a négy tonnás járműben amibe annyit lehet pakolni mint egy átlagos családi kombiba, és jobb ha nem mész vele autómosóba. Hibátlan prioritások.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
De jo lesz hogy végre wireless meg F1 kormány lesz a négy tonnás járműben amibe annyit lehet pakolni mint egy átlagos családi kombiba, és jobb ha nem mész vele autómosóba. Hibátlan prioritások.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Teslánál vannak ilyen logikai bukfencek. Akkor lesz értelme (meg a yoke kormánynak), mikor bevezetik (jelenleg a Cybertruckban van) a kormány és a kerék közti wireless kapcsolatot és úgy fog működni, mint az F1-es autóknál, azaz max 90 fokot kell majd tekerni a kormányon.h3x0r írta: Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
Ha mar Tesla, a youtube feldobta a VR model 3 performance videojat
Nem uj hir, tudom, de meg mindig erthetetlen melyik idiota talalta ki, hogy az index a kormanyon legyen gombok formajaban?
Ad 1: rendszeresen ír valami okos cikket arról, hogy Amerikában a szoftverfrissítést ""visszahívásnak"" nevezik havi rendszerességgel jönnek a ""visszahívások""hehetheoriginal írta: meanwhile roncsautó kiseriknek:
https://index.hu/gazdasag/2024/07/30/te ... omos-auto/
Ad 2: lassan jöhet a dezodor téma
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Elég csajosra sikeredett ez a téma bitches
True story.Santi írta: Ha veled csalja a párját, akkor nem ribanc, ha téged megcsal, akkor ribanc.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en mashonnan kozelitenem meg.
mi szamit szakitasnak ?
azert millio kulonbozo eletkorulmeny van, szerintem 10 szakitasi kiserletbol a fele nem is lesz vegleges szakitas, hanem pl szunet.
vagy pl mennyi idonek kell eltelnie a "hivatalosan" kimondott VÉGE es az uj pasi kozott ?
fel ora mulva mar okes, hogy mas elott terdeljen a leanyzo ?
en is azon a hajon vagyok, hogy a megcsalas alapvetoen szemet dolog es illene mashogy intezni, de fenn tartom a jogot, hogy bar az esetek kis szazalekaban, de ne iteljek el mindenkit, aki megteszi megis.
mi szamit szakitasnak ?
azert millio kulonbozo eletkorulmeny van, szerintem 10 szakitasi kiserletbol a fele nem is lesz vegleges szakitas, hanem pl szunet.
vagy pl mennyi idonek kell eltelnie a "hivatalosan" kimondott VÉGE es az uj pasi kozott ?
fel ora mulva mar okes, hogy mas elott terdeljen a leanyzo ?
en is azon a hajon vagyok, hogy a megcsalas alapvetoen szemet dolog es illene mashogy intezni, de fenn tartom a jogot, hogy bar az esetek kis szazalekaban, de ne iteljek el mindenkit, aki megteszi megis.
Az a Bravo magazinban volt. Vagyis egy haverom mesélte.hehetheoriginal írta: popcorn magazin szex szerelem gyengedseg rovat geci.