Azért ők nem ilyen szintet hoztak már a végén. Egyre kevesebbet fog birni ez tény de ahogy javult az ő formája, úgy emelkedett a csapaté is.RaúlCF írta:34-5-6 éves embernek fizu emelés? amikor itt voltak ha jól emlékszem Raúlnak és Casillasnak is a végén már évente csökkenő fizetése volt. hatalmas Modric de egy kimenő embernek nem éri meg emelni a fizetését, pláne úgy ha mondjuk tényleg csak csere/rotáló ember lesz. érzelmi oldalról igen lehet emelni de üzleti és gazdasági oldalról nem.
Luka Modrić - 10
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrič - 10
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
34-5-6 éves embernek fizu emelés? amikor itt voltak ha jól emlékszem Raúlnak és Casillasnak is a végén már évente csökkenő fizetése volt. hatalmas Modric de egy kimenő embernek nem éri meg emelni a fizetését, pláne úgy ha mondjuk tényleg csak csere/rotáló ember lesz. érzelmi oldalról igen lehet emelni de üzleti és gazdasági oldalról nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért?RaúlCF írta:r a fizu emelés pedig kizárt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egy olyan szerep amit Xavi csinált a végén aranyat érhet. jó lenne ha maradna a csapatban ellenben a fix kezdő tagsághoz szerintem öreg lesz és itt igenis hidegen ésszel kell csinálni. kell a pótlásra is ember a fizu emelés pedig kizárt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fizuemelés is be van tervezve neki, meglátjuk mire mennek egymással. Durva lenne Modricot és Marcelót is elveszíteni egy nyár alatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Simán adnék neki 2-3 évet.
Benne még látom azt, hogy megfelelő rotációval képes lehet hozzáadni a csapathoz.
Továbbá jó lenne, ha az utódjával is 1-2 évet együtt tudna focizni, formálná.
Benne még látom azt, hogy megfelelő rotációval képes lehet hozzáadni a csapathoz.
Továbbá jó lenne, ha az utódjával is 1-2 évet együtt tudna focizni, formálná.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS: Modric keen to stay at Real Madrid. Florentino Pérez has given the order to offer a 1-2 year extension. His current contract expires in June 2020 when he'll be 34yrs old. Many on the board want Luka to retire here but a renewal also means he'll be 35-36yrs old.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Óriási a pali, de sajnos az idő rágja. Nagyon el kell kezdeni pihentetni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Luka Modric - 10
Ceballos és Vinicus is ugyanazt írták neki kommentben : The Best. Legalább a fiatalok jól látják ezt a foci dolgot
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Modric teljesitmenye kb 70-80%-ban meghatarozza a csapat teljesitmenyet, es az eredmenyesseget. Kerdes, hogy kivel kell potolnunk, hogy hasonlo szinten tartsuk a KP-t.Victorioo írta:Egyre jobb meccsei vannak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"There's a year and a half left on my contract. I'm happy, there's no pressure and I'm not worried. Eighteen months is a long time and I'm happy at Real Madrid, like ever since I arrived here. I hope to stay longer at the club and I hope they feel the same. I want to continue here”.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Nem lehet nem imádni a palit.
Annyira megérdemelte ezt a gólt is ezután a faragás után, amit ma leadtak neki.
Annyira megérdemelte ezt a gólt is ezután a faragás után, amit ma leadtak neki.
Sportfilozófia: Roger Federer
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Egyre jobb meccsei vannak.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hogy ő mit kapott ma egész meccsen, és mennyire megérdemelte, hogy ő legyen a hős a végén. Ez Aranylabdás formát mutatott, végre hosszú idő után, köszönjük.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Pedig szerintem az egyik fő problémánk Lukából adódik. Nézzük a kp-t. Case egy lassú tank, neki hátul lenne a helye. Kroos sem egy szélsebes játékos, ő inkább visszavontabban irányít. Megérkeztünk Modrichoz, aki eddig fel alá rohangált, irányította a támadásokat és besegített a védekezésbe is. Idén ez úgy néz ki, hogy vagy hátul áll, vagy elől. Kb megszűnt a kapocs a kp és a támadó harmad között, így Karim lép vissza rendre a kezdőkörig, majd csodálkozunk, hogy nincs elől a csatár.
Ha vállalja a padot, akkor leülhet, mert brutál tudás van benne és 1-2 fiatallal körbevéve hasznos lehet, de Kroos-szal párban, főleg Case (akitől mondjuk én lassan elköszönnék) mellett már nem számolnék vele ebben a felállásban.
Ha vállalja a padot, akkor leülhet, mert brutál tudás van benne és 1-2 fiatallal körbevéve hasznos lehet, de Kroos-szal párban, főleg Case (akitől mondjuk én lassan elköszönnék) mellett már nem számolnék vele ebben a felállásban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt én is adom. Amúgy persze, hogy gyengébben játszik, mint tavaly, hiszen akkor elvileg ő volt a világon a legjobb.
Egyébként néha engem is felbasz idén a játéka, de lenne itt kiket ritkítani rajta kívül bőven. A sebesség, tempó már megkopott ugyan, de azért a bogyót még mindig oda tudja rakni, ahová kell (csak nem mindegy, hogy ki várja). Ráadásul egyike azon rendkívül kevés játékosunknak, akik szoktak és tudnak is távolról kapura lőni. Már nem kellene ennyit játszania, de most nehéz helyettesíteni. Talán Ceba mehetne kicsivel többször helyette, de vele nem igazán számol Solari.
Egyébként néha engem is felbasz idén a játéka, de lenne itt kiket ritkítani rajta kívül bőven. A sebesség, tempó már megkopott ugyan, de azért a bogyót még mindig oda tudja rakni, ahová kell (csak nem mindegy, hogy ki várja). Ráadásul egyike azon rendkívül kevés játékosunknak, akik szoktak és tudnak is távolról kapura lőni. Már nem kellene ennyit játszania, de most nehéz helyettesíteni. Talán Ceba mehetne kicsivel többször helyette, de vele nem igazán számol Solari.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Több ember írta, hogy el kellene adni őt is.
Nos én nem értek egyet.
Nyilván látom, hogy nem olyan jó, mint tavaly. Viszont szerintem ha nem is egy teljes szezon, de van benne még fantázia.
Ha lenne kit megjátszania, mint anno CR-t, akkor könnyebben kijönne a tudása.
Én nem vele kezdeném a selejtezést, mert a meglévő keret azon kevese, akinek vannesze ehhez a sporthoz.
Jól kellene használni és tehermentesíteni.
De idén se csapat nincs, se taktika.Úgy nehéz.
Pótolni kell Modricot és idővel kiépíteni.De nem eladni őt is kapásból, úgy hogy nincs egy bejáratott ember helyette.
Nos én nem értek egyet.
Nyilván látom, hogy nem olyan jó, mint tavaly. Viszont szerintem ha nem is egy teljes szezon, de van benne még fantázia.
Ha lenne kit megjátszania, mint anno CR-t, akkor könnyebben kijönne a tudása.
Én nem vele kezdeném a selejtezést, mert a meglévő keret azon kevese, akinek vannesze ehhez a sporthoz.
Jól kellene használni és tehermentesíteni.
De idén se csapat nincs, se taktika.Úgy nehéz.
Pótolni kell Modricot és idővel kiépíteni.De nem eladni őt is kapásból, úgy hogy nincs egy bejáratott ember helyette.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Én is nagyon... Pont kint leszünk a meccsenKerlon írta:Remélem utóbbihaszi írta:Egy hülye kérdés: Vajon már most csütörtökön bemutassa a Bernabeuban az aranybogyót vagy majd csak jövőhéten a Moszkva elleni BL meccsen?
- Süti
pheco írta:Most ugrott be 3-4 evvel ezelotti vita Arsenalos haverommal, hogy ki a jobb jatekos Modric vagy Ramsey Volt meg Marcelo-Monreal kerdes is
Erős sakkmattot adott a kérdésnek az elmúlt 3-4 év.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
pheco írta:Most ugrott be 3-4 evvel ezelotti vita Arsenalos haverommal, hogy ki a jobb jatekos Modric vagy Ramsey Volt meg Marcelo-Monreal kerdes is
Mondjuk Ramsey-t el tudnám képzelni ingyen jörőre. Főleg, ha Kovacicból nem lesz semmi már nálunk. De akár még mellette is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero