Karnitint edzés elött 30-45percel, de mostanában olvastam pár helyen olyat is, hogy a simát edzés után kéne, a jobb féle Acetyl L-carnitnet edzés elött, de azért én maradnék az edzés elötti változatnálhala_madrid írta:Most szeretnék beújítani étrend kiegészítőket.
Activlab Carnitine3 - zsírégető
Activlab Amino Complex - aminosav
100% Whey Professional - fehérje
One a day dietary supplement - multivitamin
érdekelne mit gondoltok a zöld kávébab kivonatról ? ahogy olvasgattam jó zsírégető.
vélemény esetleg tapasztalat ?
Hogy érdemes ezeket szedni ?
Aminot én edzés közben szoktam kortyolgatni szerintem ez a legjobb, kivéve ha vannak benne energizálók meg bedurrantó cuccok is akkor inkább elötte (mondjuk most pont ilyet tolok és mégis közbe nyomom )
100whey meg természetesen edzés után meg esetleg reggel, most én is ezt tolom sajnos
one a day (amit semmiképp se vennék, elég selejt cucc ár/érték arányban) azt én reggeli után szoktam de az tulajdonképp teljesen mindegy, mondjuk úgy 5db-ot ha erről a cuccról lenne szó (máris nem olyan tetszetős az ára )
a zöld kávébab meg egy tipikus épp most túlhypeolt cucc, ami kb 3hónap múlva ismét csak egy 13.rangú kiegészitő lesz a zsírégető cuccok közt, ha már nagyon csak egy bizonyos összetevőjű zsírégetőt akarsz akkor maradj a jó öreg zöld tea kivonatnál...
fehérjéből meg 2-3gramm/testsúlykilógrammot kéne nyomni