R. Carlos írta:Ez jól hangzik, egy olyan csapatot kellene felrakni a pályára, aminek van sebessége. Casemiroval ez nem lenne meg teljesen Llorente ezért kellene, hogy most bekerüljön. LV-vel nem mindig értek egyet, de jobb vele a csapatvédekezésünk mint Bale-el, aki ráadásul bele is szarik az egészbe, így jobb lenne ha ő lenne a kezdő most, de úgyis a walesi kezd, ilyen meccsekből nem hagyja ki.
Volt is egy cikk Llorrente kapcsán, hogy talán még az Alavesben is volt már az a szerepe, hogy "kullancskodjon" Messin.
Amúgy meglepően agilis a srác, biztosan Őt kezdetném ma, de ez amiatt is van így, mert én nem állnék be bunkerezni ellenük, úgy meg hasznosabb, mint Casemiro. Ha átadjuk a területet (ami a Barca stílusából valamilyen szinten - illetve a meccs közben periodikusan - adódik is) akkor a brazil jobb választás lehet.
Félek, hogy Balet nem meri kihagyni, főleg most a FFT nyilatkozat után is, ahol kijelentette, hogy Ő sértve volt mert nem kezdett a BL-döntőn... Ennek szerintem Vinicius fogja meginni a levét sajnos, ami nagy hiba lenne. LV mindenképpen kezdeni fog, pedzegettem, hogy Alba nagyon komoly taktikai elem és veszélyforrás a Barca játékában, aztán jött is a megerősítés R24 által, hogy az is a terv, hogy aktívan besegít azon az oldalon. Ezt legalább felismerte Solari, ha igaz, és oda Bale alkalmatlan, akármennyire is meglenne benne a sebesség és képesség, hogy visszazárjon. Egyszerűen nem elég fegyelmezett, a nagy egoja miatt pedig nem is olyan melós, mint Vazquez. Így marad az, hogy támadásból kivesszük az egyetlen embert, aki játssza a focit és megérti magát Benzemával, ráadásul rá mer rontani a védelemre. Márpedig statok ide vagy oda, a Barca védelem soha nem volt olyan stabil, hogy bátor előretörésekkel ne lehessen zavarba hozni.
Félek, hogy a nagy nevekkel el lesz rontva az este, pedig most tényleg adottnak érzem a körülményeket ahhoz, hogy merjünk esélyt adni a fiataloknak, merjünk felvállalni egy nyíltabb meccset, nagyot nem bukhatunk. Az 5-1 már megvolt idén, sztem egy adok-kapokból sem jönnénk ki ilyen csúfosan. Nyerni viszont nagyot lehetne vele, ha meg tudnánk lepni őket. Este kiderül.
Bármennyire is rühellem Bale-t, most talán neki kéne kezdenie. Azért mégis csak tapasztaltabb, mint Vini. Ha nem fogja telibeszarni a meccset, akkor talán nem lesz vele akkora gond. Vini-t az utolsó 20 percre tenném be, amikor már fáradtabbak hátul.
Bale soha nem fog olyan kis játékokat csinálni Benzemával, mint a brazil. Pedig ez nagy fegyverünk lehetne. Szerintem semmi nem indokolja, hogy kezdjen. A tapasztalatát a hajunkra kenhetjük.