Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 18., csütörtök 12:00

Sajnalom ezeket a korulmenyeket mert akahogy nyerunk vagy akar x-elunk mindenki egbekialto csalasrol fog beszelni, pedig a mostni formankkal siman behuznank erobol is ezt a meccset.
én ezt soha nem értettem, engem soha semilyen körülmény nem érdekel, ha kupát nyerünk. se bírózás, se sérülések, se könnyű ág. ez a szöveg a veszteseké. a miénk a kupa legyen.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 18., csütörtök 11:44

BlancoMark írta:- A Malaga elnoke azt nyilatkozta hogy sosem engedne hogy a katalan "sopredek" nyerje a bajnoki cimet altaluk
- Michel amikor megkerdeztek a Valdanos tenerifei esetrol, sokat sejtetoen lenyilatkozta hogy o azert ettol nagyobb madridista, termesztesen a sok tamadas ota ami erte arra valtoztatta a velemenyet hogy hatalmasat fognak kuzdeni :lol:
- Juankar a jatekosuk is ugye azt nyilatkozta hogy megnehezithetik de akkor meg is konnyithetik a Real dolgat(wtf?, milyen sportember mond ilyet)

Plusz ugye ott van az Isco fele egy milla is. Sajnalom ezeket a korulmenyeket mert akahogy nyerunk vagy akar x-elunk mindenki egbekialto csalasrol fog beszelni, pedig a mostni formankkal siman behuznank erobol is ezt a meccset.

Nem számít, az eredmények minket igazolnak majd ( Remélem! ) .

A többi meg szépen picsoghat, ahogy szoktak, ez a világ rendje.

Lógjunk csak ki a sorból, nem kell velük foglalkozni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 18., csütörtök 11:40

BlancoMark írta:. Sajnalom ezeket a korulmenyeket mert akahogy nyerunk vagy akar x-elunk mindenki egbekialto csalasrol fog beszelni, pedig a mostni formankkal siman behuznank erobol is ezt a meccset.
Én egyáltalán nem, fájjon csak a katalánoknak jobban, keressék a kifogásokat és menjenek úgy a nyári pihenőre, hogy mélyen belül tudják ők is mi voltunk idén a jobb csapat. Aztán adjanak Messinek egy új szerződést, űrhajót meg egy szigetet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 18., csütörtök 11:31

- A Malaga elnoke azt nyilatkozta hogy sosem engedne hogy a katalan "sopredek" nyerje a bajnoki cimet altaluk
- Michel amikor megkerdeztek a Valdanos tenerifei esetrol, sokat sejtetoen lenyilatkozta hogy o azert ettol nagyobb madridista, termesztesen a sok tamadas ota ami erte arra valtoztatta a velemenyet hogy hatalmasat fognak kuzdeni :lol:
- Juankar a jatekosuk is ugye azt nyilatkozta hogy megnehezithetik de akkor meg is konnyithetik a Real dolgat(wtf?, milyen sportember mond ilyet)

Plusz ugye ott van az Isco fele egy milla is. Sajnalom ezeket a korulmenyeket mert akahogy nyerunk vagy akar x-elunk mindenki egbekialto csalasrol fog beszelni, pedig a mostni formankkal siman behuznank erobol is ezt a meccset.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 18., csütörtök 11:30

Ennek a csapatnak siman bekell huznia ezt a bajnoksagot. Oda kell majd figyelni hatul ne lepjenek meg es kesz.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 18., csütörtök 11:25

Csabi írta:michel 17 éven keresztül volt a real madrid játékosa. ha vasárnap meg mer minke fosztani a bajnoki címtől megölöm. :lol:
Legyen bármennyire is profi nem hinném, hogy szeretné kiutáltatni magát a madridisták közül
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 18., csütörtök 11:19

michel 17 éven keresztül volt a real madrid játékosa. ha vasárnap meg mer minke fosztani a bajnoki címtől megölöm. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 18., csütörtök 11:18

Donát írta:Par honapja olvastam talan, de mar nem vagyok benne biztos, higy hivatalos hir volt; kovetkezo szezonban vegul is mar lesz videobiro?
Elvileg igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. május 18., csütörtök 11:11

Par honapja olvastam talan, de mar nem vagyok benne biztos, higy hivatalos hir volt; kovetkezo szezonban vegul is mar lesz videobiro?

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. május 18., csütörtök 10:31

L.Miki írta:Most lehet hülyeséget kérdezek, de az utolsó fordulóknál nem úgy szokott lenni, hogy az összes meccs egy időpontban kerül lejátszásra? Az angoloknál, franciáknál és a németeknél is az összes meccs egy időpontba kerül a hétvégén. Ellenben velünk, akiknek péntektől vasárnapig felosztva vannak a meccsek. Tud erre valaki választ? ÉS elnézést ha ostobaságot kérdeztem. :kivagyhe:
a választ leírtak. a tv társaságoknak meg jobb ha nem egyszerre van minden meccs

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. május 18., csütörtök 9:23

Simeone lehet, hogy néha-néha favágóvá neveli a fiait, de 37 meccsen 26 kapott gól azért megsüvegelendő. :ozil: A védelmük meg Oblak még oda tudja tenni magát.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 18., csütörtök 0:18

Remy írta:Kiesők megvannak, Első 4 hely megvan. (a bajnoki címért harcolók egy időpontban tolják.) A középmezőny megvan, az EL indulók pedig szintén egy időpontban tolják. Ergo, senki nem tud kibaszni a másikkal.
Világos. Mondjuk az angoloknál is meg van a kieső, meg van a bajnok, csak a 3.4.5-nek kellene egyszerre játszani, meg néhány csapatnak a középmezőnyből. Na mindegy, köszönöm a válaszokat.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 18., csütörtök 0:11

Kiesők megvannak, Első 4 hely megvan. (a bajnoki címért harcolók egy időpontban tolják.) A középmezőny megvan, az EL indulók pedig szintén egy időpontban tolják. Ergo, senki nem tud kibaszni a másikkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 18., csütörtök 0:10

L.Miki írta:Most lehet hülyeséget kérdezek, de az utolsó fordulóknál nem úgy szokott lenni, hogy az összes meccs egy időpontban kerül lejátszásra? Az angoloknál, franciáknál és a németeknél is az összes meccs egy időpontba kerül a hétvégén. Ellenben velünk, akiknek péntektől vasárnapig felosztva vannak a meccsek. Tud erre valaki választ? ÉS elnézést ha ostobaságot kérdeztem. :kivagyhe:
Egy időpontban lesznek a meccsek. Legalábbis a Real meg a Barca meccse igen.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 18., csütörtök 0:08

Most lehet hülyeséget kérdezek, de az utolsó fordulóknál nem úgy szokott lenni, hogy az összes meccs egy időpontban kerül lejátszásra? Az angoloknál, franciáknál és a németeknél is az összes meccs egy időpontba kerül a hétvégén. Ellenben velünk, akiknek péntektől vasárnapig felosztva vannak a meccsek. Tud erre valaki választ? ÉS elnézést ha ostobaságot kérdeztem. :kivagyhe:

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2017. május 17., szerda 19:16

Meg kell csinálni ma gyerekek!!!!! :taps: :iszunk:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 18:23

L.Miki írta:Ja én csak azt nem értem, hogy az elsőt visszautasították, a másodikat meg elfogadták. Mi változott meg?
Elsőre nem volt elég egyértelmű, hogy jogtalan? Vicc... de a lényeg, hogy elvették!
A szövetség a bíró pártján áll, általában mindig. A másodfokon meg olyanok vannak, akik látnak is, nem csak néznek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 17., szerda 17:40

Ja én csak azt nem értem, hogy az elsőt visszautasították, a másodikat meg elfogadták. Mi változott meg?
Elsőre nem volt elég egyértelmű, hogy jogtalan? Vicc... de a lényeg, hogy elvették!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:57

És igen van igazság.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 17., szerda 16:54

BBeno írta:el sem hiszem hogy hoztak egy jó ítéletet nacho ügyben. azt mondjuk nem értem ehhez miért kell a fellebbezésig elmenni.

Most utalt Perez.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: