ericco írta:Nem hiszem, hogy Raul rekordja miatt görcsöl.
Pedig rendre minden rekord előtt ilyen görcs az ember.
Amúgy R24, most őszintén... szerinted 1,5 éve szar?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 28., hétfő 20:54
ericco írta:Nem hiszem, hogy Raul rekordja miatt görcsöl.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. szeptember 28., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 28., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 28., hétfő 20:05
az tény, h most ez van, ez látszik, de én még megvárnám, h belőjje azt a 2(?) gólt és megdöntse raúl rekordját, onnantól 2 verzió lesz, de így biztos nem marad:Realista24 írta:Itt (is) vannak a gondok, szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=33gTb1v3wds
Amit elért, ahonnan, azt elismerem és becsülöm érte, de valami miatt - körülötte lévő emberek, Irina, agyi kapacitása, bármi - megtört és negatív irányba halad minden téren, amit néha kompenzál egy adománnyal meg egy odaadott mezzel, hogy lehessen mutogatni a médiában.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 28., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 28., hétfő 16:38
Nem nekem kell motivalnom, arra ott van az edzoi stab. Messi padozott mar edzoi dontes miatt, nem?dzsi91 írta:Egy CR-t te nem fogsz azzal motiválni ha padravágod(sőt), sem egy Messit... Rá inkább egy fejmosás férne rá, csak szerintem 2 edző van akit nem röhögne arcon egy ilyen akcióért az egyik visszavonult a másikat kirúgtuk.Vosztok írta:Az a baj, hogy betonkezdo. Lehet ez is a problema forrasa, elkenyelmesedett, uj impulzus kell neki, versenyhelyzet.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 28., hétfő 16:18
Egy CR-t te nem fogsz azzal motiválni ha padravágod(sőt), sem egy Messit... Rá inkább egy fejmosás férne rá, csak szerintem 2 edző van akit nem röhögne arcon egy ilyen akcióért az egyik visszavonult a másikat kirúgtuk.Vosztok írta:Az a baj, hogy betonkezdo. Lehet ez is a problema forrasa, elkenyelmesedett, uj impulzus kell neki, versenyhelyzet.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 28., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 28., hétfő 15:39
Nekem bejönRealista24 írta:Itt (is) vannak a gondok, szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=33gTb1v3wds
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 28., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 28., hétfő 15:06
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. szeptember 28., hétfő 15:04
A viselkedéséhez természetesen semmi,nem ez volt a lényeg csak egy ellentétet akartam kiragadni Cé és közted,kb eddig lapoztam vissza.Igazából nem is kapcsolódik sehova, egyszerűen csak Rólad(Karim szimpátiád-Cé ellenszenved) miatt jutott eszembe ez a feltételezett összefüggés.Nyílván a Real az első,már gondolkoztam én is nem e lettem elfogult Crel(de valamennyire biztos)talán közrejátszik hogy sportolóként átérzem amit fizikálisan,edzésmunkában beletesz,a fanatizmusa lenyűgöz,rohadt nehéz(eddig azt hittem lehetetlen)mindig 100%osan motiváltnak lenni,még ha ez is az oka hogy olykor görcsössé válik.Mindegy én befejeztem a korteskedést vele kapcsolatban,ezt is csak érdekességként vetettem fel,innentől csak figyelek és a legjobbakat kívánom neki.Realista24 írta:Hasonló statisztikákkal nyugtatja magát most minden CR rajongó. Jönnek a hírek, hogy még így is a góllövőlista élén van. Aztán egy meccsen rúgott csak gólt...továbbra is, minőség>mennyiség. Nálam.de azért nem merném rátenni,Perez meg lehet mégúgyse.Hazardról pletykálnak,ha igaz az kb -40gól/év.
A Real áll az első helyen, legyen az Karim vagy bárki más, csak utána jöhet. Karim előtt és után is Real drukker voltam, leszek. Míg sokan el fognak kopni CR távozásával.én azért átgondolnám mit kívánok mikor kifogom az aranyhalat...
Továbbra sem értem, hogy mi köze Cé viselkedéséhez Karimnak ebben az összefüggésben, amit idéztél tőlem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 28., hétfő 15:03
Én személy szerint különböző okok miatt egyre inkább vagyok Reus Madridba kerülése ellen, viszont Aubameyangot támogatom továbbra is lelkesen.Kerlon írta: A pótlása meg már lehet megoldódott a jelenlegi keret alapján, viszont akkor már tényleg kelleni fog egy minőségibb csatár csere. Illetve nálam Reus lenne még a megoldás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 28., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 28., hétfő 15:00
Akkor ezt a kört hoztuk?!Realista24 írta:Kivételesen most Realista-val értek egyet valamiben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 28., hétfő 14:56
Kivételesen most Realista-val értek egyet valamiben.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 28., hétfő 14:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 28., hétfő 14:25
Hasonló statisztikákkal nyugtatja magát most minden CR rajongó. Jönnek a hírek, hogy még így is a góllövőlista élén van. Aztán egy meccsen rúgott csak gólt...továbbra is, minőség>mennyiség. Nálam.de azért nem merném rátenni,Perez meg lehet mégúgyse.Hazardról pletykálnak,ha igaz az kb -40gól/év.
A Real áll az első helyen, legyen az Karim vagy bárki más, csak utána jöhet. Karim előtt és után is Real drukker voltam, leszek. Míg sokan el fognak kopni CR távozásával.én azért átgondolnám mit kívánok mikor kifogom az aranyhalat...
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. szeptember 28., hétfő 14:13
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem