Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem is írtam, ez a HoC harmadik évad baromi nagy csalódás volt, a második évad után, azt hittem odatesznek egy 10/10-es évadot, de nálam ez hetesre sikerült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Wayward Pines
Ezt most emésztenem kell egy kicsit mert túl sok volt a WTF .
Ráadásul most két hét szünet .
Ezt most emésztenem kell egy kicsit mert túl sok volt a WTF .
Ráadásul most két hét szünet .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ha ezek közül kell választani akkor Banshee. De ha nagyon nagyon izgalmas sorozatra vágysz akkor Prison Break.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got, soA, breaking bad, house of cards, banshee vagy homeland?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Sunsky írta:Ezért mondom h hanyagolni kéne az egészet... vagy normálisan megcsinálni, h bármit tesznek, az azért van, mert már amúgy is megtették, tehát nem tudnak változtatni.. esetleg alternatív világokkal megmagyarázni, de ez így ....RealRaúl77 írta:A múltba visszautazás és ott belepiszkálás, az egész egy nagy paradoxon, nem lehet jól kijönni belőle.
Ahogy nézem a Rebornban szintén szerepet fog kapni Hiro, gondolom itt sem változik majd akkor az egész. Vannak tök jó képességek, nem kellett volna ez bele.
Mondjuk Hiro-t bírom, jóarc meg lelkes.. amikor egyszer a felturbózott változat volt, az már nem tetszett belőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ezért mondom h hanyagolni kéne az egészet... vagy normálisan megcsinálni, h bármit tesznek, az azért van, mert már amúgy is megtették, tehát nem tudnak változtatni.. esetleg alternatív világokkal megmagyarázni, de ez így ....RealRaúl77 írta:A múltba visszautazás és ott belepiszkálás, az egész egy nagy paradoxon, nem lehet jól kijönni belőle.
Ahogy nézem a Rebornban szintén szerepet fog kapni Hiro, gondolom itt sem változik majd akkor az egész. Vannak tök jó képességek, nem kellett volna ez bele.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A múltba visszautazás és ott belepiszkálás, az egész egy nagy paradoxon, nem lehet jól kijönni belőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Sunsky
Hát jah, most újrázom 2 hete nézem, az első két évad etette magát, a 3. abbamaradt 6 rész után.. az még nem is zavar, h a karakterekkel mit csinálnak, de az, hogy folyamatosan belepiszkálnak a múltba és a jelen sosem változik az azért kicsit érdekes... lehet később nem így van, de eddig a jelenre semmi hatással nem volt.. ami érdekes, mert 1-2 változtatás miatt, konkrétan semminek nem kellett volna megtörténnie. Persze ha a jelenben változtatnak valamit, a jövőre az kihat...P. Krisz írta:Heroes-t is az írósztrájk tette tönkre , utána esett a színvonal . Peter-t is szépen tönkretették , Sylar-ről nem is beszélve . Az egyik legjobb gonosz karakterből egy méretes puncit faragtak .
Szóval képesség oké, de ez az időutazás túl nagy hatalmat ad és csak paradoxonokhoz vezet, hanyagolni kellett volna..
Supernatural meg megy még, de azt az 5-ig évadig akkor is érdemes nézni bárkinek, aki még nem látta.. Ott úgyis kap egy szép lezárást a sorozat.
- P. Krisz
Heroes-t is az írósztrájk tette tönkre , utána esett a színvonal . Peter-t is szépen tönkretették , Sylar-ről nem is beszélve . Az egyik legjobb gonosz karakterből egy méretes puncit faragtak .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Heroes amilyen jól indult akkora kula lett.
Kár érte, pedig nagyon szerettem anno.
Viszont arról nem olvastam, hogy újra elkezdik az egészet!! Remélem, hogy marad az a színvonal, amit az első két évad nyújtott
Kár érte, pedig nagyon szerettem anno.
Viszont arról nem olvastam, hogy újra elkezdik az egészet!! Remélem, hogy marad az a színvonal, amit az első két évad nyújtott
ZIDANE
-
A Supnat nevű telenovella még most is megy. Az első kettőt meg újrázzák.Prison Break, Heroes, Lost, Supernatural.. ezeket nem ajánlotta senki? Szerintem elég sokakat ezek indítottak el velem együtt
- Sunsky
Prison Break, Heroes, Lost, Supernatural.. ezeket nem ajánlotta senki? Szerintem elég sokakat ezek indítottak el velem együtt
De utáltam ezeket... mindig úgy ért véget, hogy néztem volna a következőt, de nem lehetett, napokig ezek jártak a fejemben.. Ma is vannak jó sorozatok, de valahogy nincs meg az a feeling...
De utáltam ezeket... mindig úgy ért véget, hogy néztem volna a következőt, de nem lehetett, napokig ezek jártak a fejemben.. Ma is vannak jó sorozatok, de valahogy nincs meg az a feeling...
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A House of cards-ot kezdtem el nézni, most jön a 3. rész, eddig tetszik. Trailerek alapján ez fogott meg legjobban, és egyelőre jó választásnak is bizonyult.
- h3x0r
En ugy vagyok a Sopranosal, hogy jo - jo, szerettem nezni meg volt hogy kikapcsolt, de kozeleben sincs a valaha volt legjobb sorozatnak, mint ahogy sokan mondjak. Akkoriban lehet mashogy gondoltam volna, de mai szemmel nezve kevés.realistahuni írta:Én a Sporanost kezdtem el, de csalódás eddig 6 rész után.
-
Persze, ez igaz. Viszont néha azzal jönnek emberek, hogy lassan indul a sorozat, nézzél meg belőle másfél évadot és jó lesz (kb 5 évados sorozatnál), szóval persze a pilot nem mindig adja el a dolgot, de ha 4-5 rész alatt nem ránt be, akkor az nem xy sorozata lesz. Szóval a pilot talán gyenge kiindulópont de pár rész már bőven elég.Ezzel csak az a baj, hogy sok sorozatot a pilot nem ad el,
Az utolsó évad mindenképp ez a kategória, de azért az első évadoknak voltak jó pillanatai.A SoA-n egesz sokat nevettem... Kinomban.
A Banshee minosegre nagyon kilog lefele... (szerintem....)
Egyetértek is, meg nem is. A Banshee közel sem minőségi sori. (főleg a színészeken zuhan nagyot, Proctor-Burtot kivéve) Viszont agykikapcsolásnak tökéletes, szórakoztat és egy pillanatig sem kell gondolkodni a sztorin.Ha peldaul ram hallgat, akkor a Banshee-t azonnal kihuzza a listarol.
Én a felsoroltakból először a Homelandet (erős másfél évad, esetleg kettő) húznám ki, aztán SoA-BB. A HoC-GoT lenne amit először próbálok.
Black Mirror, Rectify, Utopia, Shield, Lost, Leftovers, Six Feet Under, ezeket mind nézném.
De mindenkinél más. Nálam pl slágersorozat amit rengetegen imádnak én meg rühelltem az a 24, Sherlock kettős.Egyikben sem találtam meg soha azokat a pontokat amitől azt érezném, hogy ezek bármiben is kimagaslóak.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akkor nem is fog bejönni. Van egy világa, ami ha elkap, jó, ha nem akkor ez van. Teszem hozzá, a legtöbb sorozattal ez van.
"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én a Sporanost kezdtem el, de csalódás eddig 6 rész után.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kezdő sorozatónak én a GoT-ot ajánlanám. Minőségileg nem a legjobb, de talán a legaddiktívabb, legfogyaszthatóbb. Plusz most lesz vége az ötödik évadnak, gyorsan fel lehet zárkózni.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got, soA, breaking bad, house of cards, banshee vagy homeland?
De a többivel sem lősz mellé.
Nem illik.
- P. Krisz
Sense8 -et elkezdte nézni valami ?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Run Yasmine...RUN!András93 írta:Baywatch
- András93
Ha még nem láttál sorozatot, akkor The Hoff a te embered. Indításnak Knight Rider, utána jöhet a Baywatch.