Berti írta:
realmadrid95 írta:
Honnan veszed, hogy 5 meccset lattam? Elso szezonjaban 27 meccsen 4 golt lott csatarkent, masodik eveben 29 meccsen 8 golt lott, iden 35 meccsen 7 golt lott. Mint, mar irtam tobbszor, altalaban minden bajnoksagbol sok meccset megnezek, legyen az nemet, angol, francia, vagy spanyol. Ugy, hogy hidd el, ha valaki fel szezonon at kapja hazai palyan a futtyszot, mint Werner, az nem akkora spiler, hogy kezdoben kapjon lehetoseget, Chelsea masodik leggyengebb jatekosa volt Cucurella mogott.
Igazabol fogalmad sincs altalaban semmirol, de mindig bebufogsz egy ilyet, pedig ismered a mondast, a stilus maga az ember… eleg gyerekagyu lehetsz.
Egyebkent meg Faust kommentje eleg jo ellenpelda volt.
Igazából csak reméltem, hogy 5 meccset láttál és amiatt írsz össze baromságokat.
Én is leírtam korábban, hogy elengedtem a gyereket és nincsenek elvárásaim, mert alúlteljesített az angliai kaland során és csak meglepni tudna. Nem kampányolok mellette.
Újból megkérdezem, miért tudnál te bármivel is többet egy játékosról, mint Ancelotti vagy Perezék?
Nem szabad elmenni amelett, hogy mit rakott le a Leverkusenben, mert ott abszolút ő vitte a csapatot. Mondom ezt az az 5 meccs után, amit láttam. Nem szégyen felválalni
Bebüfögni pedig azoknak a tartalomnélküli emberkéknek szoktam, akik már kicseszik a biztosítékot, bár még téged nem raknálak ide. Ne húzd fel magad egy provokatív komment után cimbora.
Elotte par kommenttel feljebb irtam szoszerint, hogy nyilvan jobban tudjak, de en igy latom.
Azert irtam, hogy a Leverbol tavozasa utan jott Writz, aki sokkal jobb szamokat hozott, azonnal potolni tudta, sot… abban a rendszerben az iranyito olyan konnyen ficankol, hogy az is vilagklasszis szintet hoz, aki nem az. Clutch playernek meg nevezni nem lehet egyetlen egy donto miatt, mert akkor nyilvan Gotze is az egy vb donto utan. Raadasul bundasban hozta ezt a statot Havertz, nezd meg Sancho statjat a bvbbol, sokkal jobb szamomat hozott es o is lufi az Muban. Ha jon, szurkolok neki, csak 60 millioert felek, hogy egy Ferran Torrest kapunk, aki a kapu szajabol is 10 meterrel kihagyja, mert azert a Chelseaben meccsenkent 1 gol mindig a lababan, fejeben maradt.
Egyebkent nem huztam fel magam, csak ez olyan forum, ahol nem megy a vagdalkozas feleslegesen, mas velemenyevel lehet vitazni, de vitatkozni kevesbe.