Isco - 22
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
mondhatni 1 poszt 2 teljesen eltérő stílussal. ez szerintem pontos rájuk.
James jobban ad be, gólerősebb, hosszabb labdákban jobb.
Isco kicsiben jobb, rövidebb kiugratásokban, mezőnymunkában.
mindkettő tud gólt rúgni, assistolni, Isco jobban illik ide mint James ennyi. ha James elmegy egy hozzá jobban illő csapatba jobb lesz mint itt mert nem kutyaütő szint
James jobban ad be, gólerősebb, hosszabb labdákban jobb.
Isco kicsiben jobb, rövidebb kiugratásokban, mezőnymunkában.
mindkettő tud gólt rúgni, assistolni, Isco jobban illik ide mint James ennyi. ha James elmegy egy hozzá jobban illő csapatba jobb lesz mint itt mert nem kutyaütő szint
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na jo, igen, ez mar kicsit sok Nekem az eleje maradt meg a mondatnak.Realista24 írta:>>>Annyit irtak itt, hogy jobban lat a palyan, mint Isco, ami igaz is.Én itt dobtam le a láncot.Nagyobb játéktudással rendelkezik, mint Isco.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
>>>Annyit irtak itt, hogy jobban lat a palyan, mint Isco, ami igaz is.
Én itt dobtam le a láncot.Nagyobb játéktudással rendelkezik, mint Isco.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Isco is jatszott emlekeim szerint, o miert nem osztott ki 4-et? Ne hozzunk mar fel ilyen gyerekes erveket. James elso eveben a Juve elleni parharcban is fel lett hozva, hogy milyen golpasszt adott meg tizit hogyan harcolta ki... A csapat mindket goljaban benne volt, de azert kritizaljuk ot.Veidt írta:És azért azt is tegyük hozzá, hogy négyet a harmadosztályú ellenfél ellen osztott ki.
Annyit irtak itt, hogy jobban lat a palyan, mint Isco, ami igaz is. Sokkal tobbet probalkozik kiugratassal, amiknek nagyresze jo is, plusz jobban is ad be. A golerossegrol sem igazan lehet vitatkozni. Sok minden masban meg Isco a jobb (robbanekonyabb, technikasabb, jobban cselez..)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
És azért azt is tegyük hozzá, hogy négyet a harmadosztályú ellenfél ellen osztott ki.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha 3-4x annyi gólpasszt adna, még azt mondanám oké, de így kemény 4 gólpasszal több van neki.pheco írta:Ezzel a stattal pont alatamasztod, hogy James jobban lat a palyan. Elso szezonjaban ez kiderult. Ha nyomatva lenne formatol fuggetlenul ugy, mint a BBC, most is hozna a szamokat. Mas kerdes, hogy a posztja hianyzik a csapatbol, ahogy Iscoe is. Amig 433 es BBC van, addig egyikuk sem lesz alapember.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Realista24 írta:A gólok mögé kell nézni. A mezőnymunkája Jamesnek annyi, mint zirónak nagyjából. Neki büdös a meló, Iscónak nem.pheco írta:Ezzel a stattal pont alatamasztod, hogy James jobban lat a palyan. Elso szezonjaban ez kiderult. Ha nyomatva lenne formatol fuggetlenul ugy, mint a BBC, most is hozna a szamokat. Mas kerdes, hogy a posztja hianyzik a csapatbol, ahogy Iscoe is. Amig 433 es BBC van, addig egyikuk sem lesz alapember.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mindig is tudtam, hogy zironak büdös a meló....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A gólok mögé kell nézni. A mezőnymunkája Jamesnek annyi, mint zirónak nagyjából. Neki büdös a meló, Iscónak nem.pheco írta:Ezzel a stattal pont alatamasztod, hogy James jobban lat a palyan. Elso szezonjaban ez kiderult. Ha nyomatva lenne formatol fuggetlenul ugy, mint a BBC, most is hozna a szamokat. Mas kerdes, hogy a posztja hianyzik a csapatbol, ahogy Iscoe is. Amig 433 es BBC van, addig egyikuk sem lesz alapember.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Ezzel a stattal pont alatamasztod, hogy James jobban lat a palyan. Elso szezonjaban ez kiderult. Ha nyomatva lenne formatol fuggetlenul ugy, mint a BBC, most is hozna a szamokat. Mas kerdes, hogy a posztja hianyzik a csapatbol, ahogy Iscoe is. Amig 433 es BBC van, addig egyikuk sem lesz alapember.
-
A gólátlag engem mondjuk hidegen hagy. Morata is elég gyakran lövi a gólokat, közben meg... de mondhatnám Modricot is. Akkor őnála is jobb James? Jó tudom, hogy te is azon a véleményen vagy mint én, csak megjegyeztem.L.Miki írta:Mondjuk ez a statisztika pont James felé billenti a mérlegnyelvét...
Ettől függetlenül szerintem Isco jobb, vagy hogy is mondjam... komplexebb játékos, mint James.
- L.Miki
Mondjuk ez a statisztika pont James felé billenti a mérlegnyelvét...rashidm írta:Az tök jó, mert én ezekből egyiket sem láttam, amit felsoroltál. Sztem labdával sokkal ügyesebb Isco, nehezebb elvenni tőle a labdát, talán még gyorsabb is egy picivel.wxyz írta:Pedig igaz, James jobban lát a pályán és gólerősebb. Nagyobb játéktudással rendelkezik, mint Isco.
Isco 9 gól/6 gólpassz 1800 perc.
James 7 gól/13 gólpassz 1400 perc.
Ez a "Tisztában vagyok azzal, hogy Isconál mindig van kifogás és mentség." vicces. Tavaly amikor foshalmaz volt, volt ekézve rendesen. Most sokkal jobb a hozzáállása és nem lehet egy rossz szavam hozzá. James meg...aki 2 perc után már kocog a Bayern ellen...
Ettől függetlenül szerintem Isco jobb, vagy hogy is mondjam... komplexebb játékos, mint James.
-
Az tök jó, mert én ezekből egyiket sem láttam, amit felsoroltál. Sztem labdával sokkal ügyesebb Isco, nehezebb elvenni tőle a labdát, talán még gyorsabb is egy picivel.wxyz írta:Pedig igaz, James jobban lát a pályán és gólerősebb. Nagyobb játéktudással rendelkezik, mint Isco.
Isco 9 gól/6 gólpassz 1800 perc.
James 7 gól/13 gólpassz 1400 perc.
Ez a "Tisztában vagyok azzal, hogy Isconál mindig van kifogás és mentség." vicces. Tavaly amikor foshalmaz volt, volt ekézve rendesen. Most sokkal jobb a hozzáállása és nem lehet egy rossz szavam hozzá. James meg...aki 2 perc után már kocog a Bayern ellen...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
]
Régen olvastam ilyen mókásat.wxyz írta:Pedig igaz, James jobban lát a pályán és gólerősebb. Nagyobb játéktudással rendelkezik, mint Isco.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tisztában vagyok azzal, hogy Isconál mindig van kifogás és mentség.numberone1 írta:wxyz írta:Pedig igaz, James jobban lát a pályán és gólerősebb. Nagyobb játéktudással rendelkezik, mint Isco.
Isco rengeteg energiat elhasznal vedekezesre, ellenben James csak kocog visszafele. Nem csodalom, h tobbszor is a kapu ele erkezhet, mint Isco akinek sokszor melyebbrol kell felernie.
- BlancoMark
Tovabbra se latom a helyet. Modric egyelore jobban hozza amit tud ott, a BBC melle meg felesleges Isco, mellettuk nem jonnek ki az erossegei, most vagy labdabirtoklos kispasszos focit tolunk Iscoval Ronaldo es Bale nelkul, valamint elhagyjuk a beadasokat vagy ez a hosszabbitas egy ujabb porhintes es jovore sem fog valtozni semmi. En az utobbit realisabbnak latom.
Hát, némi szerkezet módosítással még akár igaz is lehet...Érdekesség és egyben furcsaság (számomra), hogy azt írják, hogy Modric lassan kifut és az ő helyét fogja átvenni.
Modric az egyik legnagyobb kedvencem, és kb a legjobb játékosunk volt az elmúlt pár években, de nála elég komoly visszaesést láttam ebben a szezonban, és félek hogy ez már nem csak formaingadozás. Mindegy, ez másik topic.
Örülök Isconak, ha marad, azért még mindig csak 25, bőven benne lehet a szintlépés egy megfelelő szerkezetben használva. Talán már meg is történt, mert sokkal direktebb és eredményesebb lett mostanság. Már csak játszani kéne többet...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez attól is függ, hogy mit nyerünk idén. Ha a nagy semmit és ZZ a kérdőre vonásnál megemlíti hogy ilyen támadókkal nem lehet, nem akarja őket állandóan nyomatni, akkor Pérez majd lecseréli. Onnan meg kitudja ki jönne és mit játszatna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Érdekesség és egyben furcsaság (számomra), hogy azt írják, hogy Modric lassan kifut és az ő helyét fogja átvenni.V. Mester 77 írta:Amennyiben igazak a hírek, akkor baro! Így el lehet kezdeni egy napot!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Amennyiben igazak a hírek, akkor baro! Így el lehet kezdeni egy napot!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy done deal. Jamesnek pedig ez az utolsó éve, pontosabban utolsó 1,5 hónapja a csapattal.V. Mester 77 írta:Realista24 írta:#Isco2022
Úr isten ez komoly??
Jee!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema