Keylor Navas
Re: Keylor Navas - 1
amúgy félni nem kell ddg-től. ő is mocskos jó lesz az biztos. csak méltatlan navasra nézve az egész.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Lesz itt pofáraesés ha megtörténik a csere.... Keylor az utolsók között van, akiket lecserélnék.dannen írta:na, jól véd, ő imádja a klubot, a közönség imádja őt, kiteszi szívét lelkét. jöhet nyáron de gea.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
ez a jó közönség fél év alatt elfelejti ki az a navas. perez már most sem emlékszik rá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Athozom kicsit ide a témát.
Gyerkőc Iker videókat néz. Hat kérem, majd ha ez a top3 Navas képes lesz egyszer-kétszer olyan meccset lehozni a Barca ellen amit a top Iker, akkor lehet beszélni arról, hogy maradjon-e vagy menjen. Addig nem látom értelmet.
Olyan egy-egyeket nyert a faszi, hogy most is csak pislogok.
Gyerkőc Iker videókat néz. Hat kérem, majd ha ez a top3 Navas képes lesz egyszer-kétszer olyan meccset lehozni a Barca ellen amit a top Iker, akkor lehet beszélni arról, hogy maradjon-e vagy menjen. Addig nem látom értelmet.
Olyan egy-egyeket nyert a faszi, hogy most is csak pislogok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Értem én mire gondolsz,csak na,8 meccse nem kapott gólt,és az utóbbi 15öt nézve is 4et. (Mégha tudom is,hogy SeriaA "csak",meg jó a védelem,azért akadt dolga )nmate írta:Buffon szép és jó, még mindig csoda a fazon, de azért a másik két úriember most jobban érzi. De ismétlem, Buffon így kétszáz évesen is megközelíti a formájukat, ez mindent elmond róla. Rühellem az digó bagázst, de ő a valaha volt legjobb szerintem.
Emellett Navas is parádés,mostani állás szerint én szerintem megtartanám. De majd meglátjuk mi lesz.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Buffon szép és jó, még mindig csoda a fazon, de azért a másik két úriember most jobban érzi. De ismétlem, Buffon így kétszáz évesen is megközelíti a formájukat, ez mindent elmond róla. Rühellem az digó bagázst, de ő a valaha volt legjobb szerintem.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem az Oblak jelenleg.El Unico írta:Szerintem Európában a legjobb formában védő kapus. Minden meccsen van 3-4 bravúrja, és idén több olyan meccsünk is volt, ahol mindent megfogott kb.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem Európában a legjobb formában védő kapus. Minden meccsen van 3-4 bravúrja, és idén több olyan meccsünk is volt, ahol mindent megfogott kb.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nehogy már a sorsoláson múljon... Kapja össze magát a védelem, és ne hozzák kiszolgáltatott helyzetbe Keylort, ennyi az egész. Fog a faszi, mint a festék, én nem félteném egy PSG/Chelsea/Juve hármas ellen se In Keylor We Trust!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy jó sorsolás és simán meglehet az az első hely
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Longest streaks of not conceding a goal in the HISTORY of the UCL:
1. Lehmann: 853 mins
2. NAVAS: 720
3. Van der Sar: 657
4. Dida: 622
Tessék.
1. Lehmann: 853 mins
2. NAVAS: 720
3. Van der Sar: 657
4. Dida: 622
Tessék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezt találtam wikin. nem tudom mennyire igaz és hogy vds hány percet ért el.Jens Lehmann holds the record for the most consecutive clean sheets, with 10 for Arsenal in the 2005–06 and 2006–07 seasons. In total his run without conceding a goal lasted 853 minutes
****itt a cikk róla:
http://en.as.com/en/2016/03/08/football ... 25872.html
kiszurkolunk egy psv-t és meg is van a rekord
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Navas elkuldese ujabb botranyt kavarna, ujabb fekete pont, ujabb beszedtema, meg egy hibas dontes. Remelem marad!
Keylor Godmode Navas
Keylor Godmode Navas
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ami biztos, hogy második a perceket figyelembe véve, VdS-t nyomta le.BBeno írta:Keylor Navas in UCL this season :
8 matches
8 cleansheets
ha minden igaz itt most feljött a 2. helyre ezzel az eredménnyel de már nem emlékszem pontosan. ma is nagyokat védtél papa, jár a dabs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Keylor Navas in UCL this season :
8 matches
8 cleansheets
ha minden igaz itt most feljött a 2. helyre ezzel az eredménnyel de már nem emlékszem pontosan. ma is nagyokat védtél papa, jár a dabs.
8 matches
8 cleansheets
hát az a kapus név szerint de gea. de ja botrány hogy valszeg ez lesz nálunk az utolsó éve. de nem félek de geatól sem. ha hozza azt amit évről évre a muban akkor nem lesz kapusgondunk évekig. ahogy keylorral sem lenne. csak ő nem spanyol.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ő az a játékos, aki valószínűleg nem fog sok évet lehúzni itt, de mégis szinte mindenki szereti. Én nagyon sajnálni fogom, ha nyáron lelép a csapattól, mert ha hozunk kapust, akkor tuti lépni fog.
Nagy szezont hoz, és ha év eleje óta normális CSAPAT van előtte, akkor még jobb lehetne.
Nagy szezont hoz, és ha év eleje óta normális CSAPAT van előtte, akkor még jobb lehetne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
rég volt előhozva keylor de ha még 29 percig bírja gól kapott gól nélkül a BL-ben akkor 2. leghosszabb góltalansági sorozatot tudhat magának.