Raphael Varane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Raphael Varane - 2
egy biztos, ez a srác nagyon kell nekünk...Zizu majd beszél a fejével
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kell a francnak a helyére. Ő kell.!Mike írta:van egy 30 millás kivásárlási ára elvileg, ugyh tökmind1
majd hozzuk a helyére Besicet
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
van egy 30 millás kivásárlási ára elvileg, ugyh tökmind1
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
na jó, de - csakhogy vanílaszkájra és az aggodalmaskodókra tekintettel - jó lenne, ha minél többet játszana, h egy kicsit fentebb verhesse az árát.Mike írta:amugymeg az se érdekel ha egy percet se játszik, legalább kipihent lesz szezonkezdetre
:Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
felülről...
amugymeg az se érdekel ha egy percet se játszik, legalább kipihent lesz szezonkezdetre
amugymeg az se érdekel ha egy percet se játszik, legalább kipihent lesz szezonkezdetre
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
... a lelátó hetedik sorába.hehe írta:sehányszor.
de hulk bebassza 40-ről.
kétszer.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
Fred hányszor fogja megforgatni?
ja, értem.hehe írta:felesleges egy santa cruz ellen játszatni, too easy
veled is jól kivagyok a szarból akkor.
oké, csak riberynek konkrétan a vb szereplése is necces, sérült.hehe írta:ezek szerint ribery és benzema is peremember a válogatottbannekem inkább az lenne a kérdésem, h a válogatottban milyen szinten számítanak rá? csak mert látom, h paraquay ellen egy lófasz percet sem kapott.
benzema helyzetet sem kell ecsetelni, bő 1 hete 40%osra mondta magát, valószínűleg nem fogják egy barátságos meccsen erőltetni a játékát, mikor máshol lábak törnek el 2 héttel a kezdés előtt.
viszont varaneal elvileg semmi gond..
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezek szerint ribery és benzema is peremember a válogatottbannekem inkább az lenne a kérdésem, h a válogatottban milyen szinten számítanak rá? csak mert látom, h paraquay ellen egy lófasz percet sem kapott.
relax.VanillaSky írta:Azért az a 30 millió annyira nem kevés, másrészt ha a francia is menne, akkor mit akarunk? Elhoztuk nagyjából névtelenül kapott nem kevés fellépési lehetőséget is, idén nem keveset volt sérült a BL döntőben mégis játszott 120 percet. Mi kéne még? Pénz? Ha Mourinho 300 milliót tesz az asztalra, de Varaneban van egy kis gerinc elküldi a picsába!Varane nem nyugtatott meg...
30 milla...lófa.z.
biztos, h nem fog elmenni, pláne nem egy bl győzelem után.
nekem inkább az lenne a kérdésem, h a válogatottban milyen szinten számítanak rá? csak mert látom, h paraquay ellen egy lófasz percet sem kapott.
-
Azért az a 30 millió annyira nem kevés, másrészt ha a francia is menne, akkor mit akarunk? Elhoztuk nagyjából névtelenül kapott nem kevés fellépési lehetőséget is, idén nem keveset volt sérült a BL döntőben mégis játszott 120 percet. Mi kéne még? Pénz? Ha Mourinho 300 milliót tesz az asztalra, de Varaneban van egy kis gerinc elküldi a picsába!Varane nem nyugtatott meg...
30 milla...lófa.z.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gondolom a lejàró szerződéseket veszik előbbre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hihetetlen, de amúgy tényeg....Gascoigne írta:
A fontossági sorrendet be kell tartani. Először Khedira, aztán mindenki más.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
A fontossági sorrendet be kell tartani. Először Khedira, aztán mindenki más.RealRaúl77 írta:Bajom nekem azzal van, hogy ő nincs itt.A Marca szerint a Real Madrid nem fogja elkapkodni az igazolásokat. A klub nem fog ajánlatokat meghallgatni egyetlen játékosért sem, és a játékosok sem tárgyalhatnak. Mindezek alól Morata a kivétel. Pérez elsődleges célja most az, hogy Khedira és Benzema aláírják szerződéshosszabbításukat, Di María megkapja a fizetésemelését, valamint az, hogy Sergio Ramos új szerződést kapjon, kedvezőbb feltételekkel. Forrás: Madridom.hu
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/2014/06/01/en/foot ... 24164.htmlSierra írta:Szerintem sem vészes ez a nyilatkozat. Meg az sem biztos, hogy ezt mondta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem sem vészes ez a nyilatkozat. Meg az sem biztos, hogy ezt mondta.