FIFA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: FIFA
http://www.konzolokszervize.hu/pc/fifa-17-pc
PC-re 10K a 17.
PC-re 10K a 17.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Természeesen lehet. CSak nem év elején vagy végén hanem szezon közben olyan október körül. 4.fülön van asszem vagy valahol egy Browse jobs vagy mi. Ott felajánl neked lehetőségeket. Minél jobban telejsítesz annál jobbakat'Az írta:manager modeban csak úgy lehet csapatot váltani, ha kirúgnak a mostani helyről? vagy meglehet ezt másképp is oldani?
keresgéltem neten, de nem találtam semmit
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
manager modeban csak úgy lehet csapatot váltani, ha kirúgnak a mostani helyről? vagy meglehet ezt másképp is oldani?
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- ___Samy___
Az angol kommentátort miért nem lehet átállítani?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Ahhha.. Köszi. Így már értem mi ez a szarság
Lényegében win-win dologról van szó, "csak" a játék lényege megy a levesbe.
Apropó... a 16-hoz képest nagy előrelépést látok a csomagok nyitásánál... sokszor, de legalább is jóval gyakrabban fordul elő, hogy értelmes, pénzzé tehető játékosokat találok. A 4 meccs után járó draft jutalmak meg állatok a 16-hoz képest. Legutóbb: jumbo prémium csomag, 12 rare player csomag, 45.000 coin.
Lényegében win-win dologról van szó, "csak" a játék lényege megy a levesbe.
Apropó... a 16-hoz képest nagy előrelépést látok a csomagok nyitásánál... sokszor, de legalább is jóval gyakrabban fordul elő, hogy értelmes, pénzzé tehető játékosokat találok. A 4 meccs után járó draft jutalmak meg állatok a 16-hoz képest. Legutóbb: jumbo prémium csomag, 12 rare player csomag, 45.000 coin.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Van egy Cheat PS4re, ami kajak működik.Savant írta:Hali!
PS4, Csak online draftban előforduló dolog:
Vagy én vagy az ellenfelem vezetést szerez/szerzek és vagy abban a pillanatban vagy random utána bármikor, de X állásnál SOHA... megszakad a kapcsolat. Nem lép ki semelyikünk, egyszerűen a rendszer gondol egyet...
Plusz.... ha vesztésre állok, mert ő vezet és megszakad a kapcsolat.... nem történik semmi... a meccset lejátszatlannak minősíti. HA én vezetek, a meccset megnyertnek minősíti és egyel több győzelmem van draftban.... Ez megy kb 1-2 hete....
kieg.: 10-ből 1 meccset talán végig enged játszani
Ha vezetést szerzel és megcsinálod, amit kell (kilépsz) és vissza, akkor megkapod győzelemnek és mehetsz a kövi körbe, ha Xnél vagy Vereségre állsz meg játszhatod újra a meccset.
https://youtube.com/watch?v=GcCT7ClfWRQ
Tegnap hallottam róla, ma kipróbáltam és működik, de pontosan úgy csináld, ahogy mutatja, számolj el mindig 8-10ig, mert ha túl korán lépsz vissza nem dob ki a meccsből.
FutChampba nem szabad használni azt hallottam, mert ott figyelik, máshol leszarják.
- Savant
Hali!
Vagy én vagy az ellenfelem vezetést szerez/szerzek és vagy abban a pillanatban vagy random utána bármikor, de X állásnál SOHA... megszakad a kapcsolat. Nem lép ki semelyikünk, egyszerűen a rendszer gondol egyet...
Plusz.... ha vesztésre állok, mert ő vezet és megszakad a kapcsolat.... nem történik semmi... a meccset lejátszatlannak minősíti. HA én vezetek, a meccset megnyertnek minősíti és egyel több győzelmem van draftban.... Ez megy kb 1-2 hete....
CRISTIANORONALDO
A régi védekezési séma egyszerű volt: nyomtad a gombot és szerelt a játékos. Ma inkább kivárni, helyezkedni kell és hívni a társulat segíteni. Csak akkor kell a szerelés gombot megnyomni, ha biztos az eredmény. Ezen felül én mindig használok igazi, hátravont vkp-t.Süti írta:Köszöntem, rápróbálunk majd.
btw. esetleg jó tanácsotok van olyan játékosnak, aki védekezésben gyenge? Támadással sose volt bajom, de egyszerűen képtelen vagyok rendesen védekezni, kb 14 óra. Mire érdemes odafigyelni?
Ma új projektet kezdek, átveszem Palitól a Hertát
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Köszöntem, rápróbálunk majd.
btw. esetleg jó tanácsotok van olyan játékosnak, aki védekezésben gyenge? Támadással sose volt bajom, de egyszerűen képtelen vagyok rendesen védekezni, kb 14 óra. Mire érdemes odafigyelni?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, a beállításoknál lehet a kereteket szabadon variálni. Haverommal volt, hogy úgy játszottunk, hogy mindketten átvihettünk kapusból, védőből, kp-ból és csatárból 1-1-et. Szerencsére ő Barcás volt így Ramost és Cét mindig vihettem.Süti írta:Srácok, arra van lehetőség 16-ban, vagy 17-ben, hogy sima kickoffban valahogy egyedi csapatokkal játsszon az ember? Vagyis hogy gyakorlatilag "saját csapatot" legozzon az ember magának, és úgy toljuk egymás ellen. Offline, Kick-Offban.
és milyen fiatalító szert adsz nekik?donor írta:Elvileg van olyan opció, hogy transfereket lehet csinálni (még nem próbáltam), csapatok közt cserélni a játékosokat. Ott biztosan meg össze tudjátok legózni a csapatokat, amiket szeretnétek.Süti írta:Srácok, arra van lehetőség 16-ban, vagy 17-ben, hogy sima kickoffban valahogy egyedi csapatokkal játsszon az ember? Vagyis hogy gyakorlatilag "saját csapatot" legozzon az ember magának, és úgy toljuk egymás ellen. Offline, Kick-Offban.
Első szezonomat letudtam a Watforddal (World Class fokozaton). A sárga mez és Penaranda miatt választottam őket. Az első nyári átigazolási szezont kihagytam, így realisztikusabb. Télen volt egy kis mozgás, sikerült több jó üzletet csinálnom. A távozók közt volt Deneey, Gomez, Watson, Okaka, Paredes, Pantilimon. Az érkezők: Riedewald, Donnarumma, Stark (mert a tél közeleg ), Benzia, Belotti, Kovalenko és Calabria. Ekkor még 41212-t játszottunk, de tavaszra nem éreztem az átütő erőt, így váltottam 433 (flat)-re. Év végére sikerült a dobogó legalsó fokára felállni a ligában és a FA kupát megnyerni. Év végére a kezdő csapat:
Penaranda-Belotti-Benzia
Doucouré---------Pereyra
--------Riedewald
Kenedy-Stark-Prödl-Calabria
-------Donnarumma
Következő szezonra tervezem Kovacic leigazolását, egy valódi jobb szélsőt és az idős játékosok fiatalítását.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ilyen csapatnál én azt is ajánlom,hogy figyeld lejáró játékosokat. Vagy csalz kicsit és megnézed futwizen ki jár le,vagy csak a figyelőknél beállítod,hogy keressenek lejáró játékosokat. (Első évben pl Witsel,Asamoah,Pepe,Cartabia)donor írta:Elvileg van olyan opció, hogy transfereket lehet csinálni (még nem próbáltam), csapatok közt cserélni a játékosokat. Ott biztosan meg össze tudjátok legózni a csapatokat, amiket szeretnétek.Süti írta:Srácok, arra van lehetőség 16-ban, vagy 17-ben, hogy sima kickoffban valahogy egyedi csapatokkal játsszon az ember? Vagyis hogy gyakorlatilag "saját csapatot" legozzon az ember magának, és úgy toljuk egymás ellen. Offline, Kick-Offban.
Első szezonomat letudtam a Watforddal (World Class fokozaton). A sárga mez és Penaranda miatt választottam őket. Az első nyári átigazolási szezont kihagytam, így realisztikusabb. Télen volt egy kis mozgás, sikerült több jó üzletet csinálnom. A távozók közt volt Deneey, Gomez, Watson, Okaka, Paredes, Pantilimon. Az érkezők: Riedewald, Donnarumma, Stark (mert a tél közeleg ), Benzia, Belotti, Kovalenko és Calabria. Ekkor még 41212-t játszottunk, de tavaszra nem éreztem az átütő erőt, így váltottam 433 (flat)-re. Év végére sikerült a dobogó legalsó fokára felállni a ligában és a FA kupát megnyerni. Év végére a kezdő csapat:
Penaranda-Belotti-Benzia
Doucouré---------Pereyra
--------Riedewald
-------Donnarumma
Következő szezonra tervezem Kovacic leigazolását, egy valódi jobb szélsőt és az idős játékosok fiatalítását.
ÉÉs NagyÁdi 84-5ig fejlődik elvileg
Amúgy én is kezdtem egyet az Arsenallal és nevetségesen repkednek itt is az összegek. Özilt 112 millióért,Alexist 92 millióért,Ramseyt 69 miilióért, nyáron vett Dybalát és Thiagot 119 ill 88 millióért adtam el Mondjuk Dybalát kicsit megbántam mert szerintem a legjobb csatár a játékban. Legalábbis karrierben tuti,online más tészta.
1 év alatt (2016 nyara+tél) volt 600 millió bevételem és 288 millió kiadásom mellett... Úgy,hoyg töb fiatalt hoztam,így a fizuk is csökkentek,csak a télen előszerződtetett Ibrának van irreális fizuja,de gondoltaam 1 évre jó lesz.
Vagy eladom mint ahgy soksor az ingyen hozott játékosokat szoktam,csak most nem vagyok rászorulva
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Elvileg van olyan opció, hogy transfereket lehet csinálni (még nem próbáltam), csapatok közt cserélni a játékosokat. Ott biztosan meg össze tudjátok legózni a csapatokat, amiket szeretnétek.Süti írta:Srácok, arra van lehetőség 16-ban, vagy 17-ben, hogy sima kickoffban valahogy egyedi csapatokkal játsszon az ember? Vagyis hogy gyakorlatilag "saját csapatot" legozzon az ember magának, és úgy toljuk egymás ellen. Offline, Kick-Offban.
Penaranda-Belotti-Benzia
Doucouré---------Pereyra
--------Riedewald
-------Donnarumma
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
Srácok, arra van lehetőség 16-ban, vagy 17-ben, hogy sima kickoffban valahogy egyedi csapatokkal játsszon az ember? Vagyis hogy gyakorlatilag "saját csapatot" legozzon az ember magának, és úgy toljuk egymás ellen. Offline, Kick-Offban.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Én is a Poollal kezdtem,3.szezonra a csapatom:kairus-clyne,marquinhos,alderweireld,Alex sandro-matuidi,DS,turan-dahoud-martial,lacazette
Donnarumma a kupákban véd,nálam 81-és és fejlődik. Kölcsönben van meg tielemanns és pár fiatal tehetség.jott Predator matuidi csereje egyenlőre.
Nekem a kivaros taktika jött be eddig.turelem és passzolgatas támadásnal,védekezésben pedig alderweireld egy betonfal,nem nagyon mennek át rajta.
tetszik,viszont a beadasokat nehezen vedekezem le
Donnarumma a kupákban véd,nálam 81-és és fejlődik. Kölcsönben van meg tielemanns és pár fiatal tehetség.jott Predator matuidi csereje egyenlőre.
Nekem a kivaros taktika jött be eddig.turelem és passzolgatas támadásnal,védekezésben pedig alderweireld egy betonfal,nem nagyon mennek át rajta.
tetszik,viszont a beadasokat nehezen vedekezem le
- Savant
Szerintem kicsit "elpesesedett" az új rész.... ennek nem túlzottan örülök. Főleg a játékosok mozgásai változtak meg, változtak a lövések... fura lett az egész nem tudom megmondani mi a konkrét bajom vele, de eddig nem tetszik annyira mint a 16
A szabadrúgások újragondolásának viszont örülök.
A szabadrúgások újragondolásának viszont örülök.
CRISTIANORONALDO
- Galacticos
alapból nem, de donnarummánál nem.MesQueUnClub írta:Itt nem működik az h kölcsön adod es akkor utána normálisan fejlődik?
igazából nem tudom h ez amiatt van h tört játék és jóval a megjelenés előtt szedtem le de vannak érdekességek.
pl varanenak lejár a szerződése 5hónap múlva, tehát tehetsz neki ajánlatot és akk nyáron csatlakozik. én tettem, és semmi válasz se semmi, tettem kb 20x és úgy csinál a gép mintha semmi se történt vna. ez azért bosszantó.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Itt nem működik az h kölcsön adod es akkor utána normálisan fejlődik?Galacticos írta:Szerintem is kell a 3kp-s akiket annyira nem nyomnak el,mert szerintem a birok eddig ebben a fifaban a legengedekenyebbek.
En a poollal kezdtem, 3szezon alatt osszehoztam mar egy:
Oblak, clyne, umtiti, gimenez, shaw, xhaka, alli, renatosanchez, osamane dembele, coutinho, rashford.
Rashford es alli szerintem messze a legjobb fiatalok. De renatosanchez is nagyon jol lo, halilovic is nalam volt de ot nagyon elnyomtak. Dahoud is jo, es embolo. De rashford es alli messze a legjobbak.
Donnarumma elso szezonjaban 76os, es a 4.et kezdve is az, akarmennyit jatszatod. Ugyh ez sztem jo nagy faszsag, inkabb kapott volna 70es overallt kezdesnek es fejlodne.. Na mindegy.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Galacticos
Szerintem is kell a 3kp-s akiket annyira nem nyomnak el,mert szerintem a birok eddig ebben a fifaban a legengedekenyebbek.
Oblak, clyne, umtiti, gimenez, shaw, xhaka, alli, renatosanchez, osamane dembele, coutinho, rashford.
Rashford es alli szerintem messze a legjobb fiatalok. De renatosanchez is nagyon jol lo, halilovic is nalam volt de ot nagyon elnyomtak. Dahoud is jo, es embolo. De rashford es alli messze a legjobbak.
Donnarumma elso szezonjaban 76os, es a 4.et kezdve is az, akarmennyit jatszatod. Ugyh ez sztem jo nagy faszsag, inkabb kapott volna 70es overallt kezdesnek es fejlodne.. Na mindegy.