Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. május 3., péntek 11:51

Ha az MB1-be kerestek játékosokat akkor itt egy kép azokról akiket én hoztam el a Haliba. Azt az Ejiogu nevű kapus srácot nagyon tudom ajánlani. Baromi jó.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 3., péntek 0:25

Skacok, valaki jatszik a 13-al? Ha igen akkor mik a tapasztalatok?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 1., szerda 20:26

amúgy ez milyen játék? valaki eltudná mondani röviden?

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. május 1., szerda 12:39

Ferencváros írta:valaki segítene?
ajánlatot teszek egy játékosért, a csapat elfogadja, aztán megegyezek a játékossal is, erre ezt dobja ki.
és bármelyikre megyek rá, utána feldobja pár nap múlva még egyszer, ott ugyan úgy bármelyikre megyek rá, a végén nem lesz semmi.
nincs elég pénzed az átigazolásra. ráadásul úgy sincs, hogy mondjuk átcsoportosítasz a fizetésekből. adj el vkit, vagy kérj a vezetőségtől még pénzt fizura, vagy igazolásokra. persze, ha van elég a kasszában, és még nem kértél. próbálkozhatsz részletre vásárlással is.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 1., szerda 11:50

valaki segítene?
ajánlatot teszek egy játékosért, a csapat elfogadja, aztán megegyezek a játékossal is, erre ezt dobja ki.
és bármelyikre megyek rá, utána feldobja pár nap múlva még egyszer, ott ugyan úgy bármelyikre megyek rá, a végén nem lesz semmi.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 28., vasárnap 12:09

Na jó ez a Young Player of the Year díj is..
Thiago nyerte, kemény 3 meccset játszott és azon kapott egy 7.47es összesítést, míg Varane 27 meccsel 7.58al a 3adik helyre tudott csak beérni :agree:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 27., szombat 22:22

Ferencváros írta: 2, Ha nagyon kell egy játékos, meg lehet-e beszélni a vezetőséggel, hogy nekem Ő mindenféleképpen kell? Ha igen, hol?
Simán is kérhetsz pénzt:
Boardroom->interact with Board-> és a Finance-nál lehet pénzt kérni :-)

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. április 27., szombat 21:20

Ferencváros írta:Nem vagyok valami nagy játékos-csöppet sem, nem rég kezdtem-ezért pár alapvető kérdést tennék fel!
lehetőleg a magyarázatokat angol szavakkal írjátok, mert angolul játszok :-)
1, Hol lehet megnézni, hogy mennyi pénz van átigazolásra?
2, Ha nagyon kell egy játékos, meg lehet-e beszélni a vezetőséggel, hogy nekem Ő mindenféleképpen kell? Ha igen, hol?
3, Próbálkozok néha játékoscserékkel, de még egyszer sem sikerült. Hogy lehetne ezt megoldani?
4, MB1-ben milyen taktikát javasoltok?
5, Tudtok-e néhány játékost, akik nem drágák, és eljönnének a Fradiba?

köszönöm szépen :-)
1. boardroom -> budget adjustment. itt tudod beállítani, hogy mennyi menjen fizura és igazolásra.
2. ezt nem tudom, nekem néha akkor dobja be, ha vkit nem tudok leigazolni, mert sokáig tárgyalunk a vételáron (elutasít - új ajánlat - elutasít - blabla). de sosem kértem még.
3. hát ha vennél egy játékost, akkor kiírja, h a másik csapat milyen posztra keres játékos(oka)t. ha mindkét oldalon van olyan játékos, aki kéne a másiknak, talán könnyebb megegyezni, de ez se jellemző rám. :-)
4. ugyanazt, mint máshova. rúgj többet a másiknál. :D
5. többen kérdeztétek már, h ki megy el Mo-ra. meguntam, úgyhogy csináltam egy képet: http://imagerz.com/QE5GXEtvAwMBBAkYRQVQ ez általános, de vannak rajta nevek, mint mondottam rengeteg afrikai játékos, tessék megnézni őket, ha bent vannak. obaje nincs rajta, de másik játékban elment a győrbe, úgyhogy gondolom be lehet szervezni más magyar csapathoz is. obaje teljesítménye úgy, hogy csak tavaly volt kimondottan kezdőcsatár.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. április 27., szombat 18:44

Nem vagyok valami nagy játékos-csöppet sem, nem rég kezdtem-ezért pár alapvető kérdést tennék fel!
lehetőleg a magyarázatokat angol szavakkal írjátok, mert angolul játszok :-)
1, Hol lehet megnézni, hogy mennyi pénz van átigazolásra?
2, Ha nagyon kell egy játékos, meg lehet-e beszélni a vezetőséggel, hogy nekem Ő mindenféleképpen kell? Ha igen, hol?
3, Próbálkozok néha játékoscserékkel, de még egyszer sem sikerült. Hogy lehetne ezt megoldani?
4, MB1-ben milyen taktikát javasoltok?
5, Tudtok-e néhány játékost, akik nem drágák, és eljönnének a Fradiba?

köszönöm szépen :-)

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. április 27., szombat 16:01

Las Palmas 2014-2015

Most nincs kedvem bő lére ereszteni a történetet, úgyhogy csak összefoglalom pár mondatban az évet.

A BL-ben a Doneck kiverésével a csoportkörben voltunk érdekeltek (Milan, MU, Dinamo Kijev). A csoport 3. helyén végeztünk, majd az EL-ben a Fiorentina egyből hazazavart minket. A bajnokságban jól kezdtünk, de Felipe Anderson sérülései miatt visszaestünk, és idén csak az EL volt opció számunkra. 2. lett a góllövőlistán Obaje, nehéz dolga lesz a fiatal brazilnak. És véégre kaptam vmi pénzt is a BL TV-s maniból, el se hiszem. Viszont, hogy a többit hova nyúlják le, az még mindig kérdés. :D

A csapatban nagy változás nem történt, viszont az új évben szeretnék már nem kölcsönözni jobbszélsőket, hanem venni, de full gagyik jönnének csak. valszeg vagy vmi idősebb, vagy már generált érkezik. illetve idén már a 2 saját nevelésemnek is több lehetőséget szánok, akik tavaly fel-feljártak a nagyokhoz (Ibon Goni, Sandro Ocana - utóbbi amúgy egy igazi kuriózum, imádom, ha a pályán van -> 207 cm, 104 kg, szép látvány :D). éppen hogy, de bent maradt a fiókcsapatom is a másodosztályban, úgyhogy ismételten odazavarok pár játékost, akit nem tudok eladni, illetve 1-2 fiatalt, hadd pallérozódjanak.

Az új évben is a kupaindulást érő helyezés elérése a cél, de nem lepődnék meg, ha beférnénk a két nagy mögé. Közben szívesen elvállalnám egy válogatott trenírozását is, úgyhogy figyelgetem milyen események vannak, inkább vmi kisebb nemzethez mennék. :)

tabella: http://imagerz.com/QE5GXEtvAwMBBAlJFQVQ
team: http://imagerz.com/QE5GXEtvAwMBBAlJFAVQ
igazolások: http://imagerz.com/QE5GXEtvAwMBBAlJFwVQ
Ocana: http://imagerz.com/QE5GXEtvAwMBBAlJFgVQ szörny :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 26., péntek 19:09

Ferencváros írta:Sierra, egyébként megkérdezhetem, hogy hol lehet beállítani, amit említettél, hogy második félidőben is 'tartsák az iramot'? köszi :-)
Amikor vége az első félidőnek, bejön a félidei képernyő, mutatja a játékosokat meg a cserepadot, és ott egyesével meg az egész csapat lehet utasítani.
És van egy olyan gomb, hogy Csapat utasítások (vagy Félidei eligazítás, nem tudom most így hirtelen), és ott lehet választani az utasítások közül. Dobok egy képet neked, úgy könnyebb lesz.

KÉP, ez elvileg 2012, és ott van, hogy Set overall team talk (jobb felső sarok), és ott tudod kiválasztani. Magyarul azt hiszem Csapat utasítások.
Ferencváros írta:Az FM12ről van szó? Mert akkor én is írnék egy kisebb összefoglalót, habár még csak 5-6 meccsnél járok :-)
Nem csak 12, bár tény, hogy azzal játszanak a legtöbben. Én mondjuk még 11-gyel tolom.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. április 26., péntek 18:58

Az FM12ről van szó? Mert akkor én is írnék egy kisebb összefoglalót, habár még csak 5-6 meccsnél járok :-)

Ferencváros

Hihetetlenül fel tud bosszantani ez a játék. Volt egy meccs, amit 5ször játszottam újra, mert egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ilyen játékoskerettel ne tudjam otthon egyszer sem egy sokkal gyengébb csapatot.
Ugye az Európa Ligába indulok, ahol egy könnyed első kör után a Sheriff Tiraspollal találkoztam. Hát a vendégbeli 0-1es siker után, ezt is simán hittem, főleg miután otthon a félidőben már 4-0ra vezettem, de szerencsére csak 4-3ra tudtak felzárkózni.
Sierra, egyébként megkérdezhetem, hogy hol lehet beállítani, amit említettél, hogy második félidőben is 'tartsák az iramot'? köszi :-)

Tehát most jön majd a Hajduk Split, de előtte a 2. fordulóban az Újpest. Az első fordulóban tartalékosan 0-0t játszottam a Péccsel.

Igazolások:
Eladtam:
-Csizmadia Csaba-Al Sadd-200K
-Maróti Béla-Győr-20K
-Marko Ranilovic-Mosonmagyaróvár 4,5K

És az EL-re gondolva nagy bevásárlást tartottam, olyannyira, hogy már nem tudok játékot venni, mert olyan keveset tudok ajánlani fizetésnek :lol:
Próbáltam én is egy-két afrikai játékost igazolni, de eddig nem nagyon váltak be, tehát:
-Makadji Boukar-ingyen
-Máthé Gábor-Békéscsaba-55K
-Böde Dániel-Paks-22K
-Sipeki István-Paks-220K
-Kollát Miklós-Budafok-ingyen
-Foxi-Kecskemét-350K
-Szolnoki Roland-Videoton-180K
-Josta Diadla-Kaizer Chiefs-16K
-Fehér Csaba-ingyen
-Paget Olivér-Győr-3K
-Vaszicsku Gergő-Videoton-4K
-Nemanja Nikolics-Videoton-30K
-Pátkai Máté-MTK-5K
-Tar Zsolt-Videoton-2.5K
illetve egy év múlva csatlakozik majd Tököli Attila.
Sipekiért, és Boukarért kár volt ennyi pénzt kidobni. Nem is tudom, hogy gondoltam ennyit Sipekiért, amikor már 30 felett van. Így most nem tudom megvenni, sem Fiolát, sem Gyömbért, sem Völgyit.
Próbáltam fiatalítani is-Paget,Tar,Vaszicsku,Máthé-ezért hoztam fel a B csapatból illetve az U19ből egy-két játékost.
-Nyárasdi Zsombor
-Varga Bence
-Szabó Roland
-Antal Zsolt
-Holmann Dávid
-Peszmeg Viktor

Antal jelenleg kezdő, mivel Junior, és Sváb is megsérült-a bal oldali védelmem nagyon gyenge.

Illetve a megfelelő felállást még nem nagyon találtam meg, de valahogy így szokott lenni:

-------------------------------------------Máthé------------------------------------------
Fehér-----------------Antal/Grúz-----------------------Klein---------------Sváb-------

---------------------------------------Otten/Pátkai--------------------------------------

---------------------------Böde/Holmann--------------Józsi------------------------------

Szabó/Hakola/Andrezinho---------------------------------------------Szolnoki/Abdi--

--------------------------------------------Foxi---------------------------------------------

---------------------------------Nikolics/Somália/Kollát---------------------------------

Tehát anyagilag nagyon gyengén állok, ezért remélem sikerül bejutnom az EL-be, és pár meghatározó játékost igazolni abból a pénzből. :workout:

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 25., csütörtök 22:59

Abból kiindulva, hogy :cens: a játékra minden csoport, akik szakosodtak ugyibár.... nos... ezek szerint a 12-es az utolsó ami még törttel is játszható FM?

Ez így ebben a formában meredek.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 25., csütörtök 22:09

Na végre sikerült a Dortmunddal! :D
A múltkor crash dump után elkezdtem mégegyet, és végre összejött a bajnok cím! Ráadásul elég simán. Mellé leesett még egy német kupa is. :) Az Európa Ligában meg elődöntős volt, az előtte lévő szezonban meg BL elődöntős. Ott meg szarrá vertem a negyeddöntőben a Barcát otthon, 4-0-ra. Szóval mindenképpen sikeres már ez a karrierem. :D Csak összejött bakker.

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. április 25., csütörtök 16:53

TéOem!

Leo - Dinamo Minsk
Modric - Kroos

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. április 24., szerda 14:50

19 éves. Laptopon van most nem tudok képet mutatni.
Technikai és Fizikai tulajdonságai jók..mentálisan nem a legjobb.
Mivel nálam fehérorosz válogatottat választotta nézd át azokat a csapatokat.
Vagy estefelé dobok fel képet.

Xisco Nadal is bitang jó, de hozzám nem jött.

Felrakod az adatbázist amit említettem ?
Modric - Kroos

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 24., szerda 14:49

Nem biztos, hogy elmennek, de próbáld meg őket: Demba Savage, Xisco Nadal, Enakarhire, Okonkwo, Boayke, Mdledle, Deniran Ortega.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. április 24., szerda 14:36

Diamondét és Koro Konét "ismerem", a többieket nem. Léo melyik csapatban van? Mert azért gondolom nem 1-2 Leo nevű játékos van a játékban. Hány éves? Nem sokára meg is nézem őket. Köszi a tippeket :-)

hala_madrid

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. április 24., szerda 14:27

TéOeM írta:Mondjatok már olyan játékosokat, akik az NB II-es Nyíregyházához eljönnének és erősítésnek számítanak. Kösssssssssssz :-)
Én is az NBII-ben kezdtem karriert otthonom kis csapatával: Kazincbarcika SC.
Én pont a Nyíregyházával vívtam nagy csatát, de a végén mi örülhettünk.

Erősítés nekem:
Diomandé KH
Koro Koné CS (állítólag elmebeteg hozzám a nyáron ingyen jön)
Moussa Guindo BHV
Enafri JHV
Verpecz I és Hegedűs L Ka (nekem erősítés volt)
Léo TKPK,TKPJ (nagyon penge brazil srác, de nálam fehér orosz válogatottat választotta, majd dobok róla képet)
Koplárovics B. TkpB, CS (ingyenes azt hiszem 15 gólja lett, de sérült volt 2-3 hónapig)
Mbei Pasteur CS (ő barcikai játékos 25 góllal lett kb. gólkirály)

Van egy olyan adatbázis ahol ki van javítva mondjuk a bajnokság neve tehát OTP Bank Liga, akkor pepsifoci.hu és nemzetisport stb. vannak jelen a sajtótájékoztatón.És ami nagyon fontos, hogy be van állítva egy korlátozás ami csak 3 idegenlégióst enged a kezdőbe, kupában 5-öt. Szerintem így érdemesebb játszani mert így 3-4 szezon múlva is lesznek magyarok.. B-)
Modric - Kroos

beckham96
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 23., kedd 23:10

Sierra írta:
beckham96 írta:Az elején írták, hogy lehet részletre venni játékosokat?! Ezzel a funkcióval én még nem találkoztam? Hol találhatom meg? :-)
Ha jól emlékszem az ajánlattételnél van egy olyan opció, hogy További díjak, és ha minden igaz ott lehet beállítani, hogy hány hónap alatt utalod nekik a zsét, és hogy hány milliót.
:salute: :salute:

Vissza: