HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 20., hétfő 16:31
Nah, lassan belecsöppenünk egy új szezonba. Új edzővel, jó kerettel, szar elnökkel és egy kiskedvenccel (Bale).
Érdekes szezon lesz, a Barca nagyon jó, Atleti a Vietto-Griezmann-Jackson trióval szintén veszélyes, Valencia csatlakozhat a nagyokhoz, Sevilla szintén erős, és még a Celta-Bilbao-Sociedad csapatok is rabolhatnak pontokat. Sok jó csapat van, de idén csak a bajnoki cím az elfogadható. Nagyon nagy csalódás lenne, ha nem Mi nyernénk.
A BL más tészta. Ott elfogadom, ha az elődöntőben kiesünk, de illene bejutni, gyengébb a mezőny. Mi és a lányok vagyunk a legerősebbek, a Bayern, Atleti, Juve gyengébb, mint tavaly, vagy tavaly előtt. Angolok már rég okoztak kellemes meglepetést.
Benítezről egyenlőre nem sokat tudtunk meg. Nagyon profi a hozzáállása és Pérez bábja. Első hónapokban várhatóan 4231-et fogunk játszani Bale-l középen, de erről majd később. Aztán mejd meglátjuk. Támadó focira számítok, magas labdabirtoklással, és direkt helyzetkialakítással. Gondolok itt egyszerű 1 vs 1, 2 vs 1-ekkel való védelmi vonal áttörésre, vagy amit Carlónál hiányoltam, az a védelem mögé bepasszolt labdák. Egyenlőre erre gondolok, de lehet még kitalál vmi jellegzeteset. Fontos, hogy kihasználjuk a játékosaink képességeit.
A védekezéshez nincs mit hozzáfűzni, marad 442, remélem hatékonyabb lesz. Jah, és magas letámadás várható.
Kapusposzt a legérdekesebb. Igazából nem tudom, mi lenne jobb, a Gea-Casilla 40-ért, vagy a Navas- Casilla. Mindkettőnek tudnék örülni.
A védelem oké.
A kp szintén, azzal a feltétellel, hogy jövőre, max 2 év múlva elhozzuk Verretti-t. Illarra jobb lesz, Casemiro jó, Luka Toni the best, és sztem Danilo is fog kp-n játszani, de Isco is bevethető itt.
A támadósor lesz a legvitatottabb kérdés. Nekem egyenlőre jónak tűnik az az elképzelés, hogy az árnyékéknek egy verőember (Bale) játszik, akinak quurva jó lövései vannak, gyors, képes megverni 2-3 ember lendületből, és sokat fut. Jamesnek jó a jobb oldal is, érzik egymást Danival. CR remélem hozza a formáját, bár most vannak olyan hírek, hogy háttérbe szorul, ez nem tetszik. Isco simán beugorhat bármelyikük helyett, Cheryshev jó lesz cserének, remélem nem megy, Vaskéz meg nem tom mit keres itt. És ha jól teljesít, Ödegór is maradhat.
Ez a CR-Bale-James jó lehet, csak egy jobb van, CR-Isco-James, de ez már túlságosan elképzelhetetlen, ugye Pérez.
És csatárnak természetesen Benzema, cseréje Jese, aki mehet szélsőnek is.
Jó csapat ez, nagyon nagyon jó, remélem októberre már összeforrnak, hogy a Barcának tele legyen a gatyája novemberre. Remélem legalább Copát hozzuk + a bajnokságot minden áron.
Remélem Pérez nem barmolja szét az öltözőt, ő az egyetlen akadálya annak, hogy egy jó csapatot építsünk, amelyik sorra termeli a kupákat, amelyiknek van koncepciója, ahol nyugodt a hangulat, és amelyikre nincs rászállva a média.
Sok sikert fiúk, Hala Madrid!!!