Miert? Ido kozben atigazol a nemetekhez?hehe írta:megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.
VB - 2014
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sőt ő fogja vigasztalni Marcelot, hogy az ezüst is szépen csillog.torjack írta:Khedira is ott lesz, ha felépül addigra.hehe írta: megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Khedira is ott lesz, ha felépül addigra.hehe írta:megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.istimester írta:A legjobb az lenne, ha az összes játékosunk idő előtt kiesne a fenébe. A "franciák" is.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.istimester írta:A legjobb az lenne, ha az összes játékosunk idő előtt kiesne a fenébe. A "franciák" is.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A legjobb az lenne, ha az összes játékosunk idő előtt kiesne a fenébe. A "franciák" is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Én is remélem Ennyire unszimpatikus válogatottat régen láttam. Főleg ezen a két meccsen, amíg égett a ház, kevés csapatot láttam ennyire pökhendinek, beképzeltnek. Remélem mihamarabb búcsúznak.GT37 írta: A franciáknak halálcsoportot fog hozni a Mikulás.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát ezzel, hogy ebbe a kalapba kerültek, az összes variáció közül alig van olyan, ami gyenge csoportnak számítana.A franciáknak halálcsoportot fog hozni a Mikulás.
főleg, hogy mivel csak 2 európai lehet egy csoportban, így az első kalapból is dél-amerikait kell kapjanak, ergo a leggyengébbnek tűnő svájc kapásból kiesik.
szinte biztosan halálcsoportba kerülnek így.
például elnézve a lehetőségeket egy uruguay,horvátország,usa hármasnak már bőven örülhetnének, pedig az sem olyan könnyű falat.
az már más kérdés, hogy ha olyan tűz lenne bennük, mint tegnap, akkor 1-1 halálcsoportból is simán továbbmennek, mert a játékosállomány biztosan megvan hozzá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg egy csigazabalozas, es repül az illető! Elhiszem, hogy nagyon menő, de tartsunk egy színvonalat. Erre ott az nso.
Ugyanígy a macskazabalok es társaik.
Ugyanígy a macskazabalok es társaik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
December 6-án. A franciáknak halálcsoportot fog hozni a Mikulás.Remy írta:Mikor lesz a sorsolás?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Remélem a Portugálok kapnak egy Svájc, Portugália, Algéria, Honduras csoportot, míg az Argentinok egy Argentina, Olasz, Francia, USA csoportot.'shutterisland írta:elvileg megvannak a kalapok, szóval tényleg így lesz.
1.: brazília, spanyolország, németország, argentína, kolumbia, belgium, uruguay, svájc
2.: hollandia, olaszország, anglia, portugália, görögország, bosznia, horvátország, oroszország
3.: chile, elefántcsontpart, franciaország, ecuador, ghána, algéria, nigéria, kamerun
4.: usa, mexikó, costa rica, honduras, japán, irán, dél-korea, ausztrália
lehetnek komoly kis halálcsoportok a komolyabb csoportkör érdekében, viszont ugyebár az az egyenes kieséses szakasz minőségét ronthatja.
Mikor lesz a sorsolás?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
elvileg megvannak a kalapok, szóval tényleg így lesz.
1.: brazília, spanyolország, németország, argentína, kolumbia, belgium, uruguay, svájc
2.: hollandia, olaszország, anglia, portugália, görögország, bosznia, horvátország, oroszország
3.: chile, elefántcsontpart, franciaország, ecuador, ghána, algéria, nigéria, kamerun
lehetnek komoly kis halálcsoportok a komolyabb csoportkör érdekében, viszont ugyebár az az egyenes kieséses szakasz minőségét ronthatja.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Higuaín
Ezt találtam ezzel kapcsolatban:'shutterisland írta:mondjuk nem értem, a 2010-es sorsolás elve szerint a 3. kalapban dél-amerikai és afrikai csapatok vannak, és a gép most odateszi a franciákat is ebben a programban a harmadik kalapba.
"A többi kalapot nem a világranglista alapján állítják össze, regionális beosztás következik. A kérdés, hogy az európai csapatok a 2. vagy a 4. kalapba kerülnek (legutóbb a 4.-ben voltak). Ha a FIFA a 2010-es vb-sorsolás nyomvonalán halad, akkor a 2. kalapba kerül a négy ázsiai és a négy CONCACAF-zónás csapat, a 4.-be nyolc európai, a 3.-ba pedig az afrikaiak, a maradék két dél-amerikai és egy európai. Kérdés, melyik lesz az az egy európai csapat, amelyik saját regionális zónáján kívülre kerül a sorsoláson – erre nézve semmi támpont nincs még. Ha az októberi világranglista alapján a legrosszabb európai csapatot sorolják át a 3. kalapba, az Franciaország lesz. A legtöbb infografika ezt tekinti kiindulópontnak"
Ha ez tényleg így lesz, akkor ahova ők kerülnek az elég kemény csoport lesz... Főleg ha az európai kalapból is odakerül egy Hollandia, Olaszország vagy Portugália... Svájc viszont nagyon kilóg az első kalapból.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
meg is válaszoltad magadnakmondjuk nem értem, a 2010-es sorsolás elve szerint a 3. kalapban dél-amerikai és afrikai csapatok vannak, és a gép most odateszi a franciákat is ebben a programban a harmadik kalapba.
Sportfilozófia: Roger Federer
- 'shutterisland
a világranglista helyezés miatt.matador írta:Valaki elmagyarázná, hogy kerülhet Svájc az első kalapba?
mondjuk nem értem, a 2010-es sorsolás elve szerint a 3. kalapban dél-amerikai és afrikai csapatok vannak, és a gép most odateszi a franciákat is ebben a programban a harmadik kalapba.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Te jó ég, mennyire jól néz ki ez a mez! (pedig hogy rühellem a csigazabálókat)Ki is dobták a mai napon a Francia VB mezeket a piacra. Varane már reklám arc. Meg fogja enni az összes csatárt a VB-n. Amúgy meg rohadt szép ez a mez. Nem bántam volna egy ilyen Nike Real mezt a mi színeinkben...
Világversenyek óta oda-vissza veri a Nike az Adidast dizájnban. Kicsit olyan Federeres letisztultság van benne.
Sportfilozófia: Roger Federer
Ki is dobták a mai napon a Francia VB mezeket a piacra. Varane már reklám arc. Meg fogja enni az összes csatárt a VB-n. Amúgy meg rohadt szép ez a mez. Nem bántam volna egy ilyen Nike Real mezt a mi színeinkben...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindez igaz is lett volna,ha akadályozta volna az öngólt vétőt...elhiszem én hogy nem tetszik hogy ott lesznek,nekem se a szivem csücske a fraszia team,de azért na....ferdíteni nem kell.oké akkor az legyen kompenzálás de az öngólnál amikor a kapus szintén a franciáknak ütötte a lasztit akkor valbuena lesen állt és a labda felé mozgott amit szintén bekell húzni lesre és utána jött az öngól. mindegy. jobban örültem volna ha otthon maradnak.
Valaki említette Costa Ricat meg Irant mint leggyengébbet,én azért idevenném Hondurast is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Frank, devizahitel...Fifa, Blatter, Zürich.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fifa, Blatter, Zürich.iért utáljátok ennyire Svájcot?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema