Abba a zárójelbe azt is írhatnád, hogy állítólag felébresztett a kómából egy cigányt, csak azért mert cigány. Bakker, tényleg a megafon a szint?ferni írta:Felőlem Ikeás szekrény is lehet, ő dolga, csak ne magasztaljunk már ilyen embereket meg akarjunk az ország élére, mert elpufogtat pár populista dolgot meg néha csinál valami hasznosat is.hehetheoriginal írta: ujabb kemény kérdés:
és mi van akkor, ha náci?
joga van hozzá, azt gondol és azt csinál, amit akar, mint mindenki más is, egészen addig, amíg azzal másoknak nem árt.
nem, ferni?
Ez a fő baj, semmi más.
Állítólag kómásra rugdalt egy cigányt mert cigány, sajnos erről nincs videóm, de valahogy nem tűnik lehetetlennek. De ezt tegyük zárójelbe, mintha le se írtam volna, nincs rá bizonyíték.amíg azzal másoknak nem árt
Számtalan családot csonkított meg a covid alatt az oltásellenes propagandájukkal, jóval többet, mint amennyit állítólag megmentett a nehézfémektől meg a billgates chipektől, mindezt hogy szavazóbázist szerezzen.
Ez meg megint mi? Össze vissza vagdalkózás, lejáratókampány Fidesz módra. Bakker, ne fordulj már ki önmagadból. Milyen chip meg nehézfém? Itt doktor Nika segítségét kérem, én a mai napig nem vagyok benne biztos, hogy valaha is bebizonyították, hogy a Covid oltás ténylegesen immunitást ad a Covid vírus ellen. Egy kísérleti szert adtak be kötelezően mindenkinek akaratától függetlenül (vagy viselted a következményeket). Viszont mellékhatásból van jócskán. A Covid legtöbb áldozatát pedig a hisztéria keltés és a helytelen kezelési előírás (gyulladt szervezetben invazív lélegeztetés) szedte. Kérdem én tőled: hány családot csonkítottak meg a svédek, ahol nem volt kötelező oltás? Szerinted oltás és lezárások nélkül az európai halálozási átlag alatt vagy fölött voltak?