Öreg Müller a Bayernből ?There will be SURPRISE NAMES that will sign for Real Madrid this summer.
Kommentáld a híreket
- P. Krisz
Re: Kommentáld a híreket
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ateeemadrid
Azért a 30 manapság már nem annyira karriervége, pláne nálunk nem. Kane fizikumával meg erősségeivel ettől tartanék legkevésbé. Sztem simán hozná a 30 gólt a bajnokságban, de itt pár ember csúnyán lenézi, de pl sztem egy Lewa semmivel nem jobb pl. és azért ő is masszívan kivette a részét a barca bajnoki címből, úgy, hogy 4 évvel vagy mennyivel idősebb is.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- RealMadridFanatic
Ha kelloen profi 3-4 ev lehet benne. Raadasul nem is a sebessegebol el, ami a legnagyobb mertekben tud romlani.
Eleg gaz, hogy Kane a top opcio, annak ellenere, hogy alapvetoen nem tartom egy rossz jatekosnak.
Eleg gaz, hogy Kane a top opcio, annak ellenere, hogy alapvetoen nem tartom egy rossz jatekosnak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Kane is 29 eves mar (juliusban 30) Nem tudom, hogy mennyire erne meg pont ot elhozni. Bar teny, hogy a piacon jelenleg o a legjobb elerheto tamado.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BREAKING: Real Madrid are plotting a 100M swoop for Harry Kane. @SamiMokbel81_DM #rmalive
Daniel Levy wants a minimum of 100M for Kane, but there is room to negotiate. He doesn't want to sell to a PL rival, which could give Real Madrid an ADVANTAGE. @SamiMokbel81_DM
Daniel Levy wants a minimum of 100M for Kane, but there is room to negotiate. He doesn't want to sell to a PL rival, which could give Real Madrid an ADVANTAGE. @SamiMokbel81_DM
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Két hete nyilatkozta.Fieldvik írta:Mióta Remy is bedobta a nevét, már nincs ilyen megérzésem.tubatibi írta:
Elképzelni elképzelheted, de lenyilatkozta a teknős, hogy marad. Nem hiába nincsenek róla pletykák sem, esélytelen, hogy idén érkezzen és szerintem mindegyik csapatban lenne helye neki is és pl Haalandnak is.
De az, hogy mit nyilatkozik számomra tavaly nyár óta semmit nem jelent. Az araboktól meg ugyan olyan nehéz igazolni érvényes szerződéssel és lejáró szerződéssel is. Ezt is láttuk tavaly.
Persze szerintem sem jön idén, csak volt egy ilyen érzésem ma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mióta Remy is bedobta a nevét, már nincs ilyen megérzésem.tubatibi írta:Fieldvik írta: Én valamiért most Mbappét érzem. Nem tudom, hogy hogyan valósulhatna meg, de kizárt,hogy Perez letett róla.
Márpedig,ha jön Kane, Havertz előre,akkor jövőre vagy 2 év múlva sem látom a helyét a franciának.
És akkor elképzelem most egy pillanatra a Vini, Mbappé kettős sebességét....
Elképzelni elképzelheted, de lenyilatkozta a teknős, hogy marad. Nem hiába nincsenek róla pletykák sem, esélytelen, hogy idén érkezzen és szerintem mindegyik csapatban lenne helye neki is és pl Haalandnak is.
De az, hogy mit nyilatkozik számomra tavaly nyár óta semmit nem jelent. Az araboktól meg ugyan olyan nehéz igazolni érvényes szerződéssel és lejáró szerződéssel is. Ezt is láttuk tavaly.
Persze szerintem sem jön idén, csak volt egy ilyen érzésem ma.
- Pad'em
A Bellingham, Kane & Havertz trió alsó hangon 250M.petiamadridista írta: Ha bruttóban nézem, és egy költségvetésben úgy kell néznem, akkor 2 nap alatt felszabadult kb.. 70-80 milliónyi fizetés. De ezt be kell tömni ezt a lyukat, szal ennyit ki is fogunk adni az újaknak.
Nem tudom mennyi van a kasszában de 200 milka kiadás nélkül nehéz lesz ezt megúszni így.
Igen 75 milliós bértömegtől szabadultunk meg 24 óra alatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ha bruttóban nézem, és egy költségvetésben úgy kell néznem, akkor 2 nap alatt felszabadult kb.. 70-80 milliónyi fizetés. De ezt be kell tömni ezt a lyukat, szal ennyit ki is fogunk adni az újaknak.
Nem tudom mennyi van a kasszában de 200 milka kiadás nélkül nehéz lesz ezt megúszni így.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
És Barcelonaba van az F1. Úgyhogy ma bejelenti a a barca OfficialRemy írta: Bappe Spanyolorszagban van, F1en.
Azert rohognek egyet, ha Perez elhozna.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Akármennyire nagy patkány volt, butaság lenne sértődöttségből lemaradni a világ egyik legjobbjáról. És ezt Perez is tudja.
-
Daniel Levy is WILLING to let Harry Kane leave, as long as it's outside the Premier League. @jfelixdiaz #rmalive
BREAKING: Harry Kane want a move to Real Madrid NOW. @jfelixdiaz
BREAKING: Harry Kane want a move to Real Madrid NOW. @jfelixdiaz
Fieldvik írta: Én valamiért most Mbappét érzem. Nem tudom, hogy hogyan valósulhatna meg, de kizárt,hogy Perez letett róla.
Márpedig,ha jön Kane, Havertz előre,akkor jövőre vagy 2 év múlva sem látom a helyét a franciának.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
BREAKING: There will be SURPRISE NAMES that will sign for Real Madrid this summer. @diarioas #rmalive
Joselu, Brahim. Csókolom.
Joselu, Brahim. Csókolom.
-
De miért jönne Mbappe, ha jövőre "ingyen" jöhet? Szerintem hülyeség lenne MOST hozni őt.Fieldvik írta: Én valamiért most Mbappét érzem. Nem tudom, hogy hogyan valósulhatna meg, de kizárt,hogy Perez letett róla.
Kane sem lesz olcsó, de nem az arabokkal kell tárgyalni és a játékos is fixen jönni akar. Nem igen tud már a Tottenham többet legombolni az angolrol. Ha meg bevalik fixen Kane és nem lesz helye a francianak, akkor megszivta, ennyi. Atb.szott minket, nem rá fogunk várni.
BREAKING: Real Madrid are planning to sign up to FOUR player in attack this summer. @diarioas #rmalive
Szerintem Kane, Havertz, Joselu és Brahim lesz ez.
-
Én valamiért most Mbappét érzem. Nem tudom, hogy hogyan valósulhatna meg, de kizárt,hogy Perez letett róla.
- Pad'em
Spurst meg Kane ügynökét is kontaktáltuk már.
Ez drága nyár lesz.
Ez drága nyár lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Real Madrid have begun talks with Kai Havertz’s representatives over a potential move from Chelsea.
(Source: @relevo)
Harry Kane wants to join Real Madrid this summer. Daniel Levy would be willing to sell, but only to a club outside the Premier League.
(Source: MARCA)
Real Madrid are targeting a move for both Harry Kane and Kai Havertz!
They want to sign BOTH.
(Source: @diarioas )
(Source: @relevo)
Harry Kane wants to join Real Madrid this summer. Daniel Levy would be willing to sell, but only to a club outside the Premier League.
(Source: MARCA)
Real Madrid are targeting a move for both Harry Kane and Kai Havertz!
They want to sign BOTH.
(Source: @diarioas )
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
Remy írta: Bappe Spanyolorszagban van, F1en.
Perez intézi csendben a háttérben.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bappe Spanyolorszagban van, F1en.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots